Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Tabletki antykoncepcyjne

INNY TEMAT zabezpieczenie antykoncepcja pominiecie tabletki qlaira

182 odpowiedzi w tym temacie

#181 zoojka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 29 kwiecień 2012 - 09:22

Powiem Ci, że ja zawsze w takich sytuacjach staram się stosować do ulotki. Być może np. w Qlairze tabletki w innych kolorach zawierają mniejszą dawkę hormonów i dlatego zalecane jest rozpoczęcie nowego opakowania. Może być tak, że idąc dotychczasowym cyklem stężenie leku we krwi będzie zbyt małe by skutecznie chronić przed ciążą. Ale to takie moje gdybanie. Moim zdaniem lepiej stosować sie do ulotki - nowe opakowanie + te 9 dni dodatkowego zabezpieczania.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#182 BoZeNkA_89

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 08 maj 2012 - 14:21

Czesc. Jutro kończe brac moje pierwsze opakowanie tabletek anty Lesinelle. Wszystko pięknie ładnie tylko, że w sobotę jadę z moim chłopakiem na wycieczkę za miasto i na pewno będziemy się kochać. Martwi mnie,że wtedy może pojawic mi się krwawienie z odstawienia. Czy taki sex podczas krawawienia jest bezpieczny, w gre wchodzi prezerwatywa, czy moge jedynie obawiac się czegoś w stylu grzybicy pochwy i dyskomfortu?
=*

....." Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. — Paulo Coelho"........

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#183 Neili

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 08 maj 2012 - 14:49

Nie martw się, jeśli sami nie macie oporów, to możecie uprawiać wtedy seks - dla niektorych to nie jest komfortowe, ale zasady higieny sa takie, jak zawsze :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych