Potrzebuję poszpiegowac mojego bylego chlopaka, który po 2 latach nagle odszedl bez slowa, wiem ze korzysta z internetu bo przychodza mi na meila potwierdzenia przeczytania, ale nic poza tym. Potrzebuje dostac sie na jego skrzynke meilową, zeby sprawdzic co tak naprawde sie stalo, bo od 3 tygodni sie nie odzywa. Od razu mowie ze nie mam mozliwosci zainstalowania u niego zadnego keyloggera, bo nie mam absolutnie zadnego dostepu do jego komputera. Wiem ze musze mu cos wyslac na meila z jakiegos nowego adresu, ale jak to zrobic by logi przychodzily na mojego meila??? On raczej nie zna sie za bardzo na takich rzeczach, wiec jakby mu przeslac potrzebny plik pod jakas inną nazwą to raczej by otworzyl, ale prosze o jakies wyjasnienie jak mialabym to zrobic krok po kroku. Nigdy nie mialam bezposredniej stycznosci z tego typu rzeczami, tylko o tym słyszałam i wiem mniej więcej o co chodzi, ale nie jestem i nie mam zamiaru byc hackerem, (nawet nie jestem pewna czy post robie we właściwej kategorii). Potrzebne mi to teraz w tej konkretnej (prywatnej zresztą) sytuacji.
Proszę o pomoc...

Temat jest zamknięty