Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

RODZAJE CER I ICH PIELĘGNACJA

49 odpowiedzi w tym temacie

#41 Walencja

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 457 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 13:51

Ale ja się z Tobą w pełni zgadzam, jakość, kondycja skóry jest obrazem min. naszej diety.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 Wiolcia02

Stały bywalec

• VIP
  • 191 postów

Napisano 20 marzec 2012 - 18:56

No ja mam tłustą i wiem, że w większej części "zawdzięczam" to słodyczom, czekoladkom, ciasteczkom :) no ale jak można się powstrzymać jak to wszystko takie pyszne, no i niezdrowe, ale zazwyczaj to co dobre jest niezdrowe :)
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.

#43 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 27 kwiecień 2012 - 12:44

A oprócz kosmetyków używacie jakiś suplementów regenerujących skórę? Zastanawiam się nad pielęgnacją skóry od środka, ale tyle tego ze nie wiem co wybrać, żeby działało. Cerę mam mieszaną i kremy nie zawsze działają tak jak bym tego chciała wiec szukam pomocy w innym kierunku teraz.

#44 IzUnIa22

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 06 maj 2012 - 20:35

znam Twój ból też mam cerę mieszaną, jest sucha na środku czoła i pod oczami. A tłusta na skrzydełkach nosa i brodzie. Kremy u mnie nie zawsze dają sobie z tym radę. Kiuedyś próbowałam łykać takie kapsułki które miały nawilżyć skórę ale szczerze to jakiejś różnicy nie zauważyłam.

#45 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 10 maj 2012 - 14:23

Ja po długim szukaniu kupiłam sobie coś takiego http://www.plussszla...elegnacja-skora Wybrałam tabletki musujące bo szybciej są przyswajane przez organizm co pewnie przyspieszy działanie a co za tym idzie pielęgnacja skóry zacznie się szybciej. W smaku dobre więc pije jak zwykły sok czy napój a przy okazji odżywiam i pielęgnuje skórę. Suplement tani, opakowanie kosztuje ok. 12 zł wystarcza na 20 dni. Stosuje od tygodnia i czekam na efekty ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 werunia87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 17 maj 2012 - 13:07

ja mam bardzo sucha skórę i używam dermiki od jakiegos czasu (dokladnie tej: http://www.splendore...0ml_p10368.html) i jestem mega zadowolona nawet po nalozeniu podkladu skora nie daje zadnych oznak wysuszenia

#47 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 17 maj 2012 - 13:12

werunia87 slyszalam o tej serii dermiki ze jest dobra a probowalas innych np. regenerujący albo tłusty? czy ten sprawdza isę najlepiej? tez mam problem z masakrycznie suchą skórą, a muszę używać duzej ilości kosmetyków i czesto sie opalam co dodatkowo wysusza moja skóre..://

#48 werunia87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 17 maj 2012 - 13:17

nie stosowalam innych niż ten więc porówniania nie mam niestety, ale ten mogę napewno polecić. Może w jakiejś drogerii uda Ci się dostać próbkę to sobie przetestujesz inne. Cała seria z tego co czytałam gdzieś jest dobra dla problematycznej skóry, więc w zasadzie nie powinnaś się rozczarować ja przynajmniej jestem bardzo pozytywnie rozczarowana :)

#49 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 17 maj 2012 - 13:20

to sie rozgladne w takim razie i moze przetestuje faktycznie dzieki

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#50 Bella345

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 22 maj 2012 - 11:38

Wyświetl postUżytkownik werunia87 dnia 17 maj 2012 - 13:07 napisał

ja mam bardzo sucha skórę i używam dermiki od jakiegos czasu (dokladnie tej: http://www.splendore...0ml_p10368.html) i jestem mega zadowolona nawet po nalozeniu podkladu skora nie daje zadnych oznak wysuszenia

Moja siostra też zawsze narzekała na problemy ze znalezieniem fajnego a przy tym niezbyt drogiego kremu nawilżającego, który by sobie poradził z jej przesuszoną skórą. Od pewnego czasu używa Dermiki i jakby mniej narzeka na kremy i na swoją skórę :) W jej opinii ten krem ma cudną, lekką konsystencję, fajnie i szybko się wchłania a cera jest gładka :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych