Mam pewien problem zakupiłem sobie Głośniki Creative 5.1 oraz karte dzwiekowa rowniez Creative'a x-fi xtreme audio zainstalowalem wszystko no i działaja mi tylko Fronty i Sub ?
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Nie działają wszystkie głośniki 5.1 Creative POMOCY
Rozpoczęty przez MixMan, 22 gru 2009 20:34
3 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 22 grudzień 2009 - 21:12
Będzie to na pewno coś w ustawieniach. Jest kilka trybów, popatrz w konfiguracji tej karty, głośników.
Zapewne to nie wina sprzętu, nie przypadkowo grają fronty i sub a reszta nie. W moim sprzęcie 5.1 dwa fronty i sub grają po wybraniu presetu 'music'. Poszukaj, popróbuj różnych opcji. Chodzi o to, że np. podczas oglądania filmu dla najlepszego efektu dźwięku przestrzennego muszą grać wszystkie głośniki (6), a jeśli chodzi o muzykę nie jest to koniecznie, dlatego jest odpowiedni tryb gdzie grają 4 z innym ustawieniem dźwięku (lewy front, central, prawy front + sub)
Poczytaj instrukcję na pewno znajdziesz tam odpowiedź. Ewentualnie (co raczej wykluczam) popełniłeś jakiś błąd przy podłączaniu sprzętu.
Zapewne to nie wina sprzętu, nie przypadkowo grają fronty i sub a reszta nie. W moim sprzęcie 5.1 dwa fronty i sub grają po wybraniu presetu 'music'. Poszukaj, popróbuj różnych opcji. Chodzi o to, że np. podczas oglądania filmu dla najlepszego efektu dźwięku przestrzennego muszą grać wszystkie głośniki (6), a jeśli chodzi o muzykę nie jest to koniecznie, dlatego jest odpowiedni tryb gdzie grają 4 z innym ustawieniem dźwięku (lewy front, central, prawy front + sub)
Poczytaj instrukcję na pewno znajdziesz tam odpowiedź. Ewentualnie (co raczej wykluczam) popełniłeś jakiś błąd przy podłączaniu sprzętu.
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- głośniki 5.1 nie grają wszystkie
- creative 5.1 nie działają wszystkie głośniki
- głośniki 5.1 nie działają wszystkie
- nie działają wszystkie głośniki 5.1
- nie grają wszystkie głośniki 5.1
- 5.1 nie działają wszystkie głośniki
- nie działają wszystkie głośniki
- glosniki 5.1 nie graja wszystkie
- nie grają wszystkie głośniki
- głośniki creative nie działają
Ostatnie frazy z tematu
- czemu głośniki creative 245 nie działają?
- głośniki creative nie działają subbufer działa
- nie działają mi głośniki creative
- creative 5.1 nie włącza sie
- głosniki 5.1 creative
- głośniki creative 5.1 działają
- głośniki 5.1 nie grają wszystkie
- czego nie graja mi glosniki creative
- nie grają wszystkie głośniki 5.1
- wszystkie głośniki nie działają
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych