A ktoś z was zna jakąś strone gdzie można zamówić za darmo gazete z płytą na której można projektować domy lub pokoje??
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Rady dla początkujących kolekcjonerów
Rozpoczęty przez Althaea, 20 sty 2010 10:58
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 lipiec 2010 - 18:06
Kasia R.
Napisano 03 sierpień 2010 - 17:23
mam pytanie jak powinna wyglądać taka wiadomość?dziewczyny myśle ze to do was głównie pytanie.Może piszecie często do różnych firm z prośbą o próbki.Nie wiem jak ma ten e-mail wyglądać czy mam tam podać nr. domu itp kod pocztowy bo nie mam pojęcia pomuzcie prosze
Napisano 03 sierpień 2010 - 17:40
E-mail to e-mail, nic nie kosztuje. Napisz im, o co Ci chodzi i poczekaj na odpowiedź. Wtedy poproszą o jakiś adres, dokładniejsze dane. Musisz po prostu kilkoma zdaniami pokazać,
że warto do Ciebie odpisać i możesz w przyszłości stać się ich zaufaną klientką. Radzę przy okazji popracować nad pisownią.
że warto do Ciebie odpisać i możesz w przyszłości stać się ich zaufaną klientką. Radzę przy okazji popracować nad pisownią.
Użytkownik Ptysio37 edytował ten post 03 sierpień 2010 - 17:40
Napisano 05 sierpień 2010 - 13:32
Jeśli chodzi o kosmetyki możesz napisać coś w tym stylu:
Witam.
Dużo słyszałam o firmie ... i jestem zainteresowana kosmetykami Waszej Firmy. Jednak zanim dokonam
zakupu, chciałabym je najpierw wypróbować. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi kilku darmowych
próbek.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Mój adres:
xxx
Jednak najlepiej będzie jak napiszesz własnymi zdaniami o co chodzi i jeśli nie chcesz nie musisz podawać od razu adresu.
Witam.
Dużo słyszałam o firmie ... i jestem zainteresowana kosmetykami Waszej Firmy. Jednak zanim dokonam
zakupu, chciałabym je najpierw wypróbować. Dlatego byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie mi kilku darmowych
próbek.
Mój adres:
xxx
Jednak najlepiej będzie jak napiszesz własnymi zdaniami o co chodzi i jeśli nie chcesz nie musisz podawać od razu adresu.
Napisano 12 maj 2011 - 15:11
Użytkownik Czarnula90 dnia 05 sierpień 2010 - 13:32 napisał
Witam.
próbek.
Mój adres:
xxx
Wydaje mi się, że do firm to chyba lepiej napisać bardziej oficjalnie, czyli coś w stylu: "Szanowni Państwo", a później "Z wyrazami szacunku". Jak myślicie dziewczyny?
Ja się właśnie przymierzam do napisania takiego e-maila
Kasia R.
Napisano 15 maj 2011 - 20:23
Ja zawsze maile zaczynam 'Szanowni Państwo (Pani/Panie)',
ale jakoś z przyzwyczajenia kończę 'Pozdrawiam'
btw chyba pora popracować nad nową treścią maila
ale jakoś z przyzwyczajenia kończę 'Pozdrawiam'
btw chyba pora popracować nad nową treścią maila

Kasia R.
Napisano 16 maj 2012 - 18:25
no własnie ma ktos z was jakies adresy stron które wysylaja próbki? oprócz takich ankiet. chodzi mi o to ze trzeba do kogos napisac o te probki czy gadzety .. tylko poweidzcie co trzeba tam do nich napisac .. ja wiem ze trzeba poprosic o probke czy cos,ale macie jakies formulki które wysylacie czy jak?
proszę o odpowiedzi na meila : natalia1081@o2.pl
proszę o odpowiedzi na meila : natalia1081@o2.pl
Najpopularniejsze frazy z tematu
- mail z prośbą o gadżety
- e-maile dla kolekcjonerów
- jak napisac email do firmy o gadzety
- jak napisać emaila z prośba o gadżet
- kolekcjonerzy gadżetów od hoteli
- kolekcjonerzy gadzetów
- e mail kolekcjonuję gadżety
- co napisac w meilu z prosba o probki lub darmowe gadzety
- site:forumowisko.pl firmy kosmetyczne które wysyłają darmowe próbki 2011