Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Cwiczenia z Powerball

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 wilon666

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 05 styczeń 2010 - 14:24

Witam wszystkich!!! Gram w siatkówke od ładnych paru lat, dodatkowo robie program na wyskok, 6 weidera itp. ostatnio znalazłem w internecie przyząd do ćwiczenia rąk o wdziecznej nazwie Powerball. Ćwiczył ktoś na tym? jakie daje efekty? Z góry dzieki za odp. ...dla ciekawskich www.powerball.com.pl :) pozdro dla wszystkich siatkomaniaków!!! :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 muszka<3.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 13 styczeń 2010 - 18:08

ja na takim czymś nie ćwiczyłam,gram w siatkówkę ponad 2 lata,ale nie robię żadnych ćwiczeń,bo mi wystarcza taki zasięg,jaki mam,czyli coś pod 2,90 ;)) atak też mam mocny,więc nie ma się czym przejmować w mojej sytuacji;)
pozdrawiam ;D

#3 O.S.T.R-uj

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 14 styczeń 2010 - 09:35

Gram czasami, ale Powerballa uzywalem i polecam. Efekty niewiem jakie daje bo nie cwiczylem dlugo ale wydaje mi sie przy dluzszych cwiczeniach efekty beda i to dobre.

#4 normand

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 21 luty 2010 - 20:50

Ja mam zamiar kupić sobie taki powerball, ale mam problem z wyborem. Mam obok siebie sklep w którym jest bardzo duży wybór takich urządzeń i nie wiem który wybrać. Co mi polecacie:
link
i jaka jest między nimi różnica?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 robaki

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 21 lipiec 2011 - 18:15

Program na wyskok niszczy stawy, kolana, często nawet u dorosłych więc z rozwagą ;)też zastanawiam się nad tą piłeczką, ale myślę że można dowolnym przedmiotem starać się ruszać jak najszybciej i też ci może siła podrośnie ;p

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych