Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

jak zainstalowac keylogger na komp do ktorego niemam dostepu

25 odpowiedzi w tym temacie

#1 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 10 grudzień 2009 - 17:01

Witam :)
Potrzebuję poszpiegowac mojego bylego chlopaka, który po 2 latach nagle odszedl bez slowa, wiem ze korzysta z internetu bo przychodza mi na meila potwierdzenia przeczytania, ale nic poza tym. Potrzebuje dostac sie na jego skrzynke meilową, zeby sprawdzic co tak naprawde sie stalo, bo od 3 tygodni sie nie odzywa. Od razu mowie ze nie mam mozliwosci zainstalowania u niego zadnego keyloggera, bo nie mam absolutnie zadnego dostepu do jego komputera. Wiem ze musze mu cos wyslac na meila z jakiegos nowego adresu, ale jak to zrobic by logi przychodzily na mojego meila??? On raczej nie zna sie za bardzo na takich rzeczach, wiec jakby mu przeslac potrzebny plik pod jakas inną nazwą to raczej by otworzyl, ale prosze o jakies wyjasnienie jak mialabym to zrobic krok po kroku. Nigdy nie mialam bezposredniej stycznosci z tego typu rzeczami, tylko o tym słyszałam i wiem mniej więcej o co chodzi, ale nie jestem i nie mam zamiaru byc hackerem, (nawet nie jestem pewna czy post robie we właściwej kategorii). Potrzebne mi to teraz w tej konkretnej (prywatnej zresztą) sytuacji.
Proszę o pomoc...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 10 grudzień 2009 - 18:57

Zostawiam Ci PW. Odpisz
emerytura ;]

#3 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 10 grudzień 2009 - 21:09

Mało co obchodzą nas PW do Ciebie. Od tego jest forum, a nie Twoje PW. Pewnie nie tylko Karolinka chciałaby znać odpowiedź. ;)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#4 Juri_22

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 339 postów

Napisano 10 grudzień 2009 - 21:54

też chętnię poznam odpowiedź jak to zrobić:) może przyda mi się do ochrony:)
w trakcie testów...

#5 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 00:57

Reque: Coś widzę, że ostatnio cięty jesteś na mnie. O co Ci chodzi co?
emerytura ;]

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 artemis00

I feed on AnimeFilia

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1650 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 12:50

Reque nie wolno publicznie takich rzeczy uczyć, dlatego Nookie wysyła PW.
Tak poza tym to czemu Nookie teraz uczysz innym jak wysyłać takie rzeczy???Poprzednio powiedziałeś won noobie i było dobrze, a teraz serducho ci zmiękło czy co?

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#7 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 14:40

No właśnie nie zmięklo :((
Nie mam kasy zeby zaplacic komus za zlamanie hasla. Kurcze czy nikt nie moze tak po prostu za darmo powiedziec :/
Brute force odpada bo mozliwosci jest tyle ze musialabym zyć ileśtam tysiącleci zeby sie MOŻE doczekac :(((
Najlepszy bylby po prostu keylogger. Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

#8 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 17:32

Cytat

Tak poza tym to czemu Nookie teraz uczysz innym jak wysyłać takie rzeczy???Poprzednio powiedziałeś won noobie i było dobrze, a teraz serducho ci zmiękło czy co?
bo biorę $ za takie coś i uwierz mi, opłaca się :D
emerytura ;]

#9 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:00

Moralność zapoznajcie się ze znaczeniem tego słowa. Nooki mnie nie dziwi zachowanie Reque. Forum powinno służyć wszystkim więc jeśli odpowiadasz na pytanie postawione na forum to każdy powinien mieć możliwość przeczytania twojej wypowiedzi.
Karolina dziwi mnie twoje zachowanie. Chłopak od ciebie odszedł ? to po jaką cholerę chesz mu się włamać na mail ? Postaw się na jego miejscu. Jak byś się czuła gdybyś zmieniła partnera a on włamywał by ci się na skrzynkę pocztową gg czy nk ? Nie wiem co sądzą o tym inni ale ja bym sobie pomyślał o byłej dziewczynie, że ma jakąś paranoję czy też obsesję na moim punkcie (w negatywnym tego słowa znaczeniu)Jeżeli masz jakiś problem to po prostu porozmawiaj z nim i zapytaj dlaczego od ciebie odszedł. Taki rozwiązanie jest i prostsze i bardziej ludzkie.

