Tabletki antykoncepcyjne
Napisano 20 wrzesień 2010 - 06:28
Kasia R.
Napisano 07 październik 2010 - 21:48
Użytkownik lusiak93 dnia 07 wrzesień 2010 - 20:29 napisał
Spokojnie :0 Jakis czas po odstawieniu plodnosc wraca. Kiedys mialam takie same obawy. ale spoko. Nie biore tabletek ale chyba wkrotce bede brac, lepsze to niz z gumka, a tak bedzie przyjemnosc na calego i pewne zabezpieczenie. Nom, tyle kobiet bralo pigulki, a potem odstawily i bez problemu maja dzidzie, tym sie nie martw. Nier ma tez ryzyka pozniejszych wad dziecka.
[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho
[/indent]#44
Napisano 17 październik 2010 - 21:32
Napisano 18 październik 2010 - 16:01
Użytkownik .kinga. dnia 20 wrzesień 2010 - 06:28 napisał
A bralas tylko tabletki anty i nie zabezpieczaliscie sie dodatkowo prezerwatywa?
Kasia R.
Napisano 21 październik 2010 - 05:28
Napisano 21 październik 2010 - 09:02
Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.
— Oscar Wilde
Napisano 21 październik 2010 - 15:54
Wiadomo, ze nie ma 100% zabezpieczenia ale jednak bardziej niezawodnym sa tabletki i sa tak skuteczne, ze nie ma sensu uzywac dodatkowo gumek. Ja tam sobie nie bede odbierac przyjemnosci z seksu, dlatego ze komus z tabletkami zdarzyla sie wpadka, sa to tak rzadkie przypadki ze nie ma co panikwoac. A gdyby mi sie nawet zdarzyla wpadka, to wezme odpowiedzialnosc na swoje barki z moim facetem wespol, nie jestesmy malymi dziecmi i wiemy na co decydujemy sie wspolzyjac. Gdybym nie byla gotowa na wszelkie konsekwencje wspolzycia to bym nie wspolzyla. A Wy dziewczyny jak tak boicie sie panicznie wpadki, to lepiej w ogole nie wspolzyjcie, bo po co robic to bez przyjemnosci martwiac sie co chwila czy nie zajdzie sie w ciaze. Kazdy lekarz to powie. Polecaja tylko jezeli uzywa sie gumek dodatkowo globulek. Lekarze chyba wiedza co mowia
Użytkownik Monique19 edytował ten post 21 październik 2010 - 15:58
[indent] Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. [/indent] — Paulo Coelho
[/indent]#53
Napisano 21 październik 2010 - 17:40
Użytkownik lady1991 dnia 21 październik 2010 - 15:07 napisał
A Ty właściwie jesteś gotowa na seks?
Bo, nie obraź się, ale taki paniczny strach przed ciążą mimo stosowania potrójnego właściwie zabezpieczenia nie jest wg mnie normalny
Cuda się jednak nie zdarzaja tak często
Cytat
Nie ma to jak odpowiedzialność
Ja tam brałam tabletki około dwa lata, a dodatkowe zabezpieczenie stosowałam jedynie jak dwa razy zapomniałam wziąć tabletkę i wzięłam ją po 12 godzinach- wolałam mieć pewność...
Napisano 21 październik 2010 - 18:38
[/indent]#56
Napisano 21 październik 2010 - 21:31
Użytkownik lady1991 dnia 21 październik 2010 - 21:11 napisał
No mozliwe. No niestety.. bardzo wspolczuje
[/indent]#57
Napisano 21 październik 2010 - 22:03
Użytkownik lady1991 edytował ten post 21 październik 2010 - 22:05
Napisano 21 październik 2010 - 22:48
Po prostu piszac takie posty moglby ktos pomyslec, ze masz z 14 lat i masz uboga wiedze na temat biologii
Ciesz sie seksem i wyluzj, bo naprawde nie masz powodow do obaw
pozdrawiam
[/indent]#59
Napisano 21 październik 2010 - 23:18
Użytkownik lady1991 edytował ten post 21 październik 2010 - 23:21
Napisano 21 październik 2010 - 23:29
Użytkownik lady1991 dnia 21 październik 2010 - 23:18 napisał
Aha, no to bylas baaardzo przewrazliwiona na tym punkcie, bo tabletki dzialaja juz bardzo skutecznie po tygodniu. Po prostu panicznie balas sie ciazy i musisz to zwalczac, bo szkoda, zebys potem wpadla w jakas nerwice czy cos, bo przeciez to jest mozliwe. Nie martw sie, studia skonczysz spokojnie, ciazy nie ma
ps. widze, ze my chyba ten sam rocznik
Użytkownik Monique19 edytował ten post 21 październik 2010 - 23:29
[/indent]Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- nieregularne przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych
- daylette a alkohol
- nieregularne branie tabletek antykoncepcyjnych
- tabletki antykoncepcyjne forum
- antykoncepcja forum
- tabletki antykoncepcyjne nieregularne branie
- pierwsza tabletka antykoncepcyjna przed okresem
- skuteczność tabletek antykoncepcyjnych
- nieregularne zażywanie tabletek antykoncepcyjnych
- przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych
Ostatnie frazy z tematu
- czy można zacząć brać pigułki antykoncepcyjne w każdym czasie
- daylette a tradzik
- czy podczas brania pierwszej tabletki antykoncepcyjnez zatrzymuje sie miesiaczka
- jakie zrobic badania przed tab anty
- co jeśli zajdę w ciążę podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych
- czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych mozna zajsc w ciaze
- czy boicie sie ciazy po cilest
- stoswanie antykoncepcji by nie zajsc w ciąże
- daylette leczy torbiele
- od kiedy zaczyna się przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych