I mam wielki problem, bo nie wiem, co mu podarować. Prosił mnie kiedyś o nasze zdjęcie oprawione w ładną ramkę - dlatego mam zamiar mu takie coś dać (ramkę zrobię sama). Tylko teraz co jeszcze? Lubi grać w gry komputerowe, ale takie strzelanki są często bardzo drogie. A ja chciałam wydać tak do 50 zł. Szczególnie, że 24. grudnia jest Wigilia i jego imieniny (ma na imię Adam). Dlatego w urodziny chciałam mu dać oddzielny prezent a 24. podwójny. Myślałam o kosmetykach, ale to takie banalne. Mały smochodzik zabawka (jak to w USA na sweet sixteen)? Też odpada, bo dostałam taki na swoje urodziny od jego taty. Proszę o pomoc, bo jestem trochę zdesperowana, a czasu nie jest za wiele..
Co kupić chłopakowi na urodziny?
Napisano 04 grudzień 2009 - 21:27
I mam wielki problem, bo nie wiem, co mu podarować. Prosił mnie kiedyś o nasze zdjęcie oprawione w ładną ramkę - dlatego mam zamiar mu takie coś dać (ramkę zrobię sama). Tylko teraz co jeszcze? Lubi grać w gry komputerowe, ale takie strzelanki są często bardzo drogie. A ja chciałam wydać tak do 50 zł. Szczególnie, że 24. grudnia jest Wigilia i jego imieniny (ma na imię Adam). Dlatego w urodziny chciałam mu dać oddzielny prezent a 24. podwójny. Myślałam o kosmetykach, ale to takie banalne. Mały smochodzik zabawka (jak to w USA na sweet sixteen)? Też odpada, bo dostałam taki na swoje urodziny od jego taty. Proszę o pomoc, bo jestem trochę zdesperowana, a czasu nie jest za wiele..
Losing you is like like living in the world with no air.
Kasia R.
Napisano 07 grudzień 2009 - 12:17
Szczerze mówiąc ciężko jest coś doradzić, jeśli się nie zna tego chłopaka. Ja bym się nie brała w ogóle za te 'strzelanki', takie rzeczy to lepiej jak oni sobie sami kupują
Mogę jedynie podpowiedzieć, że ja swojemu na 18tkę kupiłam w sk8shopie koszulę - jakość pierwsza, wypas, pocisk i tak dalej xD no tylko ona była 'trochę' droższa niż to przysłowiowe 50zł, ale na 16tkę chyba nie trzeba tak szaleć..
Zaproponowałabym jakiś żel pod prysznic/balsam po goleniu, ale jak sama zaznaczyłaś, kosmetyki odpadają...
Może się jednak zdecydujesz na jakąś koszulkę ze śmiesznym napisem? tylko nie takie typu 'piwo to moje paliwo', coś bardziej ambitnego
jednak łatwiej się kupuje prezenty na 18tkę. zdecydowanie
Użytkownik luvPierre edytował ten post 07 grudzień 2009 - 12:18
Napisano 07 grudzień 2009 - 14:30
---------------------------------------------------------
Napisano 07 grudzień 2009 - 19:33
z jakimis waszymi wspolnymi zdjeciami
no i zawsze mozna do takich zdjec wracac, wspominac stare czasy
polecam ci w tym zakresie oferte superfoto.pl
jach chcesz wydac do 50 zl, to z oferty proponuje mini foto album, badz minizeszyt gdzie cena jest juz od 19,99 zl
Napisano 08 grudzień 2009 - 13:04
Kasia R.
Napisano 08 grudzień 2009 - 15:58
Napisano 14 grudzień 2009 - 10:18
Ja się zastanawiam czy nie kupić pod choinkę miśkowi albo z widoczkiem albo z naszym psem
Napisano 14 grudzień 2009 - 14:29
Napisano 14 grudzień 2009 - 15:13
Napisano 15 grudzień 2009 - 15:57
W sumie rozumiem go, ja tez nie chcę żeby mi kupował rzeczy, które sobie sama mogę kupić, jaka tu niespodzianka....
Więc słuchawki odpadają, tak jak i inny sprzęt elektroniczny.
A taki fotoprezent to już coś co wymaga kreatywności
Myślę, że jednak stanę przy fotopuzzlach, każdy element zapakuję osobno i dostanie kilkadziesiąt malutkich prezencików
Napisano 16 grudzień 2009 - 12:55
Napisano 17 grudzień 2009 - 13:54
niezłe zdziwienie moje było
więc polecam
by ziścić każde swe marzenia,
chwile, która wszystko zmieni,
chwytaj ją,
ta szansa pojawia się tylko raz w życiu.
Napisano 21 grudzień 2009 - 16:29
Już mam fotopuzzle - :)fajnie wyszły, w sumie jestem miło zaskoczona
heh i dziś wieczorem pakowanie, każdego kawałeczka osobno
A w Wigilie będziemy razem składać
Napisano 29 kwiecień 2011 - 17:34
Blog polityczny publicysta.blogspot.com - inne spojrzenie na rzeczywistość.
Napisano 02 maj 2011 - 19:05
Użytkownik martysia09 dnia 04 grudzień 2009 - 21:27 napisał
Może zwyczajnie zapytaj się co by się przydało. Czasem lepiej wydać te pieniądze na coś co rzeczywiście będzie miało zastosowanie. Moim zdaniem kupowanie kolejnego bibelotu, który będzie się kurzył jest niepotrzebne. Jeśli jednak wolisz żeby była to niespodzianka może bilet na koncert czy do teatru?
Pozdrawiam
Napisano 02 czerwiec 2011 - 11:40
Napisano 17 sierpień 2011 - 15:43
Napisano 15 wrzesień 2011 - 14:59
Kasia R.
Napisano 05 październik 2011 - 10:29
Najpopularniejsze frazy z tematu
- co kupić chłopakowi na urodziny
- co kupic chlopakowi na urodziny
- co kupic chłopakowi na urodziny
- co dać chłopakowi na urodziny
- co kupić chłopakowi