Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Z dietą przez lata

34 odpowiedzi w tym temacie

#21 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 12 styczeń 2012 - 13:06

Wyświetl postUżytkownik koozka dnia 10 styczeń 2012 - 10:00 napisał

Stopień 1 - od 1 tyg do 3 max
Stopien 2 - 1-3 tyg
pozostałe stopnie - 2 tyg z mozliwością przedłużenia.
Tutaj jest program diety i wszystko łądnie opisane ;) http://dieta-cambridge.pl/program.html

Co do produktów ile można kupić to nie mam pojęcia, ale moze ktoś kto był na tej diecie sie tu odezwie i powie cos więcej :)
podejrzewam, że skoro mam do zrzucenia 5-8 kg tylko to pierwszy stopień mnie ominie?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#22 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 16:40

Moim zdaniem to najważniejsze w zdrowym stylu życia są nawyki żywieniowe, trzeba jeść zdrowo i regularnie, kupę fajnych porad można znaleźć w diecie 36s, nie ukrywam, że jestem wielką fanką dietki brokułowej w niej zawartej :]

#23 libelule

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 201 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 11:10

Wyświetl postUżytkownik Dorka123 dnia 12 styczeń 2012 - 13:06 napisał

podejrzewam, że skoro mam do zrzucenia 5-8 kg tylko to pierwszy stopień mnie ominie?

Dorka, na stówe Cie ominie ;) pierwszy stopien, ten najbardziej drastyczny, jest dla osób "wymagających szybkiej redukcji masy ciała" - czyli podejrzewam że ze sporą otyłością, która poważnie zagraża zdrowiu. Z tymi 5-8kg to nie masz sie co bać, dobiorą Ci coś dużo bardziej do przyjecia ;)

#24 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 12:55

Zgadzam się ale należałoby dodać, że czasem te 5-8 kg strasznie długo się zrzuca, ponieważ zupełnie inaczej leci wagi z 200 kg w dół a zupełnie inaczej z 80 w dół. Co więcej trzeba pamiętać o dietce np. 36s lub ba bazie grupy krwi no i ruchem :]

#25 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 11:31

No i właśnie tu jest problem, bo kilka kg zrzuciłam bez problemu, a teraz mimo godziny ćwiczeń dzienne, 5 razy w tygodniu waga ani drgnie, dlatego potrzebuje takiej diety z gotowymi produktami, bo łatwiej mi będzie tego przestrzegać niż jak sama będę musiała coś pichcić.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 21:34

Wyświetl postUżytkownik Dorka123 dnia 18 styczeń 2012 - 11:31 napisał

No i właśnie tu jest problem, bo kilka kg zrzuciłam bez problemu, a teraz mimo godziny ćwiczeń dzienne, 5 razy w tygodniu waga ani drgnie, dlatego potrzebuje takiej diety z gotowymi produktami, bo łatwiej mi będzie tego przestrzegać niż jak sama będę musiała coś pichcić.

Czyli Cambridge jest jak najbardziej dla Ciebie, umów sie z konsultantem a ten napewno dobierze Ci odpowiedni stopien programu zeby wkońcu się udało zrzucić jeszcze to co trzeba ;) Myśle ze w miesiąc, dwa powinnaś to zgubić. Powodzenia ;)

#27 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 02 luty 2012 - 22:58

a gdzie mogę poszukac konsultanta z moich okolic?

#28 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 03 luty 2012 - 12:56

Tutaj są podane nr telefonów i maile, podajesz adres i znadują Ci konsultanta najbliżej Twojego meijsca zamieszkania ;) http://dieta-cambrid...as/kontakt.html

#29 Aleksandra Powierska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 03 luty 2012 - 14:41

Ja ostatnio odkryłam super sposób na "nocne podjadanie" :-) Musli! Tylko takie, które sobie sama miksuję, jest taki serwis: www.muslimix.pl
Zamówiłam sobię tubę do której dałam mnóstwo owoców, bo wiadomo, że samo musli może być kaloryczne - wszystko zależy od składników - kupując w sklepie nie mamy wyboru, a tu jest

#30 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 08 luty 2012 - 12:54

Muszę się pochwalić :123: Wczoraj dostałam paczuszkę ;)
Dołączona grafika

ImageShack.us

#31 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 09 luty 2012 - 17:54

i jak smaczne to? ile takich posiłków dziennie jesz?

#32 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 10 luty 2012 - 12:30

Nawet smaczne, najlepsze są chyba batoniki :D Jem 3 posiłki dziennie, na śniadanie owsianka przeważnie, obiad zupka a na kolacje można nawet batoniki hehe :D

#33 Kamma_N

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 114 postów

Napisano 23 luty 2012 - 13:36

Fajne opakowania, daj znać jak się ta dieta będzie sprawować bo ostatnio chyba Dukan i Cambridge jakieś takie najpopularniejsze, przynajmniej najwięcej tych diet na forach właśnie :)
Czy Twojemu dziecku brakuje apetytu, nie przybiera na wadze i boli je brzuch? Przyczyną może być bakteria h. pylorii, zrób w domu test helicobacter antygen i sprawdź!

#34 samba_mamba

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 121 postów

Napisano 01 maj 2012 - 22:06

Z tą różnicą, że Cambridge Ci nie zaszkodzi, a Dukan może załatwić nerki..

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#35 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 08 maj 2012 - 10:21

niestety Dukana przerabiałam dwa lata temu, na początku byłam zachwycona, waga szybko spadała, ale potem dosłownie skręcało mnie z bólu brzucha :/
Cambridge jakoś lepiej na mnie działała, póki co nic mi nie wraca, a swój pogram już zakończyłam właściwie... Batoników mi brakuje teraz ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych