Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

nowa

26 odpowiedzi w tym temacie

#1 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 10 marzec 2010 - 13:53

Elo! Mam na imię Justyna bardzo lubię słuchać rap polski oraz rock.)

Użytkownik jakalola edytował ten post 10 marzec 2010 - 13:59

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 USSJ

so fucking bad :]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 10 marzec 2010 - 14:18

Witam serdecznie nowego usera.

uesesjot.
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.

#3 Phantom.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 10 marzec 2010 - 22:37

Witam serdecznie :P
A może coś jeszcze o sobie nam "powiesz" ?
Czym się interesujesz ??

#4 Jambez

Absurd i Nonsens

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1265 postów

Napisano 10 marzec 2010 - 22:46

Witam cię serdecznie! Ogólnie szaleńczo cieszę się z tego powodu, że od czasu do czasu odwiedzają to forum słuchacze rapu z tego względu, że ostatnio w ogóle nie ma z kim się wymieniać poglądami, bądź też spostrzeżeniami na temat właśnie tego środowiska, a zarazem tej muzyki z którą się utożsamiam.

O.S.T.R.

"Kocham żyć dla smaku"

Last Fm! | 5000 Strona Na Spamie! | Drzewo!

#5 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 11:54

Interesuje się fotografowaniem i grafity

Wyświetl postUżytkownik Jambez dnia 10 marzec 2010 - 22:46 napisał

Witam cię serdecznie! Ogólnie szaleńczo cieszę się z tego powodu, że od czasu do czasu odwiedzają to forum słuchacze rapu z tego względu, że ostatnio w ogóle nie ma z kim się wymieniać poglądami, bądź też spostrzeżeniami na temat właśnie tego środowiska, a zarazem tej muzyki z którą się utożsamiam.

Uważam że rap jest muzyką "życiową"
Najbardziej mnie fascynuje peja i eldo

Użytkownik jakalola edytował ten post 11 marzec 2010 - 11:52

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 s=m=o=k=e=r

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 134 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 13:11

Hej JustynkaBB) Ja też jestem tu nowy;D Mam na imię Mateusz;) zaciekawiła mnie twoja osoba ponieważ mamy wspólne zainteresowanie <czyli RAP> Fajnie by było cię bliżej pozanać;*** Pozdrówka;***

#7 Jambez

Absurd i Nonsens

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1265 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 17:18

Jak miło. Tak się złożyło, że osobiście również jestem zaciętym, jak i zarazem wiernie oddanym słuchaczem Eldo, ponieważ jego muzyka jest w stanie momentalnie uspokoić człowieka pogrążając go w refleksji. Rap niesamowicie potrafi wpłynąć na życie przeciętnego słuchacza tego gatunku muzycznego, oraz potrafi go odmienić nie do poznania ucząc go wielu reguł.

O.S.T.R.

"Kocham żyć dla smaku"

#8 USSJ

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 19:01

Wyświetl postUżytkownik jakalola dnia 11 marzec 2010 - 11:54 napisał

Najbardziej mnie fascynuje peja i eldo

EldoKa może fascynować, sam jestem słuchaczem Leszka, ale zestawić koło niego Peję? Absurd. Toż to dwaj skrajnie różniący się raperzy, dwa światy. EldoKa - rappoeta i Peja - który się dorobił i dalej reprezentuje biedę. Beef w zielonej, inne ekscesy - po co? Skoro lubisz EldoKę - poszukaj na YT, jest jego wypowiedź na temat beefu.

#9 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 21:26

Wyświetl postUżytkownik USSJ dnia 11 marzec 2010 - 19:01 napisał

EldoKa może fascynować, sam jestem słuchaczem Leszka, ale zestawić koło niego Peję? Absurd. Toż to dwaj skrajnie różniący się raperzy, dwa światy. EldoKa - rappoeta i Peja - który się dorobił i dalej reprezentuje biedę. Beef w zielonej, inne ekscesy - po co? Skoro lubisz EldoKę - poszukaj na YT, jest jego wypowiedź na temat beefu.

Przekonało mnie co obejrzałam.

Użytkownik jakalola edytował ten post 12 marzec 2010 - 15:55

#10 martusia24

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 21:36

Witam ja pierwszy raz na forum :)

Jestem Marta :)

Macie jakiś ciekawy temat do rozwinięcia :)

#11 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 21:39

o rapie tamat i o poznawaniu się:D

#12 USSJ

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 21:45

Wątpię czy jednym postem i wywiadem z Leszkiem mogłem cię przekonać do zmiany zdania. Sama winnaś to wywnioskować z tego, co się wokół tego dzieje. Zdania nie zmienia się ot tak, powinnaś go bronić. Z mojej strony nie był to atak, jednakże niedobrze że dzieje się to tak szybko i bez zastanowienia.

