pomeczylem troche google, ale szybko przyszla mi do glowy mysl, ze wszystko z rzeczy ciekawych, ktore udalo mi sie odkryc na internecie mialo tak duzo fantazji w tytulach, ze za chiny bym tego nie znalazl takim sposobem, jaki zwykle dziala przy szukaniu czegokolwiek innego przez google
a naszlo mnie, zeby poczytac wlasnie takie madre przemyslenia jakeigos czlowieka, szczere i niewymuszone na zadna forme, to znaczy wolalbym zeby to bylo luzno pisane a nie np. jak typowa ksiazka filozoficzna/psychologiczna/polityczna/cokolwiek, ktora ze wzgledu na swoj wyjsciowy wizerunek, musiala sie nieco uksztaltowac, przybrac odpowiednie wdzianko, zeby mozna bylo to zaliczyc do jakiegos gatunku.
nie mowie dokladnie czego ma dotyczyc, moze np. jakichs przemyslen na temat zycia , relacji z ludzmi, albo poprostu cos o sobie, jesli czlowiek jest ciekawy i ma cos do powiedzenia. cos nie przesyconego polityka lub wogole czymkolwiek, oczywiscie moze dotyczyc, ale, tak jak pisalem wyzej, w formie luznej (co nie znaczy odrazu banalnej). cos zachecajacego do przemyslen.
ps trudno mi bylo zdecydowac do jakiego dzialu to wrzucic, bo przeciez nie wiem co zaproponujecie. mysle ze slowo ''spoleczenstwo'' bedzie jednak pasowalo do czegokolwiek, co by wam przyszlo do glowy, a pozatym ciezko o jakakolwiek odpowiedz w niektorych dzialach
dzikuje i zycze milego dnia lub wieczoru
Użytkownik uosobienie edytował ten post 25 listopad 2009 - 20:53