Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Kamery przemysłowe

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Henryk8

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 14 grudzień 2009 - 21:10

Hej jak w temacie. Chciałem zakupić kamery przemysłowe CCTV do swoich lokali. W związku ztym pytanie czy mozecie mi polecić jakas firme ktora sie w tym specjalizuje? Jak dotad słyszalem dobre opinie o delta.poznan.pl i tyle. Podobno mają genialne promocje. Będę wdzieczny za podpowiedzi, pozdrawiam

Użytkownik Henryk8 edytował ten post 14 grudzień 2009 - 21:11

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 ann han

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 183 postów

Napisano 17 grudzień 2009 - 11:03

Mogę ci powiedzieć tylko tyle, że Firma delta opti jest naprawdę świetna jeśli chodzi o monitoring i kamery przemysłowe. Opinie, które słyszałeś na jej temat są jak najbardziej prawdziwe. Masz rację mają promocje, a poza tym w razie konieczności na pewno coś doradzą i pomogą. Więc możesz śmiało skorzystać z usług tej firmy.

#3 agad

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 09 wrzesień 2010 - 22:50

Hej, 2 tygodnie temu zakładalem kamery w swoim lokalu w Toruniu. Szukałem firmy stąd ale nie dalo rady, ściągnąłem więc ekipę z Warszawy, polecam, szybko, sprawnie i dokladnie to o co mi chodziło, cena myślę rozsądna. To ich strona: SecurePoint.com.pl

pozdrowienia

Wyświetl postUżytkownik Henryk8 dnia 14 grudzień 2009 - 21:10 napisał

Hej jak w temacie. Chciałem zakupić kamery przemysłowe CCTV do swoich lokali. W związku ztym pytanie czy mozecie mi polecić jakas firme ktora sie w tym specjalizuje? Jak dotad słyszalem dobre opinie o delta.poznan.pl i tyle. Podobno mają genialne promocje. Będę wdzieczny za podpowiedzi, pozdrawiam

#4 ger

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 09:57

Jeśli chodzi o Toruń to ja też dołożę kilka zdań. Znalazłem kilka firm w Toruniu. Najbardziej przypadła mi do gustu firma AMTS na Kościuszki. Bardzo przyjemna obsługa, zlecenie praktycznie zrealizowane na miejscu( poza jedną kamerką, która mi ściągali, nbo nie było akurat na miejscu). Miałem wątpliwości jaki system wybrać: czy 2 kamerki z ptz czy kilka szerokokątnych i doradcy tej firmy pokazali mi jak to wyglada na miejscu. Dzięki temu już nie miałem problemu z wyborem.

Wyświetl postUżytkownik agad dnia 09 wrzesień 2010 - 22:50 napisał

Hej, 2 tygodnie temu zakładalem kamery w swoim lokalu w Toruniu. Szukałem firmy stąd ale nie dalo rady, ściągnąłem więc ekipę z Warszawy, polecam, szybko, sprawnie i dokladnie to o co mi chodziło, cena myślę rozsądna. To ich strona: SecurePoint.com.pl

pozdrowienia

#5 monoton

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 263 postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 14:14

W sumie też miałem pisac na ten temat.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 m24a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 28 styczeń 2012 - 12:26

Firma Monitoring24alarmy poleca usługi w zakresie:
projektowanie, instalacja, sprzedaż systemów alarmowych, telewizji przemysłowej.

Polecamy:

Z akresu minitoringu CCTV
szeroką gamę kamert CCTV o zróznicowanych parametrach
rejestratory DVR
obiektywy
doświetlacze podczerwieni
akcesoria CCTV zasilacze , złacza, przewody, itp
fotopułapki
kamery ukryte
atrapy kamer

Z zakresu systemów alarmowych:
czujniki, beriery podczerwieni, przyciski antynapadowe