ehh ta dzisiejsza młodzież :<

Użytkownik Grassil edytował ten post 12 grudzień 2009 - 18:06

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#10 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:05

Cytat

Nooki mnie nie dziwi zachowanie Reque. Forum powinno służyć wszystkim więc jeśli odpowiadasz na pytanie postawione na forum to każdy powinien mieć możliwość przeczytania twojej wypowiedzi.
No to czytajcie :D

Cytat

Zostawiam Ci PW. Odpisz

emerytura ;]

#11 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:13

Wyświetl postUżytkownik Grassil dnia 12 grudzień 2009 - 18:00 napisał

Jeżeli masz jakiś problem to po prostu porozmawiaj z nim i zapytaj dlaczego od ciebie odszedł. Taki rozwiązanie jest i prostsze i bardziej ludzkie.

A otóż właśnie nie mogę z nim porozmawiać bo nie odpisuje, nie odzywa sie i po prostu zniknął, wiem tylko że odbiera meile bo przychodzą mi potwierdzenia przeczytania. I tak nigdy nie byłam jego jedyną, bo miałam na to juz wcześniej dowody gdy załozył sobie swoje konto gg na moim laptopie, nawet popisałam sobie wtedy z jego pozostalymi dziewczynami. Ale chce wiedziec. Musze wiedziec DOKLADNIE o co chodzi. Nie stac mnie na wyjazd do Pocka zeby go odnalesc, zreszyta nawet nie znam dokladnego adresu.Po prostu niemam innej mozliwoci. Jesli tego nie rozumiesz to moge ci tylko zazdroscic ze nigdy nie bzles w takiej sytuacji.

#12 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:36

A może po prostu daj sobie spokój ? Skoro wiesz, że on nie był Ci wierny po co chcesz to dalej ciągnąć ? Nie odzywa się do Ciebie to tym bardziej źle świadczy o nim i nie powinnaś zabiegać o jego względy czy zmuszać go do spotkania z tobą. Fakt , że były wybrał trochę wygodną dla niego strategię (po prostu odciął się od ciebie) Ale zadaj sobie jedno zasadnicze pytanie po co to wszystko robisz ? By utwierdzić się w przekonaniu, że on już nie chce z tobą być , nie był Ci wierny i ma Cię głęboko w nosi ? Jeżeli tak to według mnie szkoda czasu , nerwów i pieniędzy...

@ Nookie - bez komentarza

Użytkownik Grassil edytował ten post 12 grudzień 2009 - 18:38

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#13 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:53

Wyświetl postUżytkownik Grassil dnia 12 grudzień 2009 - 18:36 napisał

nie powinnaś zabiegać o jego względy czy zmuszać go do spotkania z tobą.

Ależ ja go nie chce namawiac do powrotu. Chcę mu zabrac konto, zmienic haslo zeby s***yn sam sie nie mogl dostac. I tak nalezy mu sie o wiele wiecej. A nie jestem jedyna która juz probowala tak zrobic, ale zadnej z nas sie nie udalo. Jedyne co sie jednej udalo to pociąc mu opony, ale podal ją do sądu i musiala splacać. Ehhhhhhhhhh

#14 twt

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3211 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 18:59

Cytat

@ Nookie - bez komentarza
No komentuj, czekam.
emerytura ;]

#15 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 19:25

A, że niby taka zemsta... Wysłać i zainstalować key loggera nie jest trudno robisz jakiś mail którego on nie zna znajdujesz keyloggera robisz w samo wypakowujące się archiwum zmieniasz ikonę np. na gg wysyłasz jako aktualizację czy coś w tym stylu i gotowe (napisałem ogólnikowo bo nie chce mi się rozpisywać myślę, że bardziej szczegółowe informacje znajdziesz w internecie bez problemu.

