Użytkownik DamianTS dnia 17 luty 2010 - 17:37 napisał
ZEROM <- szkola odradzana przez wszystkich nauczycieli jakich znam.Mowia ze chodza tam ludzie tzw "balagany",metale,cpuny.Szkola charakteryzuje sie ze chodza tam bogate dzieci.Kolega przepisal sie z niej 2 dnia.Opisal ja jako "strach,dredy,metal,pieniadze".Po takich przezyciach nie chcial miec z ta szkola nic wspolnego.Aktualnie uczy sie w H.Sawickiej.Zerom nie jest najlepsza szkola w wojewodztwie.Renomowane kieleckie licea to slowak,hanka,sniadek.Sniadek z tego co wiem trzyma najwyzszy poziom.Osobiscie odradzam Zeroma.Niech cie nic tam nie kusi(chyba ze masz kase).
Moi rodzice nie są lekarzami/prawnikami, nie mają własnej firmy, nie zarabiają nawet średniej krajowej. I z tego co wiem 99% mojej klasy powie to samo, a (uwaga!) chodzę do Żeromskiego. Jeśli osądzasz ludzi po wyglądzie to faktycznie nie idź do tej szkoły, bo takich nietolerancyjnych ludzi ta szkoła nie potrzebuje. Bogu dzięki, w tej szkole grono nauczycielskie ocenia uczniów nie za to jak wyglądają, ale za to jaką mają wiedzę (a żeby się w niej utrzymać, uwierz, trzeba mieć ją na dosyć wysokim poziomie).
To Śniadku mówią "masz kasę-idź do Śniadka".
Skoro Żerom nie jest renomowany to ciekawe dlaczego jest na 2 miejscu w województwie
Pewnie dzieciaki z kasą zrobiły zrzutę i dały łapówkę