Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Rady dla początkujących kolekcjonerów

26 odpowiedzi w tym temacie

#21 małpeczka18

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 40 postów

Napisano 04 lipiec 2010 - 18:06

A ktoś z was zna jakąś strone gdzie można zamówić za darmo gazete z płytą na której można projektować domy lub pokoje??

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#22 getta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 03 sierpień 2010 - 17:23

mam pytanie jak powinna wyglądać taka wiadomość?dziewczyny myśle ze to do was głównie pytanie.Może piszecie często do różnych firm z prośbą o próbki.Nie wiem jak ma ten e-mail wyglądać czy mam tam podać nr. domu itp kod pocztowy bo nie mam pojęcia pomuzcie prosze :)

#23 Ptysio37

W.Y.J.A.D.A.C.Z

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1425 postów

Napisano 03 sierpień 2010 - 17:40

E-mail to e-mail, nic nie kosztuje. Napisz im, o co Ci chodzi i poczekaj na odpowiedź. Wtedy poproszą o jakiś adres, dokładniejsze dane. Musisz po prostu kilkoma zdaniami pokazać,
że warto do Ciebie odpisać i możesz w przyszłości stać się ich zaufaną klientką. Radzę przy okazji popracować nad pisownią.

Użytkownik Ptysio37 edytował ten post 03 sierpień 2010 - 17:40

Mam wyhasane

Dołączona grafika

Piszą o kulturze!

Dołączona grafika

#24 Czarnula90

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 05 sierpień 2010 - 13:32

Jeśli chodzi o kosmetyki możesz napisać coś w tym stylu:

Witam.
Dużo słyszałam o firmie ... i jestem zainteresowana kosmetykami Waszej Firmy. Jednak zanim dokonam
zakupu, chciałabym je najpierw wypróbować. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi kilku darmowych
próbek.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Mój adres:
xxx

Jednak najlepiej będzie jak napiszesz własnymi zdaniami o co chodzi i jeśli nie chcesz nie musisz podawać od razu adresu.

#25 owocowa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 12 maj 2011 - 15:11

Wyświetl postUżytkownik Czarnula90 dnia 05 sierpień 2010 - 13:32 napisał

Witam.
Dużo słyszałam o firmie ... i jestem zainteresowana kosmetykami Waszej Firmy. Jednak zanim dokonam
zakupu, chciałabym je najpierw wypróbować. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi kilku darmowych
próbek.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Mój adres:
xxx

Wydaje mi się, że do firm to chyba lepiej napisać bardziej oficjalnie, czyli coś w stylu: "Szanowni Państwo", a później "Z wyrazami szacunku". Jak myślicie dziewczyny?

Ja się właśnie przymierzam do napisania takiego e-maila :) Nie jestem pewna, ale w niktórych firmach, to mogą pracować straszni formaliści i w związku z tym mogą się z góry obrazić za brak oficjalnej formy. W sumie to niech się obrażają, ale wtedy nic nie wyślą... ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 15 maj 2011 - 20:23

Ja zawsze maile zaczynam 'Szanowni Państwo (Pani/Panie)',
ale jakoś z przyzwyczajenia kończę 'Pozdrawiam'

btw chyba pora popracować nad nową treścią maila
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#27 nensi_skrzat

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 16 maj 2012 - 18:25

no własnie ma ktos z was jakies adresy stron które wysylaja próbki? oprócz takich ankiet. chodzi mi o to ze trzeba do kogos napisac o te probki czy gadzety .. tylko poweidzcie co trzeba tam do nich napisac .. ja wiem ze trzeba poprosic o probke czy cos,ale macie jakies formulki które wysylacie czy jak?
proszę o odpowiedzi na meila : natalia1081@o2.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych