W swoim życiu miałem kilka dziwnych snów. niektóre się kilkakrotnie powtarzały.
Jak byłem jeszcze dzieckiem pamiętam, że śniło mi się jak bawiłem się klockami LEGO i były w śnie inne panki niż mam. Po obudzeniu odrazu sprawdziłem , ale oczywiście domyślamy się, że zesnowych ludków nie było.
Teraz o innych dziwnych snach.
Po powrocie z wczasów... Bulgaria.
Sniło mi się jak kwaterowaliśmy się w hotelu . i dostalismy z cala rodzina malutki, szary pokój. a drzwi w pokoju (kilka ich było) prowadziły do pokojów innych rodzin.
Dziwne było w tym to iż sen przyśnił się ponownie gdy dowiedziałem się, że w planach kolejna wycieczka.
Okej, teraz coś bardziej dziwnego. Te dwa sny, o których zaraz opowiem wydarzyły sie, gdy chodziłem do 2-3 klasy może nawet 4-tej. ale chyba 2-3\
Wiec, śniło mi się, że w szkole jest bomba , w kazdym zakatku szkoly byla bomba, pamietam, ze bałem się isc do szkoly przez kilka dni.
Po pewnym czasie przestalem sie bac, a strach mnie opuscil.
gdy sen przysnil sie ponownie.
Tym razem pamietam wiecej szczegółów.
latałem., a poprzednio nie koniecznie. i ponownie... Bomby byly w tych samych miejscach. Pamietam ze powiedzialem o tym nauczycielce, a ona niewierzyła.
AAA juz chcialem konczyc pisac post i mi sie przypomnialo ze jeszcze podczas ktoregos ze snu o bombie . nie pamietam czy pierwszego czy drugiego, ale pamietam, ze syrena wyła(ijoijo)
To tyle z mojej strony
a na koniec równie prawdziwe ale nieco smieszniejsze
snilo mi sie , ze robie siku do kibla a po obudzeniu posciel do wymiany. autentyk
Użytkownik cino123 dnia 31 styczeń 2010 - 00:22 napisał
Ja mam tak, że podczas snu pokazują mi się kilku sekundowe scenki np. że ide w jakimś budynku albo coś, ale po obudzeniu już tego nie pamiętam. A potem sobie idę i przypominam sobie to miejsce ze snu.
W takim razie poćwicz jasnowidzenie,
Użytkownik Piastorasta edytował ten post 09 luty 2010 - 18:00