Skocz do zawartości

- - - - -

Problem z dziewczyną

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 22 listopad 2009 - 13:01

Witam, mam dość dziwny problem, otóż moja dziewczyna
, u której sukienki, pokazywanie nóg itp. były strojami \"odświętnymi\", a wie że lubię tego typu ubrania. Ostatnio zaczęła jednak zakładać takie rzeczy idąc chociażby na kurs
(na który do tej pory w chodziła w normalnych, luźnych strojach), a ze mną do kina, na spacer itd zakłada \"codzienne\" stroje. Gdy spotykamy się na mieście, żeby ją odprowadzić jak pozałatwiamy swoje sprawy, ubraną oczywiście w jakiś fajny strój, mówi że dla mnie się tak ubrała, chociaż po 10min w domu
przebiera się w normalny strój. Już nie wiem o co chodzi, ale zaczyna mnie to denerwować:/ Bo rozumiem, żeby miała taki styl
na co dzień, ale nie w ten sposób, że dla mnie - ciuchy, a dla innych - stroje. Liczę na pomoc
jakiś dziewczyn, ewentualnie chłopaków z podobnym problemem, dzięki

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta
dentysta Gliwice
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!

#2 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWłodawa

Napisano 22 listopad 2009 - 13:49

Ja nie mam takiego problemu ale moja koleżanka się ubiera na miasto naprawdę bardzo ładnie a przychodzi do domu i sie przebiera w domowe ciuszki.To nic złego wydaje mi sięBB)

Jeśli nie wiecie czym jest szacunek na forach przeczytajcie Ten temat!

Czy Wy wiecie czym jest Netykieta?Chyba nie a, więc zapraszam do zapoznania się z nią
.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

www.konzentrazionlager.blogspot.com - Twoje źródło wiedzy o czasach obozów koncentracyjnych
Chcesz pomóc redagować bloga? Śmiało pisz!

#3 3milka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 126 postów
  • PłećKobieta
  • Lokalizacjawlkp ;)

Napisano 22 listopad 2009 - 13:57

a mówiłeś jej o tym co Cię denerwuje?
'Watch your thoughts; they become words.
Watch your words; they become actions.
Watch your actions; they become habits.
Watch your habits; they become character.
Watch your character; it becomes your destiny.'

#4 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 22 listopad 2009 - 14:09

Rozumiem, też w domu się przebieram w domowe ciuszki, ale kiedy jej nie ma. Jak jestem z nią to staram się zawsze ładnie wyglądać. A problem polega na tym, że ubiera się seksownie jak wychodzi sama, a jak ze mną to normalnie.

Próbowałem rozmawiać, ale mówi że to dla mnie się tak ubiera, chociaż jest w tym pół dnia, a przy mnie przez pół godziny. Zaznacze, że doceniam ją jak ładnie wygląda

#5 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWłodawa

Napisano 22 listopad 2009 - 14:33

Chłopaku nie przejmuj sie tym:sexy:

Czy Wy wiecie czym jest Netykieta?Chyba nie a, więc zapraszam do zapoznania się z nią
.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

www.konzentrazionlager.blogspot.com - Twoje źródło wiedzy o czasach obozów koncentracyjnych

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 22 listopad 2009 - 15:04

Wyświetl postUżytkownik arkovianin dnia 22 listopad 2009 - 14:33 napisał

Chłopaku nie przejmuj sie tym:sexy:

Spoko gościu, ale Ciebie by nie irytowało jakby dla Ciebie się w ogóle nie starała, a nie wiadomo dlaczego jak Ciebie nie ma obok to ubierała się jak zaj*bista laska? To jest wkurzające:P Tym bardziej, że do tej pory się tak w ogóle nie ubierała, a - już się powtarzam - wie, że lubię takie ciuchy na Niej

#7 Katarzyniak

Insza

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 770 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaRybnik

Napisano 22 listopad 2009 - 21:08

Szczerze? To powinieneś z nią na ten temat porozmawiać, bo dla mnie to jest dziwne.
To tak jakbym miała aktualnie faceta i przy mnie chodził byle jak ubrany, a gdzieś tam szedłby ubrany, jak ja lubię.
Może kogoś poznała.
Ludzkie oczy mówią czasem gorsze rzeczy niż usta.

