Czasami przed snem myślę o czymś intensywnie i mi się to śni. Ostatnio miałem taki sen rodem z Crysisa i King Konga, gdzie miałem po bokach wskaźniki, jak w grze i uciekałem przez jakiś płot i polanę przed jakimś zmutowanym gorylem lub przejazd autokarem na koncert.
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Realistyczne sny
Rozpoczęty przez Trocina, 17 lis 2009 13:13
24 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 08 luty 2012 - 16:08
Dobry sen, daj mi przepis na takie sny
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą;
nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi się gniewem,
nie pamięta złego;
nie cieszy się z niesprawiedliwości,
lecz współweseli się z prawdą.
Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieję,
wszystko przetrzyma.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą;
nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego,
nie unosi się gniewem,
nie pamięta złego;
nie cieszy się z niesprawiedliwości,
lecz współweseli się z prawdą.
Wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieję,
wszystko przetrzyma.
Napisano 08 luty 2012 - 17:00
Użytkownik SirBeton dnia 08 luty 2012 - 16:08 napisał
Dobry sen, daj mi przepis na takie sny 

von Richthofen. ~ Czerwony Baron.
Napisano 27 luty 2012 - 11:21
Ciekawe jest to, że zazwyczaj realistyczne sny nie są przyjemne. Mi się śniło, że samoloty zbombardowały mój dom. Dosłownie czułam jak sufit mi się wali na głowę. Straszne...
Kasia R.
Napisano 06 marzec 2012 - 21:39
Ja z reguły miewam bardzo realistyczne sny.Ostatnio jaki mi się przyśnił to taki w którym byłem jakimś psychopatycznym mordercą i zabijałem znajomych.Pamietam tylko koniec snu który był jednoznaczny.Sniło mi sie że wchodze do pokoju mojego kumpla i strzelam do niego z 45(nie wiem czemu ale pamietam ze to byl wlasnie taki pistolet)po czym zaczełem odczuwać że ktoś stoi za mna.Odwróciłem sie a to była Śmierć(taka normalna z kosa w czarnej szacie z kapturem i czaszką)i przemówiła do mnie.Jej słowa jakby wwiercały mi sie w głowe więc ona mówi do mnie Teraz Twoja Kolej po czym ja przystawiam sobie broń do glowy i pociągam za spust,Śniło mi sie ze umarłem.Potem sie obudziłem i sprawdzałem czy mam tętno i czy oddycham.Któryms razem śniło mi sie ze spie taki sen w snie i lezalem na lozku na wznak ale w tym snie nie spalem i patrze na sufit a tam z niego na nici spuszcza sie na moja twarz wielki wlochaty pajak,gdy byl juz przy mojej twarzy obudzilem sie z krzykiem zapalilem swiatlo i zaczelem sie rozgldac po pokoju za pajakiem ale go nie bylo.Tamtej nocy juz nie moglem sie przemoc zeby z powrotem polozyc sie na wlasne lozko zabralem wiec posciel i poszedlem dalej spac na podlodze w pokoju siostry.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
- nawiedzone miejsca
- lublin nawiedzony dom straszy ludzi
- mozna miec przeczucie ze mi sie cos stanie
- czy sny się spełniają? jak je kontrolować?
- wróżby z kart klasycznych forum
- co się dzieje z duszą człowieka po śmierci
- domy ktore strasza
- grafika złudzenie optyczne
- podróż astralna forum
- złudzenie optyczne pod górę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych