Witam, chciałbym pokazać wam moje prace i zapytać się, czy warto z moimi umiejętnościami kupować tablet, czy jednak sobie udpuścić? A może całkowicie powinienem z tym skończyć? oto moje prace: www.bravery-art.deviantart.com
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Moje prace - czy warto kupić tablet?
Rozpoczęty przez theKillersFan, 20 wrz 2009 17:02
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 wrzesień 2009 - 17:02
Kasia R.
Napisano 27 wrzesień 2009 - 10:46
Niczego sobie nie odpuszczaj, kupuj tablet. Fajnie rysujesz i rób coś z tym! A swoją drogą jakbyś nie rysował dobrze, to tez bym powiedziała, żebyś kupił tablet, bo tak naprawdę liczy się frajda z tworzenia, a nie tak naprawdę końcowy efekt. Kto to rozumie, jest szczęśliwym człowiekiem
Napisano 21 styczeń 2010 - 13:11
Nie ma deviantów na twóim profilu... Szkoda...
Ale tak czy owak tablet potrzebna rzecz. Ja nie rysuję, ale przerabiam fotki w PSie i tablet to wręcz gadżet niezbędny...
Ale tak czy owak tablet potrzebna rzecz. Ja nie rysuję, ale przerabiam fotki w PSie i tablet to wręcz gadżet niezbędny...
Napisano 15 luty 2010 - 16:36
Warto.mój brat ma takie hobby ze sobie maluje i jak mu z rodzeństwem na tablet sie zrzucilićmy to się bardzo odtego momentu rozwinął.
i grafiki fajne na kompa robi. fajna sprawa
i grafiki fajne na kompa robi. fajna sprawa
Napisano 01 marzec 2010 - 10:20
Warto,warto Twoje prace są super i głupota by było odpuszczanie sobie i popieram wypowiedz wcześniejsza dupeczki,bo tak naprawdę to robi się to dla frajdy żeby mieć z tego przyjemność
"Co jest najgorsze w starości,to że pamięta się młodość"-Prosta Historia
Kasia R.
Napisano 15 kwiecień 2010 - 12:30
Tablet potrzebna rzecz, szczególnie jesli grafika cię kręci.Słusznie kujorma zauważyła, że dzięki takiej zabawce mozna się rozwinąć.
W ogóle sztuka rozwija.
Działaj swoją kreatywnością, a będziesz lepszym człowiekiem
W ogóle sztuka rozwija.
Działaj swoją kreatywnością, a będziesz lepszym człowiekiem
Napisano 15 kwiecień 2010 - 21:26
Kupuj tablet, dobrze Ci idzie!
Napisano 04 lipiec 2011 - 21:08
Tak się składa, że jestem w posiadaniu jednego z tabletów dostępnych na naszym rynku i w przeciwieństwie do was jestem innego zdania. Grafika??? fajna zabawa jest
Użytkownik Cziczot edytował ten post 04 lipiec 2011 - 21:17
Kasia R.
Napisano 05 lipiec 2011 - 19:11
Prace bardzo fajne, ciekawą masz kreskę szczerze mówiąc, mało osób takim stylem rysuje. Bezsprzecznie masz talent, trzeba go rozwijać
W dodatku widać że to lubisz, więc myślę że rozwijanie tego to idealny pomysł, może jeszcze zostaniesz jakimś ilustratorem
Taki tablet może ładnie rozwinąć Twój talent, więc jak najbardziej kupno to dobry pomysł, a nawet jeśli nie będzie Ci on do końca leżeć, to zawsze może to być dobre doświadczenie w przyszłej karierze której Ci życze
.
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych