Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Moje prace - czy warto kupić tablet?

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 theKillersFan

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 20 wrzesień 2009 - 17:02

Witam, chciałbym pokazać wam moje prace i zapytać się, czy warto z moimi umiejętnościami kupować tablet, czy jednak sobie udpuścić? A może całkowicie powinienem z tym skończyć? oto moje prace: www.bravery-art.deviantart.com

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 dudeczka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 379 postów

Napisano 27 wrzesień 2009 - 10:46

Niczego sobie nie odpuszczaj, kupuj tablet. Fajnie rysujesz i rób coś z tym! A swoją drogą jakbyś nie rysował dobrze, to tez bym powiedziała, żebyś kupił tablet, bo tak naprawdę liczy się frajda z tworzenia, a nie tak naprawdę końcowy efekt. Kto to rozumie, jest szczęśliwym człowiekiem :papa:

#3 smart_me

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 297 postów

Napisano 21 styczeń 2010 - 13:11

Nie ma deviantów na twóim profilu... Szkoda...
Ale tak czy owak tablet potrzebna rzecz. Ja nie rysuję, ale przerabiam fotki w PSie i tablet to wręcz gadżet niezbędny...

#4 kujorma

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 15 luty 2010 - 16:36

Warto.mój brat ma takie hobby ze sobie maluje i jak mu z rodzeństwem na tablet sie zrzucilićmy to się bardzo odtego momentu rozwinął.
i grafiki fajne na kompa robi. fajna sprawa

#5 Zniechęcony

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 01 marzec 2010 - 10:20

Warto,warto Twoje prace są super i głupota by było odpuszczanie sobie i popieram wypowiedz wcześniejsza dupeczki,bo tak naprawdę to robi się to dla frajdy żeby mieć z tego przyjemność:)
"Co jest najgorsze w starości,to że pamięta się młodość"-Prosta Historia

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 pis en lof

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 243 postów

Napisano 15 kwiecień 2010 - 12:30

Tablet potrzebna rzecz, szczególnie jesli grafika cię kręci.Słusznie kujorma zauważyła, że dzięki takiej zabawce mozna się rozwinąć.
W ogóle sztuka rozwija.
Działaj swoją kreatywnością, a będziesz lepszym człowiekiem :)

#7 MrBluesky

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 113 postów

Napisano 15 kwiecień 2010 - 21:26

Kupuj tablet, dobrze Ci idzie!

#8 Cziczot

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 108 postów

Napisano 04 lipiec 2011 - 21:08

Tak się składa, że jestem w posiadaniu jednego z tabletów dostępnych na naszym rynku i w przeciwieństwie do was jestem innego zdania. Grafika??? fajna zabawa jest

Użytkownik Cziczot edytował ten post 04 lipiec 2011 - 21:17

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 Fil.ip

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 557 postów

Napisano 05 lipiec 2011 - 19:11

Prace bardzo fajne, ciekawą masz kreskę szczerze mówiąc, mało osób takim stylem rysuje. Bezsprzecznie masz talent, trzeba go rozwijać ;) W dodatku widać że to lubisz, więc myślę że rozwijanie tego to idealny pomysł, może jeszcze zostaniesz jakimś ilustratorem :P Taki tablet może ładnie rozwinąć Twój talent, więc jak najbardziej kupno to dobry pomysł, a nawet jeśli nie będzie Ci on do końca leżeć, to zawsze może to być dobre doświadczenie w przyszłej karierze której Ci życze ;)
.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych