Cytat
Gościu skopiował moją sygnaturę, a jak zwróciłam mu na to uwagę to był
ciężko zdziwiony, że się zorientowałam.
Żanada jakaś.
Wybacz, ze wtracam, ale jestem prawie pewien, ze ta Twoja sygnaturka nie jest oryginalna. Na pewno ja juz gdzies widzialem - na tym, czym innym forym - juz nie pamietam, ale jestem przekonany, ze nie Ty ja wymyslilas wiec majac pretensje do kogos, ze ja kopiuje, pokazujesz mala hipokryzje. Moze wkleilas ja nieopatrznie, ale nie wypada miec w zwiazku z tym pretensji, ze i ktos inny jej uzywa, bo wiele osob ma w sygnaturkach oklepane cytaty takie jak: "Wydaje Ci sie, ze mnie znasz? Masz racje, wydaje Ci sie !" - i reszta takich prostych cytatow, majacych zaswiadczyc o czyjejs wyjatkowosci.
A co do czepiania sie, ze ktos majac 20 lat szuka dziewczyny w przedziale 15-20, to tez lekki przesadyzm. W ciagu mojego mlodego zycia, poznalem kilka dziewczyn 15 letnich, dojrzaloscia emocjonalna jak i zwyczajna inteligencja przewyzszajaca przecietna 20 latke. Inna rzecz, ze niektore 20 latki zachowuja sie jak 13 latki, ale zmierzam do tego, ze z gory nie wypada kogos przekreslac, kierujac sie jedynie wiekiem.
Puszczała się dziewczyna, puszczała z miłości,
Puszczała dla pieniędzy, puszczała z litości,
Aż taką masę razy upadła moralnie,
Ze całkiem się skur*iła – i wpadła fatalnie,
Albowiem w ciążę zaszła od jednego z gości:
Tak powstał SKUR*YSYNDYK MASY UPADŁOŚCI.
Julian Tuwim