Nooki nie chcę wdawać się w bezsensowną kłótnię która i tak do niczego sensownego nie doprowadzi. Napisałem co myślę o twoim zachowaniu. Mam gdzieś twoją (poniekąd arogancką) odpowiedź.

#16 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 19:37

Wyświetl postUżytkownik Grassil dnia 12 grudzień 2009 - 19:25 napisał

bardziej szczegółowe informacje znajdziesz w internecie bez problemu.

Tylko zwroc uwage ze jestem osoba ktora nigdy nie miala stycznosci z takimi rzeczami, i to ze siedze na necie od 4 dni i probuje cos znalesc to nie znaczy ze potrafie zrobic z tych informacji jakis wiekszy uzytek. Nigdy nie robilam czegos takiego, a jego rozmowy z gg znalazlam tylko dlatego ze zalozyl sobie konto gg BEZ HASLA na moim laptopie w moim programie i jak potem wlączylam komp to automatycznie zalogowalo mnie na jego konto. I na dziendobry powitaly mnie wiadomosci do niego od innych dziewczyn (kilku). Inaczej nawet nie przyszloby mi do glowy grzebac. Ale to swiadczy tez o tym, ze on zna sie na tym jeszcze mniej niz ja, skoro byl wtedy bardzo zaskoczony tym co sie stalo.
A z keyloggerami mialam tylko taką stycznosc ze z kolei mój inny chlopak zalozyl mi takie świnstwo na moim laptopie zeby mi udowodnic ze niby go zdradzam, no i wtedy troche poczytalam na ten temat, ale sama nic takiego nie zakladalam. Nic wiecej nie wiem, a juz na pewno nic na temat wysylamia tego na inny komputer. Czytam od kilku dni i co z tego, skoro to kompletnie nie moja dziedzina :(

#17 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 20:55

Link do przykładowego key loggera wraz z opisem:

http://www.actualkeylogger.com/

Najpierw zainstaluj u siebie, sprawdź na jakiej zasadzie działa.
Zobacz do jakiego pliku zapisywane są wpisywane z klawiatury znaki i gdzie znajduje się ten plik. Warto poszukać programu który pozwoli na wysłanie pliku log pod konkretny adres e-mail. Samorozpakowujące się archiwum możesz zrobić przy pomocy programu WinRAR który zapewne posiadasz.

#18 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 21:23

Wyświetl postUżytkownik Grassil dnia 12 grudzień 2009 - 20:55 napisał

Warto poszukać programu który pozwoli na wysłanie pliku log pod konkretny adres e-mail.

No wlasnie nie wiem jak to zrobic zeby wysylalo logi na moj adres. Nawet jak instaluje program u siebie to mi nie wysyla meila, wyskakuje mi napis "check internet connection". A jak zrobic zeby wysylalo z obcego komputera to juz w ogole niemam pojecia.

#19 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 22:04

Program będzie korzystał z jakiegoś serwera smtp żeby móc wysłać dany plik. Trzeba znaleźć w opcjach zakładkę za to odpowiedzialną i podać login , hasło do tego serwera oraz jego adres.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 karolinka1986

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 grudzień 2009 - 22:11

Wyświetl postUżytkownik Grassil dnia 12 grudzień 2009 - 22:04 napisał

Trzeba znaleźć w opcjach zakładkę za to odpowiedzialną i podać login , hasło do tego serwera oraz jego adres.

Oczywicie ze to robilam, ale mi nie chce wyslac. Chyba ze cos zle powpisywalam ale probowalam kilka razy i to na rozne swoje konta. A nawet gdyby mi sie to wreszcie udalo (nie wiem jak), to potem co dokladnie, i jak, spakowac tym winrarem zeby po kliknieciu na to mu sie samo zainstalowalo? Ehhhhhhhhhhhhhhhh zalamka. To nie dla mnie robota :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych