No i prawda, że ta marka nie jest zbyt znana w Polsce, w Stanach jest bardzo rozreklamowana a u nas jakoś jeszcze niewiele się o niej słyszy. Ale widziałem już kilka osób w takich koszulkach więc chyba powoli się przyjmuje.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
odzież termoaktywna
Rozpoczęty przez smart_me, 16 lut 2010 13:17
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 czerwiec 2010 - 13:28
Ano nie ma zbyt wielu takich miejsc. A w sklepach stacjonarnych to już w ogóle tego nie uświadczysz 
No i prawda, że ta marka nie jest zbyt znana w Polsce, w Stanach jest bardzo rozreklamowana a u nas jakoś jeszcze niewiele się o niej słyszy. Ale widziałem już kilka osób w takich koszulkach więc chyba powoli się przyjmuje.
Kasia R.
Napisano 17 czerwiec 2010 - 10:09
No tak macie rację, że naprawdę warto jest się zaopatrzyć w termoaktywną. Szczególnie latem, jak żar z nieba się leje i strasznie się pocimy. Tylko oczywiście trzeba się zaopatrzyć w dobrej jakości ubrania, żeby uzyskać oczekiwany efekt. Ja ostatnio szukałam miejsc, gdzie można kupić taką odzież i znalazłam sklep siulagrande.pl można tam znaleźć ubrania ODLO, czy wy może macie jakieś doświadczenia z tą firmą ??
Użytkownik rozowofiolkowa edytował ten post 17 czerwiec 2010 - 10:22
Napisano 22 czerwiec 2010 - 08:59
Mało o niej słyszałam, więcej chyba o Under Armour i jakbym miała kupić taką odzież, to najpewniej wybrałabym UA, bo jak dla mnie jest dość dobra. Tanie takie rzeczy nie są, ale faktycznie w takich miejscach jak fa-pol.pl można kupić w przyzwoitej cenie.
Napisano 04 lipiec 2010 - 22:16
Rok temu na wyjeździe w górach mi powiedzieli znajomi o bieliźnie termoaktywnej, w tym roku się zaopatrzyłem i rewelacja. W wakacje jeżdżę na rowerze w zimniejsze dni. Chociaż ja nie kupowałem jakiejś wypasionej, tylko na allegro znalazłem dość tanio. Ważne, że działa
Napisano 22 lipiec 2010 - 11:50
No mi ktoś, na innym forum podawał link do strony, na której rzekomo miały być sprzęty do futbolu amerykańskiego, ale bad gateway 404 i tym podobne wariactwa. Piłki do rugby trafiają się czasem w hipermarketach, ale jakość ich jest bardzo wątpliwa. W sumie pozostaje tylko fa-pol.pl. A co do Under Armour, to niedawno oglądając UFC, zauważyłem, że mnóstwo zawodników używa ciuchów tej firmy. Mam zamiar sobie kupić jeszcze long leave tej firmy.
Kasia R.
Napisano 02 sierpień 2010 - 08:17
Na pewno warto inwestować w odzież termoaktywną. Ja mam dwie koszulki i bardzo to sobie chwalę. Słyszałam parę pozytywnych opinii o ODLO z serii: CUBIC LIGHT, EVOLUTION LIGHT oraz EVOLUTION COOL. Co prawda nie jest tania odzież ( na siulagrande.pl trwa na nią promocja- jakiś pozytyw) ale jeśli ktoś jest wymagającą osobą to będzie w stanie docenić jej zalety
Napisano 05 sierpień 2010 - 14:58
Odzież termoaktywna to nie tylko odzież na lato w sumie. Bo widziałem też modele UA właśnie, które mają za zadanie utrzymywać ciepło. Czyli takie bardziej na zimę. Na snowboard by się na pewno przydały zimą :-) Na arzie wystarcza mi to co mam, ale może i w taką zimowa bieliznę się zaopatrzę :-)
Napisano 24 sierpień 2010 - 14:37
odzież termoaktywna przydaje się często w zmiennych warunkach pogodowych... świetnie jest mieć coś takiego gdy idzie się np na jakiś szlak górski, bądź wybierasz się pod namiot, gdzie w dzień jest cieplej a w nocy zdecydowanie zimniej. Do tego jest lekka i zajmuje mało miejsca. Niestety wiąże się to z pewnymi kosztami, ale po wpisaniu w google fraz tanio + termoaktywna znalazłem http://www.tanisport...ia=termoaktywna
wygląda na to że nadszedł czas na wymiane starego kompletu na coś z tej stronki ^^
Napisano 02 wrzesień 2010 - 10:02
Ja cenię bardzo odzież Under Armour. Mam koszulkę z serii Battle, taka ciasna opinająca ciało, long leeve i mam zamiar kupić kalesony jak się zrobi zimniej, bo biegam regularnie i mi się przydadzą. Fajne te ciuchy, technologie, których używają to nie "sztuka dla sztuki" tylko naprawdę ułatwiają trening.
Kasia R.
Napisano 01 listopad 2011 - 21:46
Użytkownik Nat. dnia 09 marzec 2010 - 19:12 napisał
A co do firm, to polecana jest Hi-Tec. My kupowaliśmy, jeśli się nie mylę, w Intersporcie. W większości galerii handlowych można go znaleźć 
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- odzież do biegania po górach
- odzież termoaktywna opinie
- spodenki termoaktywne co dają
- ubrania termoaktywne a silownia
- jaka termoaktywna biegania
- bielizna termoaktywna co daje?
- jaka koszulka under armour na rower
- najlepsza tania koszulka termoaktywna
- termoaktywna odzież opinie