#13 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 21:52

Eldo z nikim po prostu nie rywalizuje swój rap robi tak jak powinien każdy raper. Przykład brać z niego by mógł każdy raper

Wyświetl postUżytkownik s=m=o=k=e=r dnia 11 marzec 2010 - 13:11 napisał

Hej JustynkaBB) Ja też jestem tu nowy;D Mam na imię Mateusz;) zaciekawiła mnie twoja osoba ponieważ mamy wspólne zainteresowanie <czyli RAP> Fajnie by było cię bliżej pozanać;*** Pozdrówka;***

Jestem otwarta na nowe znajomości :)

Użytkownik jakalola edytował ten post 11 marzec 2010 - 21:51

#14 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:00

Wyświetl postUżytkownik USSJ dnia 11 marzec 2010 - 21:45 napisał

Wątpię czy jednym postem i wywiadem z Leszkiem mogłem cię przekonać do zmiany zdania. Sama winnaś to wywnioskować z tego, co się wokół tego dzieje. Zdania nie zmienia się ot tak, powinnaś go bronić. Z mojej strony nie był to atak, jednakże niedobrze że dzieje się to tak szybko i bez zastanowienia.

No tak zdania nie zmienia się "od tak".
Ale to nie znaczy ,że przestane słuchać Ryśka :)
Czasami lubię posłuchać jego rapu.
Częściej na pewno słucham Eldo te jego tekst naprawdę są boskie :)
Najbardziej Granice kocham normalnie tą piosenkę..

Użytkownik jakalola edytował ten post 12 marzec 2010 - 15:56

#15 Jambez

Absurd i Nonsens

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1265 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:06

Skoro zdołałem dostrzec, że właściwie rozmowa brnie w jednym kierunku, to oprócz w/w reprezentantów naszego polskiego rap mainstreamu słuchasz kogoś z równie podobnym sentymentem? Być może zdołałaś usłyszeć już Łonę, bądź też Ostrego? ; )

O.S.T.R.

"Kocham żyć dla smaku"

#16 USSJ

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:08

Wyświetl postUżytkownik jakalola dnia 11 marzec 2010 - 22:00 napisał

Wiesz kobieta zmienia szybko swoje zdanie:)

Pomimo że kobieta - bardzo niedobrze. To tak jakbyś nie miała swojego zdania a wzorce czerpała z przypadkowych wypowiedzi bez zastanowienia.

#17 jakalola

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:13

Wyświetl postUżytkownik USSJ dnia 11 marzec 2010 - 22:08 napisał

Pomimo że kobieta - bardzo niedobrze. To tak jakbyś nie miała swojego zdania a wzorce czerpała z przypadkowych wypowiedzi bez zastanowienia.

Szczerze powiem
Napisałam to na odczepnego:)

#18 USSJ

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:21

Kolejny przykład niezdecydowania i braku własnego zdania. Ale ok, czepiam się, wychodzę z tematu bo powiedzą, że nasiadam :) pozdro, uesesjot.

#19 s=m=o=k=e=r

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 134 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:49

widzę że człowieku życia nie znasz!! jeżeli masz coś do pejuchy to powiedz a możemy się spodkać na innym klimacie. nie znasz tego człowieka a oceniasz z pośród dziennikarskich krytyk!! co ma jego dorobek do dawniejszego biednego życia?? to że potrafił się wybić z dna to powinno być dla ciebie dobrym przykładem a nie do negatywnego oceniania które widziałeś na necie<zielona góra>. ciekawe jak ty byś się czuł jak byś starał się dać dobry koncert a jakiś koleś przez cały czas by pokazywał ci faki!! ciekawe czy ty jesteś taki wzorzec godny do naśladowania który nie popełnia takich błędów?? co?? nie lubie takich cwaniaków którzy są mądrzy przed klawiaturą i oceniją coś bo zobaczyli na necie a w rzeczywistości nie wiedzą ku**a jak było!! nie byłeś na tym koncercie a pier****sz głupoty!! ja nie mam nic do tego twojego rapera a ty nie powinieneś też mieć do ryśka!! a ty JAKALOLA słuchałaś pejuchy a zmieniasz zdanie z powodu negatywnego komentarza USSJ?? to jest troszke śmieszne wiesz?? myślałem że jesteś troszke inna i że masz swoje zdanie w tych sprawach a nie je zmieniasz bo ktoś ci coś tam powiedział. Soreczka USSJ ale naprawde nie powinieneś na takich podstawach kogoś oceniać. Zastanów sie dlatego troszke jak ty byś był na jego miejscu i byś dawał dobry koncert który dla ciebie dużo znaczy a ktoś by ci go tak psuł!! I w ogóle to nie on go pobił tylko jego publika a jakiś istny debil rzucił na niego to oskarżenie!! pomyśl trochę o tym. Pozdrówka ziomuś;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 s=m=o=k=e=r

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 134 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 22:57

Wyświetl postUżytkownik USSJ dnia 11 marzec 2010 - 21:45 napisał

z ty się z tobą zgadzam heh bawi mnie to trochę bo jestem pewien że jak ja bym pierwszy napisał coś negatywnego o eldo to JAKALOLA by powiedziała ze mam racje i ze Peja jest lepszy i że ma tak cudowną muzykę he he ładnie jej z tym trochę pocisnołeś

jednak kumaty trochę ziomuś jesteśBB)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych