Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Prezerwatywy dla chłopców

7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Prezerwatywy dla chłopców (12 użytkowników oddało głos)

Co o tym sądzicie powinny być takie w polsce??

1. Tak (7 głosów [58.33%])

Procent z głosów: 58.33%

2. Nie (5 głosów [41.67%])

Procent z głosów: 41.67%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Small HeaD

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 265 postów

Napisano 09 marzec 2010 - 08:35

Znalazłem dzisiaj coś takiego w internecie ciekawy jestem waszych opinii :D
Jak dla mnie to nie najgorsze rozwiązanie może zmniejszy odsetek wpadek przez nieletnie dziewczyny.

Szwajcarzy, u których na przymusowym urlopie przybywa słynny polski reżyser, wprowadzili na rynek małe prezerwatywy. Grupa docelowa: 12-14 lat...

Postępowe państwo zauważyło, że inicjację seksualną coraz częściej podejmują chłopcy, u których członki nie są jeszcze rozwinięte w całej swojej okazałości. Produkcję minigumek o średnicy 4,5 cm (w odróżnieniu od standardowych 5,2 cm) przez firmę Cyelor wsparła Swiss Aids Federation. Sześciopak HotShotsów kosztuje prawie 8 franków szwajcarskich.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Nat.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4859 postów

Napisano 09 marzec 2010 - 09:37

Czytałam o tym i ręce mi opadły.. To jest już jak przyzwolenie na uprawianie seksu.
Chociaż z drugiej strony jak tyle szalonych małolatów zostaje rodzicami, to może i lepiej..?
Nie wiem, dla mnie to pomysł szalony.

#3 Hauser

Nie-Święta Inkwizycja Przeciwko Idiotom

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 813 postów

Napisano 09 marzec 2010 - 09:40

Wyświetl postUżytkownik Nat. dnia 09 marzec 2010 - 09:37 napisał

Czytałam o tym i ręce mi opadły.. To jest już jak przyzwolenie na uprawianie seksu.
Chociaż z drugiej strony jak tyle szalonych małolatów zostaje rodzicami, to może i lepiej..?
Nie wiem, dla mnie to pomysł szalony.

Ani nie pomoże ani nie zaszkodzi. Wyjdzie tak naprawdę na zero. Dostaną pozwolenie na seks, ale ten bezpieczniejszy. Bez tego wynalazku może część się powstrzyma, ale też są jak wiadomo ciąże. Tu nie potrzeba gumek dla dzieci, ale zainteresowania rodziców.
Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.

-Fryderyk Nietzsche

Użytkownik krzysztofandraszak dnia 27 luty 2012 - 13:43 napisał

Hauser, jakby Tobie dać uprawnienia to byś tu jakiś holocaust zrobił :P Bałbym się :P

#4 Blondi_90

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 12 marzec 2010 - 23:15

Moim zdaniem powinny-wtedy mniej było by może przypadków, że młoda dziewczynka zachodzi w ciażę :)

#5 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 18 lipiec 2010 - 10:09

nie, nie powinno tego byc! absolutnie nie!
patrzymy krzywo na ludzi dorosłych stosujących antykoncepcje, a co dopiero takie smarki!! oni sie uczyc powinny zeby pidstawowke skonczyc a nie sie posuwac moze jeszcze w łazience dla chłopcow na przerwie miedzy matma a polskim?! szczyt wszystkiego!!
zrobmy jeszcze wibrujące smoczki dla niemowlaków, jak sie nie bedzie chcial uspokoic to w dupke pach i bedzie spokoj moze?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 miss.sunshine

pusta dziewczynka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1256 postów

Napisano 18 lipiec 2010 - 19:48

Wyświetl postUżytkownik Margolka dnia 18 lipiec 2010 - 10:09 napisał

nie, nie powinno tego byc! absolutnie nie!
patrzymy krzywo na ludzi dorosłych stosujących antykoncepcje, a co dopiero takie smarki!! oni sie uczyc powinny zeby pidstawowke skonczyc a nie sie posuwac moze jeszcze w łazience dla chłopcow na przerwie miedzy matma a polskim?! szczyt wszystkiego!!
zrobmy jeszcze wibrujące smoczki dla niemowlaków, jak sie nie bedzie chcial uspokoic to w dupke pach i bedzie spokoj moze?

Temat niezbyt świeży..
A poza tym to nie widziałam żeby ktoś patrzył krzywo na ludzi stosujących antykoncepcję. Witaj w XXI wieku
Bo kocham na siebie patrzeć

#7 Aulelia

Guru

• Zbanowani
  • 4058 postów

Napisano 03 wrzesień 2010 - 20:22

Należy rozważyć dwie opcje:

Po 1) ten pomysł może wydać się dobry. Możliwe że dzięki temu mniej małoletnich dziewczyn będzie zachodzić w ciążę, to samo tyczy się wszelkich chorób wenerycznych i zachorować na HIV oraz AIDS.

2) jednak czy przypadkiem nie popchniemy większej ilości młodych osób do nieprzemyślanego seksu, który najczęściej odbywa się pod presją grupy? 12 latek nie jest gotowy na stosunek seksualny i tego jestem pewna, a często jego starszy o 2 lata kolega również nie. Czy warto inwestować w coś, co może prowadzić do zguby?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8 Ghaz

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 03 wrzesień 2010 - 22:59

Oj archeologów to u nas pełno. :przewraca:

Rodzice tych dzieciaków powinni wziąć porządnego skórzanego pasa i przetrzepać gówniarzom skórę, może by im się odwidziało tych wszystkich słoneczek i innych zabaw na pewno nie przeznaczonych dla dzieci. Głupota ludzka nie zna granic.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." - Einstein

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych