Jutro około 17 mam urodziny i będziemy grać w butelke ... i tu problem ... potrzebuje zadania na tą gra ... ale nie idz i krzyknij kocham kogoś tylko mocniejsze ale bez rozbieraia ... coś w stylu nalej ketchup na jej szyje i okolice piersi i on niech to zliżę itp ... prosze o pomoc
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
gra w butelke ... pomocy !
Rozpoczęty przez _P_I_O_T_R_E_K_, 08 paź 2009 20:17
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 październik 2009 - 20:17
WItam ! Jestem nowy na forum więc sorry jak robie coś nie tak ...
Jutro około 17 mam urodziny i będziemy grać w butelke ... i tu problem ... potrzebuje zadania na tą gra ... ale nie idz i krzyknij kocham kogoś tylko mocniejsze ale bez rozbieraia ... coś w stylu nalej ketchup na jej szyje i okolice piersi i on niech to zliżę itp ... prosze o pomoc
Kasia R.
Napisano 09 październik 2009 - 12:40
Napisano 09 październik 2009 - 15:38
No buteleczka zawsze się git kojarzy
Baroneq weź już skończ te swoje wywody z dupą itd.. żałosne 
Fakt jakieś pikantniejsze zabawy wchodzą w grę... ]:
O ile masz takie towarzystwo (chodzi w dużej mierze o panie), które pójdzie na taki układ...
Fakt jakieś pikantniejsze zabawy wchodzą w grę... ]:
Kobiety nie kochają mężczyzn, którymi mogą manipulować.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych