Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Problem z myszką w laptopie
Rozpoczęty przez gerard88, 09 lis 2009 17:34
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 listopad 2009 - 17:34
Witam, mam problem z myszką (wbudowaną w laptopie)... Pewnego dnia przestała działać. Czy ma ktoś jakiś pomysł przez co i jak można naprawić? Myszka podłączona przez usb- działa. Pozdrawiam i dzięki z góry za odp
Kasia R.
Napisano 09 listopad 2009 - 17:46
Cytat
mam problem z myszką (wbudowaną w laptopie).
Jeśli touchpad jest włączony, a mimo to nie działa, to albo należy przeinstalować sterowniki (pewnie można znaleźć na stronei producenta lapka), albo jest on uszkodzony..
Wysyłam zaproszenia do Lockerz zapr.lockerz@gmail.com
Napisano 09 listopad 2009 - 18:42
ewentualnie wejdź na stronę producenta i pobierz sterowniki do touchpada
Napisano 10 listopad 2009 - 00:44
kombinacja przyciskow nie dziala w laptopie toshiby, sprobuje zaraz sciagnac jakies sterowniki z neta
Już działa
Fn + F9, dzięki wszystkim
Już działa
Użytkownik Gressil edytował ten post 17 styczeń 2011 - 17:57
Napisano 26 listopad 2009 - 14:26
Może warto uderzyć do producenta, może on coś poradzi,w sumie uważam, że to jedyne rozwiązanie. W najgorszym wypadku można kupić nową myszkę. Polecam w tym momencie sklep wasserman.pl , bo po co przepłacać. Możesz w sumie też zapytać znajomego kolegi informatyka, one na pewno będzie wiedział co poradzić w takiej sytuacji.
Kasia R.
Napisano 26 listopad 2009 - 15:36
Użytkownik Agatka87 dnia 26 listopad 2009 - 14:26 napisał
Może warto uderzyć do producenta, może on coś poradzi,w sumie uważam, że to jedyne rozwiązanie. W najgorszym wypadku można kupić nową myszkę. Polecam w tym momencie sklep wasserman.pl , bo po co przepłacać. Możesz w sumie też zapytać znajomego kolegi informatyka, one na pewno będzie wiedział co poradzić w takiej sytuacji.
Ale tu mowa o touchpadzie a nie o myszce !!!
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Napisano 27 listopad 2009 - 17:18
Agatka87, czasami warto przeczytać wszystkie wcześniejsze posty szczególnie jeżeli nie jest ich dużo jak tutaj. A problem i tak już rozwiązany jak autor napisał.
Poruszanie się szybciej od światła jest niemożliwe, a szczególnie niepożądane bo zwiewa czapkę :)
Napisano 14 grudzień 2009 - 15:37
bez problemu działa, jak ja mam jakiś kłopot z komputerem zawsze stwierdzam, ze nie da się go juz naprawić i najczęściej kupuje nowy. Moj ostatni zakup Notebook Asus K50IJ-SX036. rewelacja
Kasia R.
Napisano 14 grudzień 2009 - 16:27
zamykam

Ostatnie frazy z tematu
- mam problem z myszka przy laptopie
- problemy z mysza w laptopie forum
- nie działa mi myszka w laptopie
- problem z myszka w laptopie
- zepsuta plytka myszy w laptopie
- mysz w laptopie nie działa
- czemu myszka w laptopie nie działa
- nie dziala mysz w laptopie