Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Zadbane usta zimą- jak je pielęgnować
Rozpoczęty przez Aulelia, 19 sty 2010 21:13
93 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 październik 2011 - 10:41
Ja preferuję bezbarwną pomadkę ochronną z Melisy jest ciut tańsza niż z nivea a jakość porównywalna.
Kasia R.
Napisano 29 listopad 2011 - 10:01
Użytkownik Lutka333 dnia 19 październik 2011 - 00:03 napisał
Ja raz na jakiś czas masuje usta szczoteczką do zebów, potem są miękkie i gładkie. No, a potem wazelinę Lip Care Flosleku. Bardzo mi odpowiada, dobrze pielęgnuje i chroni 
Ja się skusiłam namową i zapachem na tą wazelinę, taka w pudełeczku prawda? Chyba sobie jeszcze czekoladową kupię. Jak przyjdą mrozy, no w sumie to rano już jest mroźno, sprawdzę jak wazelinka chroni usta.
Napisano 08 grudzień 2011 - 12:07
za wczasu lepiej sie wyposazyć w asortyment. Ja idąc na zakupy dzisiaj zapomnialam posmarowac i rąk i ust ( a jeszcze rękawiczek zapomniałam )
i już mam masakryczne i w dolkach ust mnie zmroziło.. Ale teraz wchlania mi się wartstwa panthenolu w sprayu niebawem powinno być już dobrze.
Napisano 09 grudzień 2011 - 22:21
Latem czy zimą, u mnie najbardziej spisuje się pomadka do ust z firmy Nivea - "Vitamin shake Craneberry i raspberry". Pomadka występuje w nowej formie, ma taki ścięty dziubek. Zawiera witaminy B, C i B5 które dbają o to, żeby nasze usta były zdrowe i odpowiednio nawilżone. Kolor pomadki jest różowy, na ustach jednak pozostawia tylko delikatny połysk. Ale najważniejsze jest to, że pachnie jak owocowa Mumba! 
Polecam!
_____
http://www.wildgift.pl
Zwariowane prezenty na każdą okazję!
Polecam!
_____
http://www.wildgift.pl
Zwariowane prezenty na każdą okazję!
Kasia R.
Napisano 27 grudzień 2011 - 00:42
Miód pozostawia się na kilka minut na ustach, oprócz właściwości nawilżających chroni je przed szkodliwymi skutkami promieni słonecznych. Likwiduje zmarszczki wokół ust, odżywia, nawilża i odmładza. To jedno i najlepsze dotąd co znam na zimowe sposoby z ustami, do tego smaczne!
Nawykiem każdej kobiety powinno być smarowanie ust pomadką ochronną, kremem lub wazeliną o właściwościach nawilżających, a problemów nie będzie. =)
Nawykiem każdej kobiety powinno być smarowanie ust pomadką ochronną, kremem lub wazeliną o właściwościach nawilżających, a problemów nie będzie. =)
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.
Napisano 21 luty 2012 - 00:05
To moja ulubiona wazelinka z Ziaji. Przy okazji ostrzegam przed wazeliną Bielendy. Ona jest jak tak cała perfumeria. Ma się wrażenie, że na usta dajemy czysty perfum. No tragedia, wytrzymac się nie da. Natomiast ta Ziajki jest bezsmakowa i bezzapachowa.
Napisano 25 luty 2012 - 16:20
Wazelinka kosmetyczna - też taką mam, fajna i sprawdza się, ewentualnie coś dodatkowo w sztyfcie bezbarwnego do torebki
Profesjonalne kursy makijażu permanentnego - www.naturalnypermanentny.pl
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- czy tormentiol można stosować na ustach
- tormentiol na usta
- tormentiol ranke po opryszczce
- czy na odleżyny mozna stosowac lod
- czy na odleżyny mozna stosowac lod
- tormentiol nawilza opryszczke
- łuszczący naskórek na ustach
- ranking pomadek ochronnych