Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Dział Cwaniacy

10 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: tyłek włocibora (14 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś za utworzeniem subforum "Oszustwa internetowe" w dziale Prawo w sieci ?

1. Tak (14 głosów [100.00%])

Procent z głosów: 100.00%

2. Nie (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj

#1 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 06 luty 2010 - 11:20

Swojego czasu Angel, Caleb pisał w tej sprawie do ciebie, jednak jak większość spraw zostało to zignorowane. Po minięciu kilku miesięcy ponownie teraz ja zwracam się z tym do ciebie.

Proszę o zmianę działu Cwaniacy na subforum działu Prawo w sieci i od razu zmianę nazwy na "Oszustwa internetowe". Tak aby można w tym dziale pisać co robić w przypadku kiedy zostało się oszukanym, pomagać ludziom oszukanym, szukać pomocy będąc oszukanym np. na allegro itd. Będzie to na pewno o wiele przydatniejsze subforum niż dział na szarym końcu forum, gdzie miesza się problemy ludzi związane z zakupami z głupimi niby śmiesznymi aukcjami (na takie aukcje jest dział Humor). Swoją drogą dla działu Prawo w sieci jest milion lepszych nazw niż obecna, która nawet po części wprowadza w błąd.
Nawet jeżeli nie zgadzasz się na zmiany działu Cwaniacy to proszę o stworzenie subforum w dziale Prawo w sieci o którym wyżej pisałem. Pozwoli to znacznie na oddzielenie spraw "Pana Staszka" który ma problemy z sąsiadami ze sprawami "Ryśka" oszukanego na allegro. Jeżeli już powstanie nawet 5 tematów, to aby rozwiązać kolejny problem nie trzeba będzie tworzyć nowego tematu, tylko często przeczytać stare.

Użytkownik Fray edytował ten post 02 listopad 2010 - 20:24

Pora na... reklamę:

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 02 listopad 2010 - 18:36

Ponawiam prośbę, która była bez odzewu.

Reque proszę dołącz do mojego tematu sondę.

Użytkownik Wloocibor edytował ten post 02 listopad 2010 - 18:36

Pora na... reklamę:

#3 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 02 listopad 2010 - 19:08

Cytat

Reque proszę dołącz do mojego tematu sondę.

Jakie pytanie i odpowiedzi?

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#4 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 02 listopad 2010 - 20:20

Czy jesteś za utworzeniem subforum "Oszustwa internetowe" w dziale Prawo w sieci ?
- Tak
- Nie

Pora na... reklamę:

#5 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 27 wrzesień 2011 - 11:02

Odkopuję, bo mamy teraz przynajmniej drugiego admina i sprawa jest jak dla mnie nadal aktualna.

Pora na... reklamę:

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Caleb

Uzależniony

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8218 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 06:36

Podbijam. Już trochę czasu próbujemy to wdrożyć i naprawdę przydałoby się przenieść dział, choćby dlatego że do Prawa w sieci zaglądam częściej.

#7 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 28 wrzesień 2011 - 08:02

Po za tym subforum oszustwa internetowe mogłoby być dodatkowym elementem przyciągającym ludzi na forum.

Pora na... reklamę:

#8 D_K

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 08:10

Czy by przyciągał ludzi taki dział - nie jestem pewien. Bo większość zajrzałaby do niego, zdobyła potrzebne informacje i odeszła. No chyba, żeby zrobić tak, że byłby widoczny w wynikach z google lub innych wyszukiwarek, natomiast po kliknięciu w link dostęp do niego byłby możliwy dopiero po zalogowaniu :icon_twisted: Ja jestem za utworzeniem takiego działu, bo każda możliwość zapobieżenia oszustwu jest tego warta, a sam kupuję przez internet. Trzeba tylko uważać, żeby wpisy w tym dziale nie służyły do oczerniania siebie na wzajem.

Dziękuję za uwagę.

#9 kazik

reaktywacja.

• SuperMod
  • 4772 postów

Napisano 29 wrzesień 2011 - 18:21

Jestem na tak, dużo tego jest w internecie, a taki dział może tylko i jedynie pomóc.

Visca el Barça!!!

Dołączona grafika

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^

#10 angel

Wymiatacz

• Admin
  • 1347 postów

Napisano 02 listopad 2011 - 23:55

Przeniesiono dział "Cwaniacy" jako subforum dla "Prawo w sieci".
http://www.forumowis...aniacy-w-sieci/

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#11 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 03 listopad 2011 - 09:02

Dziękuję :) Cieszę się, że nie sprawdziły się moje obawy. Na dniach uporządkuję sprawy w tym dziale.

Pora na... reklamę:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych