Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Nie działają wszystkie głośniki 5.1 Creative POMOCY

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 MixMan

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 22 grudzień 2009 - 20:34

Witam

Mam pewien problem zakupiłem sobie Głośniki Creative 5.1 oraz karte dzwiekowa rowniez Creative'a x-fi xtreme audio zainstalowalem wszystko no i działaja mi tylko Fronty i Sub ?:( Co poradzicie??

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 USSJ

so fucking bad :]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 22 grudzień 2009 - 21:12

Będzie to na pewno coś w ustawieniach. Jest kilka trybów, popatrz w konfiguracji tej karty, głośników.

Zapewne to nie wina sprzętu, nie przypadkowo grają fronty i sub a reszta nie. W moim sprzęcie 5.1 dwa fronty i sub grają po wybraniu presetu 'music'. Poszukaj, popróbuj różnych opcji. Chodzi o to, że np. podczas oglądania filmu dla najlepszego efektu dźwięku przestrzennego muszą grać wszystkie głośniki (6), a jeśli chodzi o muzykę nie jest to koniecznie, dlatego jest odpowiedni tryb gdzie grają 4 z innym ustawieniem dźwięku (lewy front, central, prawy front + sub)

Poczytaj instrukcję na pewno znajdziesz tam odpowiedź. Ewentualnie (co raczej wykluczam) popełniłeś jakiś błąd przy podłączaniu sprzętu.
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.

#3 MixMan

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 22 grudzień 2009 - 21:16

W samym tescie wszystkich glosnikow kazdy ppojedynczy dziala wiec powinna byc ok ale w kazdym innym programi dupa ;/

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 Sebexx

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 28 grudzień 2009 - 17:44

na 90% odtwarzasz winampem... Odtworz "windowsem media playerem"...

Mialem to samo...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych