Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

waga łazienkowa, ale jaka?

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 maggiex

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 32 postów

Napisano 23 październik 2009 - 16:38

Dziewczyny! macie w domu wagę łazienkową? My mieliśmy w domu taka bardzo starą, ale zaczęła strasznie wariować w pokazywaniu prawidłowej wagi. A że każdy z domowniku czasami lubi sprawdzić, czy jakieś kilogramy nie przybyły, to postawnowiliśmy kupić nową. Jakiej marki jest najlepsza? Znalazłam całkiem chyba dobrą wagę BOSCH PPW 4200 Axxence easy na magicznaplaneta.pl Co myślicie?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 denka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 26 październik 2009 - 11:52

Myślę, że waga elektroniczna jest najlepszym wyborem. Ja to się zastanawiam nad zakupem takiej , co od razu mierzy zawartość tkanki tłuszczowej i wody w organiźmie :D (w electro.pl kosztuje coś kolo 80 zł). Ale ogólnie wag nie lubię, zwłaszcza w zimę - wszyscy wiemy czemu ;)
pozdrawiam

#3 Werka600

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 158 postów

Napisano 07 marzec 2011 - 09:01

Hehehe no dziewczyny widzę, że pałacie miłością do wagi ;) Ja również ;P Generalnie miałam podobnie jak autorka tego wątku - miałam starą (chyba nawet miała z piętnaście albo dwadzieścia lat) wagę i nigdy tak naprawdę nie wiedziałam ile ważę, bo jeśli się nie mylę - dodawała jakieś dwa, trzy kilogramy. Tak w ogóle - waga łazienkowa zawsze się może przydać i teraz kiedy będzie coraz cieplej na pewno z większą chęcią będziemy na niej stawać ;) Bardzo ładną i mam nadzieję sprawną ;) wagę znalazłam tutaj Oby również służyła kolejne dwadzieścia lat ;)

#4 majkawazka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 310 postów

Napisano 07 marzec 2011 - 18:32

a po co wydawac kase na wage?
ja uzywam wagi jak chodze na silownie- jest elektroniczna iwiem ze dobrze pokazuje wage ;)
Mój blog:

majkawazka.pl

Darmowe porady o odchudzaniu. Skuteczne!

#5 Mangolia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 15 marzec 2011 - 23:00

Ja zakupiłam taka małą, zgrabną wagę elektroniczną z wysuwanym licznikiem kilogramów. Nie pamiętam firmy, kupiłam w Auchan. Na necie nie widziałam takiej poręcznej wagi. Mam mało miejsca w mieszkanku, zależało mi na jej parametrach.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 martkaa333

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 22 marzec 2011 - 10:44

No w sumie - mozna ważyć się w jakims klubie fitness ale tez nie każdy do takiego chodzi bo woli na przykład poćwiczyć w domu czy pobiegać a do tego takie kluby nie są potrzebne. No a z zaproponowanych przez Was modeli - podoba mi się ten z medialuxu ->> pasowałaby mi do łazienki ;P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych