Witam,
mam taki problem od trzech dni mam zaparcie i nie wiem co zrobić.Próbowałam chyba wszystkiego.Zadzwoniłam do mamy a Ona poradziła mi bym wsadziła w tyłek kawałek mydła jako czopek.Podobno w dzieciństwie tak mi robiła i to zawsze działało.
Ale ja się BOJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ile mam tam tego mydła wsadzić?
czy nie będzie bolało?
słyszałyście o czymś takim?
czy to zda egzamin?
POMÓŻCIE PROSZE
P.S PODOBNO BABCIE TAK ZAWSZE ROBIŁY...
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Mydło czopek na zaparcia
Rozpoczęty przez FerdziusFerdzius, 03 paź 2009 18:07
2 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 04 październik 2009 - 15:24
Wiesz, ja też w dzieciństwie miałem to i nawet trzy lata temu wkładali mi czopek bo leżałem na zapalenie opon mózgowych.
wiesz jak wygląda czopek??
Jeśli tak to weź nóż i utni taki kawałek mydła i wsadź go .... a jesli sama nie potrafisz niech zrobi to osoba która dobrze znasz i nikomu nie powie.
Zda to egzamin bo jak ja miałem zaparcia to babcia moja tez mi mówiła o mydle i stosowałem sie do jej zaleceń.
Pozdrawiam
Dizi
wiesz jak wygląda czopek??
Jeśli tak to weź nóż i utni taki kawałek mydła i wsadź go .... a jesli sama nie potrafisz niech zrobi to osoba która dobrze znasz i nikomu nie powie.
Zda to egzamin bo jak ja miałem zaparcia to babcia moja tez mi mówiła o mydle i stosowałem sie do jej zaleceń.
Pozdrawiam
Dizi
Każdy potrafi rzucać słowo na,
Wiatr, ale czy umiesz je dotrzymać???
Wystarczy tylko, że dotrzymasz,
A wszystko będzie dobrze...
Wiatr, ale czy umiesz je dotrzymać???
Wystarczy tylko, że dotrzymasz,
A wszystko będzie dobrze...
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych