Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
produkty ktore pomagaja przyspieszyc przemiane materii
Rozpoczęty przez szinajs7, 06 lut 2010 14:08
11 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 07 luty 2010 - 02:28
Tylko nie orzeszki ziemne. Za przemianę materii nie tyle odpowiadają jakieś produkty co systematyczna i zbalansowana dieta. Do takiej diety warto dodać otręby. W sezonie również jagody, z tego co mi wiadomo.
Napisano 15 luty 2010 - 13:41
2 suszone śliwki dziennie (ale nie codziennie
)
jabłko.
jabłko.
Kasia R.
Napisano 29 marzec 2010 - 19:23
Otręby i pieczywo pełnoziarniste.
herbata zielona/czerwona.
jakieś musli z mlekiem na drugie śniadanie i oczywiście pić wodę mineralną, niegazowaną (tylko nie całą butle na raz!)
herbata zielona/czerwona.
jakieś musli z mlekiem na drugie śniadanie i oczywiście pić wodę mineralną, niegazowaną (tylko nie całą butle na raz!)
Zapraszam! atrakcyjne nagrody!
Łatwo można zdobywać punkty!
Przyjmij moje zaproszenie! 100 pkt za rejestracje!
http://przeczytamwsz...fd120caea5f4429
Zapraszam również do serwisu lockerz.com. Więcej na priv.!
Atrakcyjne nagrody za punkty, które możemy zdobyć przez logowanie i odpowiadanie na proste pytania,
oraz oglądanie video zamieszczonych w serwisie.!
Pomogę!
Łatwo można zdobywać punkty!
Przyjmij moje zaproszenie! 100 pkt za rejestracje!
http://przeczytamwsz...fd120caea5f4429
Zapraszam również do serwisu lockerz.com. Więcej na priv.!
Atrakcyjne nagrody za punkty, które możemy zdobyć przez logowanie i odpowiadanie na proste pytania,
oraz oglądanie video zamieszczonych w serwisie.!
Pomogę!
Napisano 05 maj 2010 - 11:24
Użytkownik szinajs7 dnia 06 luty 2010 - 14:08 napisał
Hej. Slyszlam ze na dobra/ na przyspieszenie przemiany materii jest picie dziennie minimum 1,5 L wody, pić herbatę zieloną, kawa a z jedzenia? jak myślicie
pewnie activia, orzeszki ziemne - tak slyszalam, jednak troche mnie to dziwi bo to ma duzo kcl.
pewnie activia, orzeszki ziemne - tak slyszalam, jednak troche mnie to dziwi bo to ma duzo kcl.
Ja piję codziennie po 60 mg soku z acai i widzę zasadniczą różnicę.
Napisano 10 maj 2011 - 10:47
Ciemne, pełnoziarniste pieczywo, otręby i owsianka. Do tego odrobina żurawiny - nie tyle przyspiesza przemianę materii co wspomaga układ moczowy, więc usuwa toksyny. Ostatnio słyszałam też o proszku zasadowym langsteiner. Podobno przyspiesza przemianę materii i poprawia pracę ukladu trawiennego. Wystarczy raz dziennie wypić szklankę wody z jedną łyżką proszku.
Napisano 16 maj 2011 - 14:53
poczytam sobie o propozycjach. pewnie na kazdego inaczej poszczegolne produkty dzialaja. ale lepsze sa naturalne rozwiazania niz jakies tabletki itp.
Kasia R.
Napisano 19 maj 2011 - 18:18
BŁONNIK - to on jest odpowiedzialny za przemianę materii.
Proszę nie mylić przemiany materii z szybkim zrzucaniem wagi czy też spalaniem tkanki tłuszczowej. Przemiana materii to najprościej mówiąc przemiana jedzenia w energię, a następnie sprawne usunięcie toksycznych resztek.
Aby móc to zrobić należy przede wszystkim oczyścić organizm z toksyn - Picie dużej ilości wody, ćwiczenia na tyle intensywne, aby się wypocić (najlepiej w polarze lub grubym swetrze).
Następnie zastosować dietę bogatoresztkową - nie dłużej niż 14 dni.
Ostatnim krokiem jest dieta dobrana pod względem zapotrzebowania do 2000 kcal na dobę - tą dietę należy utrzymywać już przez bardzo długi czas - W przypadku kobiet momentem decydującym o zmianie diety jest menopauza.
Proszę nie mylić przemiany materii z szybkim zrzucaniem wagi czy też spalaniem tkanki tłuszczowej. Przemiana materii to najprościej mówiąc przemiana jedzenia w energię, a następnie sprawne usunięcie toksycznych resztek.
Aby móc to zrobić należy przede wszystkim oczyścić organizm z toksyn - Picie dużej ilości wody, ćwiczenia na tyle intensywne, aby się wypocić (najlepiej w polarze lub grubym swetrze).
Następnie zastosować dietę bogatoresztkową - nie dłużej niż 14 dni.
Ostatnim krokiem jest dieta dobrana pod względem zapotrzebowania do 2000 kcal na dobę - tą dietę należy utrzymywać już przez bardzo długi czas - W przypadku kobiet momentem decydującym o zmianie diety jest menopauza.
"Dumna ze swej postawy jak Kobieta żywa, ze swym bukietem, chustką i rękawiczkami, ma niedbale swobodny powab, co wyzywa i wdzięk chudej kobietki, co drażni i mami..."[/color]
"Czy do Ciebie Człowieku należy decydowanie o tym, co jest dobre, a co złe" Markiz de Sade
Wsłuchuję się w dźwięk fal ujarzmionych, rzewnie bolesną jak miłości dotyk...
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową" Bob Dylan
Z dedykacją:
Dla naszych wspólnych ścian
Gdzie mi podłoga
Była Tobie sufitem
"Czy do Ciebie Człowieku należy decydowanie o tym, co jest dobre, a co złe" Markiz de Sade
Wsłuchuję się w dźwięk fal ujarzmionych, rzewnie bolesną jak miłości dotyk...
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową" Bob Dylan
Z dedykacją:
Dla naszych wspólnych ścian
Gdzie mi podłoga
Była Tobie sufitem
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- Co pomaga w przemianie materii
- jak przyspieszyć przemianę materii forum
- co pomaga na przemianę materii
- co pomaga na przemiane materii
- produkty na przemianę materii
- co pomaga przemianie materii