Mów za plecami ludzi tyle, ile miałbyś odwagę powiedzieć im prosto w oczy.

#8 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 00:31

Raczej nie kogoś (nie ubiera się tak chodząc w konkretne miejsce, tylko załatwiając wszystkie sprawy), raczej mam wrażenie, jakby po prostu chciała zwrócić na siebie uwagę. Ale między nami nie jest źle, żeby musiała szukać kogoś nowego. Rozmawiałem z nią, ale ona nie widzi problemu! A irytuje mnie to coraz bardziej:/

#9 CałaOna

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 451 postów
  • PłećKobieta
  • Lokalizacjastąd i stamtąd

Napisano 23 listopad 2009 - 09:19

Dziewczyna chce po prostu łądnie wygladac. To ze ma faceta nie oznacza odrazu ze ma nosic umorusane dresy i nie myc włosów przez miesiąc. Wiekszosc kobietek takie sa , ze lubia adorcje innych mezczyzn, mimo ze posiadaja swojego i wiedza , że podobaja sie innym . Ale sama powiedziala - ze ubiera sie tak dla Ciebie, nie rob problemow z niczego :)
If you wanna find the paradise
Do it now never too late to try
Lose your inhibitions
Let your inspiration set you free

Wszyscy ludzie są równi. Tylko nierówność ich dzieli ...

#10 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 12:43

Nie zrozumiałaś:P Chodzi o to, że dla innych wygląda fajnie, a dla mnie zakłada totalnie zwykłe rzeczy, rozumiem żeby nosiła zwykłe tu i tu, albo fajne tu i tu. Jest mi po prostu przykro:P

#11 jola_m

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 23 listopad 2009 - 13:52

Skoro ona mówi, że nie widzi w tym problemu to może Ty trochę przesadzasz, co...? przemyśl to, bo po co na siłę psuć związek

#12 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWłodawa

Napisano 23 listopad 2009 - 20:36

Cytat

Nie zrozumiałaś Chodzi o to, że dla innych wygląda fajnie, a dla mnie zakłada totalnie zwykłe rzeczy, rozumiem żeby nosiła zwykłe tu i tu, albo fajne tu i tu. Jest mi po prostu przykro:P

Głupotami sie zajmujesz i tyle :phi:

.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#13 skorpion83

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWielkopolska

Napisano 23 listopad 2009 - 21:12

Zwyczajnie, Wasz związek wszedł na inny poziom... Ona czuje się przy Tobie swobodnie, czego dowodem są swobodne ciuchy. Ubiera się ładnie jak wychodzicie po to, żebyś mógł nią się pochwalić przed innymi... Tak to już jest i przyzwyczaj się do tego, pewne rzeczy ulegają zmianie w związku, czasami jest to irytujące, ale zależy jak na to spojrzeć... To przecież dobrze, że ona czuje się przy Tobie piękna bez względu na to, co założy, pewnie wie, że znaczy dla ciebie coś więcej niż, tylko to jak wygląda...

#14 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWłodawa

Napisano 24 listopad 2009 - 12:06

Chłopaku ciesz się z tego co masz a nie narzekasz:P

.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#15 tnkn.a

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 24 listopad 2009 - 20:37

Wyświetl postUżytkownik arkovianin dnia 24 listopad 2009 - 12:06 napisał

Chłopaku ciesz się z tego co masz a nie narzekasz:P

To takie "masz" a tak naprawdę "nie masz".

Może faktycznie wyolbrzymiam, ale na 100% nie jest to wejście na nowy, wspomniany, poziom w związku, bo uboera się ładnie właśnie wtedy kiedy nie jest ze mną, o to się rozchodzi, tak wyszło z rozmowy, z której się mimo to nic nie dowiedziałem.

Użytkownik tnkn.a edytował ten post 24 listopad 2009 - 20:39

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#16 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaWłodawa

Napisano 25 listopad 2009 - 10:47

Porozmawiaj z nią zupełnie na poważnie a nie tak po łebkach,a ogólnie to się tym nie przejmuj...

.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych