Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

suplementy

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 milusinka11

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 217 postów

Napisano 03 luty 2010 - 23:04

jak w temacie, chciałabym się dowiedzieć na czym polega działanie carbo. w internecie nie ma praktycznie nic, więc zwracam się do was, może się czegoś dowiem :)
dokładnie wszystko mnie interesuje- kto może stosować, przeciwwskazania, zalecenia, czy przed czy po treningu, przedział wiekowy (no, pięciolatkowi nie damy :D) i czy to nie powoduje skutków ubocznych u dziewczyn, tak jak np. testosteron? : D
jeżeli było, to proszę o linka, ale szukałam i wszystkich odpowiedzi nie znalazłam.
Capoeira é algo que eu amo. Minha paixão, o vício.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 polinea

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 428 postów

Napisano 24 luty 2010 - 13:44

wszystkie odpowiedzi masz tutaj: http://www.hellhound...00g-p-3195.html a gdybyś coś chciała jeszcze wiedzieć, to śmiało pytaj obsługę, ja u nich kupuję spalacze i muszę powiedzieć, że ludzie tam są kompetentni i na pewno rozwieją wszystkie Twoje wątpliwości

#3 samozdrowie

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 176 postów

Napisano 25 luty 2010 - 11:57

Ja ci polecam Carbo z Olimpu. Robi świetne suplementy, które się dobrze wchłaniają. Na tej stronie masz tez od razu opis jak działa, ze wskazaniami. Ale generalnie Carbo zawiera węglowodany dostarczające energii w czasie i po wysiłku. Poczytaj sobie o tym, ale wydaje misie ż enie ma przeciwwskazań do brania.

#4 myszkamiki3103

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 308 postów

Napisano 05 marzec 2010 - 14:17

Wiesz jak ktoś się decyduje na to, żeby brać suplementy diety powinien pamiętać o tym żeby dobrać odpowiednie preparaty, z bardzo prostego powodu, żeby po prostu sobie nie zaszkodzić;) Dość często się zdarza, że przez niewłaściwe dobranie suplementów bardzo bardzo szkodzimy naszemu organizmowi. Więc dobrze jest wcześniej się z kimś w tej sprawie skontaktować, poczytać, popytać, doradzić się ;)

#5 papryka9

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 152 postów

Napisano 07 marzec 2010 - 11:53

Tylko dobrze by było,żeby roli eksperta nie pełnił srednio rozgarnięty kolaga z siłowni:) Żartuje oczywiście, bo tak naprawdę tego typu supelementami nie można zrobić sobie krzywdy, trzeba tylko wiedzieć co się chce osiagnąć. Ja na przykład pragnę trochę schudnąć więc biorę l-karnitynę z hellhound.pl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 milusinka11

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 217 postów

Napisano 28 marzec 2010 - 20:49

polinea, nie odpowiada mi skład większości z tych carbo :) nie chcę aspartamu, już wolę żeby było gorzkie.
Capoeira é algo que eu amo. Minha paixão, o vício.

#7 Tarabumbum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 22 listopad 2011 - 11:38

Od jakiegoś czasu biorę Women Ultra Slim i dużo biegam, jednak jem w okolicach 1500 Kcal dziennie i podejrzewam, że moje sensowne efekty spowodowane są kompilacją wszystkich tych czynników.

#8 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 23 listopad 2011 - 11:30

Wyświetl postUżytkownik Tarabumbum dnia 22 listopad 2011 - 11:38 napisał

Od jakiegoś czasu biorę Women Ultra Slim i dużo biegam, jednak jem w okolicach 1500 Kcal dziennie i podejrzewam, że moje sensowne efekty spowodowane są kompilacją wszystkich tych czynników.

Możemy sobie ręce podać :P Różni nas tylko to, że ja brałam l-karnitynę, ten Twój spalacz faktycznie działał ?

#9 Tarabumbum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 15:22

U mnie Women Ultra Slim się sprawdził, lecz sądzę, że tylko z tego powodu biegania i ogólnych ćwiczeń cardio.

#10 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 12 grudzień 2011 - 11:52

I jak efekty ? Ja muszę przyznać, że największą poprawę zauważyłam jak po ultra slim zaczęłam biegać 1h dziennie, fakt dużo ale przy w miarę sensownej diecie (bez głodówek) naprawdę metabolizm w znaczący sposób przyspieszył :] a u Ciebie jak było?

#11 Tarabumbum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 15 grudzień 2011 - 13:37

No musze Ci powiedzieć, że całkiem całkiem, z efektów jestem zadowolona :] od 3 tygodni biorę ultra slim, jestem na diecie no i się ruszam i jak na razie 3kg mniej :] także działa działa i jeszcze raz działa :]

#12 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 13:40

Gdzie szukać tego ultra slim... ? dużo o nim piszą na forach odchudzaniu ?

#13 Tarabumbum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 29 grudzień 2011 - 13:15

Wpisz w google ultra slim i wszystko znajdziesz ale warto poczytać na forach o odchudzaniu :]

#14 Ramonka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 12:45

To jest to ultra slim ? Jaką masz do tego dietke i jaki ruch dobrałaś sobie? Na jakim forum o odchudzaniu szukać info w tym temacie ?

#15 Tarabumbum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 11:39

Tak o te tabletki ultra slim chodzi :] Diety nie miałam jakiejś restrykcyjnej, jadłam to samo co zawsze ale regularnie i mniejsze porcje, co do forum o odchudzaniu to poszperaj, fit.pl jest fajne :]

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#16 Rymek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 15:28

Ja używałem thermala - efekty znakomite.

Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych