Czy zna ktoś z Was jakąs strone gdzie można wysłąć zdjęcia a oni je wywołają i przyślą pocztą polską za opłatą pobraniową ? ;D
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
wywoływanie zdjec przez internet
Rozpoczęty przez ziolo95, 27 lut 2010 13:38
15 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 28 marzec 2010 - 23:43
na fotosam'ie mają niezłe ceny, nie wiem jak z wysyłką(nie doszukałem się). Zamawiał ktoś, mógłby zarzucić opinią, głównie chodzi mi o cenę wysyłki i co najważniejsze jakość odbitek.
Napisano 29 marzec 2010 - 18:25
na fotosamie jest najtaniej pod warunkiem że tyko w jednym formacie, bo każdy format to osobne zamówienie i osobne koszty przesyłki.
płaci się za otwarcie 1,99 + przesyłka 5,99 (lub polecona 8,50)
jeśli chodzi o jakość to nie ma różnicy pomiędzy fotosamem a fotojokerem, innych labów nie używam bo są drogie
płaci się za otwarcie 1,99 + przesyłka 5,99 (lub polecona 8,50)
jeśli chodzi o jakość to nie ma różnicy pomiędzy fotosamem a fotojokerem, innych labów nie używam bo są drogie
I can't be fired, slaves are sold!
Kasia R.
Napisano 23 kwiecień 2010 - 09:21
ja wywolywałam przez allegro, nie pamietam juz w jakiej firmie
kupilam wywolanie 500 zdjec, wyslalam fotki za posrednictwem specjalnego programu
przelałam pieniązki i wszystko przyszło pocztą, bardzo dobrej jakości, nie pomylone zdjęcia, tylko moje fotki, wiec jestem bardzo zadowolona, no i bylo taniej niz w tradycyjnym punkcie (wywołałam hurtem 500 fotek!!!)
kupilam wywolanie 500 zdjec, wyslalam fotki za posrednictwem specjalnego programu
przelałam pieniązki i wszystko przyszło pocztą, bardzo dobrej jakości, nie pomylone zdjęcia, tylko moje fotki, wiec jestem bardzo zadowolona, no i bylo taniej niz w tradycyjnym punkcie (wywołałam hurtem 500 fotek!!!)
Napisano 05 styczeń 2011 - 11:39
Ja już od roku wywołuję zdjęcia na www.fotoking.pl
Zawsze wszystko jest spoko, szybka realizacja i co najważniejsze cały czas jest z nimi kontakt
można zadzwonić lub meilować.
ostatnio dawałam do zrobienia ok 600 zdj i jak zawsze wszystko było ok
polecam
Zawsze wszystko jest spoko, szybka realizacja i co najważniejsze cały czas jest z nimi kontakt
można zadzwonić lub meilować.
ostatnio dawałam do zrobienia ok 600 zdj i jak zawsze wszystko było ok
polecam
Napisano 19 luty 2011 - 14:25
mediamarket, fotojoker, empik
Użytkownik Dalki edytował ten post 19 luty 2011 - 14:26
Napisano 21 luty 2011 - 10:15
ja nie polecam rossmana byłam tam kiedys wywołać zdjęcia z mojej cyfrówki jeszcze i tragedia. każde zdjęcie było innej wielkości
zaznaczyłam że maja być 9x13 ..jak wyjełam te zdjęcia to myślałam że to jakiś żart, na prawde wsród 40zdjeć może 3 były podonej wielkości, każde jakoś dziwnie przycięte.. jedno nawet miało kształt kwadratu
nie wnikam.. dodam że rozdzielczość zdjęć była zbliożona wiec nie wiem w czym rzecz.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 01 maj 2011 - 17:19
Jedna odbitka ale jaka ?
9x13 ? 20x30 ?
No i czy zależy Ci na papierze dobrej jakości, ten którego zwykle używają jest bardzo w porządku. Jednak ja jeśli prezentuję jedno czy dwa zdjęcia do ramek to wywołuję na lepszym jakościowo, Zdjęcia są droższe ale na lepszym papierze kolory dłużej trzymają i ogólnie jest trwalsze.
9x13 ? 20x30 ?
No i czy zależy Ci na papierze dobrej jakości, ten którego zwykle używają jest bardzo w porządku. Jednak ja jeśli prezentuję jedno czy dwa zdjęcia do ramek to wywołuję na lepszym jakościowo, Zdjęcia są droższe ale na lepszym papierze kolory dłużej trzymają i ogólnie jest trwalsze.
Napisano 09 luty 2012 - 09:55
od kilku lat wywołuję w http://www.HEPNAR.pl
mają przede wszystkim porządny papier Fujifilm CA Supreme dla profesjonalistów
(nie polecam papierów Kodaka - wyglądały jak "szmaty"
w porównaniu z Fujifilm CA Supreme)
robią na nim wszystkie odbitki nawet te najtańsze
empiki, fotojokery i inni tanie odbitki robią na słabych papierach stąd ta cena
porównałam bo wcześniej robiłam w empiku i rossmanie
widać różnicę w barwach i świetle
polecam bo już miałam do czynienia z innymi i http://www.HEPNAR.PL jest najlepszy
mają przede wszystkim porządny papier Fujifilm CA Supreme dla profesjonalistów
(nie polecam papierów Kodaka - wyglądały jak "szmaty"
w porównaniu z Fujifilm CA Supreme)robią na nim wszystkie odbitki nawet te najtańsze
empiki, fotojokery i inni tanie odbitki robią na słabych papierach stąd ta cena
porównałam bo wcześniej robiłam w empiku i rossmanie
widać różnicę w barwach i świetle
polecam bo już miałam do czynienia z innymi i http://www.HEPNAR.PL jest najlepszy
Napisano 12 luty 2012 - 21:52
http://www.najlepszefoto.pl/
http://www.labhd.pl/
ja wywołuje w jednym lub drugim
to dobre laby - maja dobre ceny i pracują na dobrym sprzęcie
kiedyś wywołałem tak zdjęcia z allegro i co z tego że było taniej o pare groszy jak zdjęcia były wywoływane na zimnej chemii i nie nadawały się do pokazania
od tamtej pory jestem wierny tylko tym sprawdzonym.
http://www.labhd.pl/
ja wywołuje w jednym lub drugim
to dobre laby - maja dobre ceny i pracują na dobrym sprzęcie
kiedyś wywołałem tak zdjęcia z allegro i co z tego że było taniej o pare groszy jak zdjęcia były wywoływane na zimnej chemii i nie nadawały się do pokazania
Użytkownik Marcin Niedźwiedzki edytował ten post 12 luty 2012 - 21:53
Kasia R.
Napisano 07 kwiecień 2012 - 01:17
Pełno jest takich stron. Nie opłaca się wysyłka. Lepiej w punkcie odebrać. Empik odradzam, bo już kilka razy mnie zawiedli. Pamiętaj jednak, że im mniej płacisz, tym... jakość gorsza. Do słabych fot z komórki wystarczy fotoprint.pl
Fotografia to moja pasja - Fotograf Gostyń
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- wywoływanie zdjęć przez internet opinie
- fotosam opinie
- zdjęcia przez internet opinie
- zdjęcia przez internet forum
- odbitki przez internet opinie
- wywoływanie zdjęć allegro
- wywoływanie zdjęć przez internet forum
- wywoływanie zdjęć online forum
- wywołanie zdjęć przez internet forum