Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

gra w butelke ... pomocy !

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 _P_I_O_T_R_E_K_

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 08 październik 2009 - 20:17

WItam ! Jestem nowy na forum więc sorry jak robie coś nie tak ...
Jutro około 17 mam urodziny i będziemy grać w butelke ... i tu problem ... potrzebuje zadania na tą gra ... ale nie idz i krzyknij kocham kogoś tylko mocniejsze ale bez rozbieraia ... coś w stylu nalej ketchup na jej szyje i okolice piersi i on niech to zliżę itp ... prosze o pomoc :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 BaRoNeQ

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 132 postów

Napisano 09 październik 2009 - 12:40

:niepewny: to co napisałeś to trudne do zrozumienia ...ale 1 wszystkiego najlepszego :ok: Musi to być butelka ?? Nie lepiej w pokera na rozbierane ja tak grałem i był no stres było 5 men u 6 wonem więc wiesz był powód do wstydu ale nikt się nie wstydził .a jeśli chcesz grać w butelkę na zadania to najlepiej na sprośne rzeczy .ale nie takie że wyliż mi dupę po sraniu ale takie mniej sprośne np ... no brak pomysłu pocałuj ..Ją... z języczkiem ją czyli kobietę chyba ze wy jesteście GeyBoy'e .

#3 USSJ

so fucking bad :]

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3248 postów

Napisano 09 październik 2009 - 15:38

No buteleczka zawsze się git kojarzy ;) Baroneq weź już skończ te swoje wywody z dupą itd.. żałosne <_<

Fakt jakieś pikantniejsze zabawy wchodzą w grę... ]:-> O ile masz takie towarzystwo (chodzi w dużej mierze o panie), które pójdzie na taki układ... :D
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 amigo88

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 301 postów

Napisano 25 październik 2009 - 23:39

Zagraj te urodziny na pocałunki, na 18 sobie urządzisz sex zbiorowy :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych