Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Serwisy punktowe

• Nie możesz odpowiedzieć
101 odpowiedzi w tym temacie

#41 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 09 wrzesień 2009 - 19:07

Wyświetl postUżytkownik White_Coffe dnia 09 wrzesień 2009 - 19:00 napisał

Marta_Lobos - Miałaś ten sam problem, co zrobiłaś, że przestało Cię przerzucać.?

Z boku masz takie reklamy "napisz do nas" itp, po prawej stronie i one sie co chwile zmieniaja i tam musisz trafic na ta "zapros znajomych" ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 White_Coffe

Jeej. Twilight ^^.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 773 postów

Napisano 09 wrzesień 2009 - 19:16

Dzięki Ci piękne :).

Ja niestety nie zakwalifikowałam się do akcji na streetcom :(.
wysyłam zaproszenia do MAYBELLINE. darmowe kosmetyki za rejestrację!!!
wysyłajcie e-maile na priv, a podeślę zaproszenie :).

http://kao.onozis.pl/rejestracja za rejestrację darmowe tabletki na cerę, włosy, paznokcie i super pilniczek do paznokci! wystarczy się zarejestrować, a w polecającym wpisać - abstrakcyjna02.

#43 welmas

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 235 postów

Napisano 09 wrzesień 2009 - 20:14

Wyświetl postUżytkownik Marta_lobos dnia 09 wrzesień 2009 - 18:40 napisał

welmas czytalam ze dostalam sie do kampanii streetcom, przyszla ci wiadomosc na maila, czy na stronie pisalo o tym? Ja juz mam dosc ich, bo jestem od 2 lat zarejestrowana na tej stronce i jeszcze nic nie testowalam :/

przyszła mi wiadomość na maila że mam potwierdzić dane do wysyłki :)
Nagrody za czytanie!!! Zapraszam!!!
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=eb0993b5bcd1478baa3d1cf30958cf02

PŁATNE ANKIETY- jeśli masz ochotę to wyślij mi swojego maila a prześlę Ci zaproszenie.

#44 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 09 wrzesień 2009 - 20:55

Wyświetl postUżytkownik welmas dnia 09 wrzesień 2009 - 20:14 napisał

przyszła mi wiadomość na maila że mam potwierdzić dane do wysyłki :)

Rozumiem, u mnie nic nie ma, ani na rodzicow... :bag: Chyba, że wysylaja alfabetycznie, albo nie wiem juz jak. Moze jeszcze sie zalapie i dostane maila, bo to nie wiarygodne, zeby inni co kampanie testowali cos, a inni od paru lat nic nie maja :P

#45 Pempek

Kapitan BOMBA ;D

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 06:24

Tak się zastanawiam, dlaczego miałem na streetcom potwierdzenie adresu...
Na drugim koncie- siostry nic nie musiałem potwierdzać, a wcześniej nie wypełniałem żadnych ankiet...
www.s1-alv.pl www.alv.nsx.pl www.dm-gaming.pl www.mc.s1-alv.pl www.radio.s1-alv.pl www.skracacz.s1-alv.pl www.img.s1-alv.pl www.facebook.com/przemyslaw.robak
Web-developer: xhtml, css, php, js, mysql + bash/shell, python, perl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 Misia89p

Konkursowiczka :)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1548 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 09:16

Wyświetl postUżytkownik Pempek dnia 10 wrzesień 2009 - 06:24 napisał

Tak się zastanawiam, dlaczego miałem na streetcom potwierdzenie adresu...
Na drugim koncie- siostry nic nie musiałem potwierdzać, a wcześniej nie wypełniałem żadnych ankiet...
może dostałeś sie do tej drugiej kampanii enter, a ankietę wypełnialiśmy jakieś pół roku temu :) bo wczoraj właśnie wysyłali emaile z winiar i z enteru :)

#47 welmas

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 235 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 10:03

na CK to już chyba niedługo 3 strony nagród tylko zostaną eehhh ciekawe kiedy coś nowego dodadzą....
Nagrody za czytanie!!! Zapraszam!!!
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=eb0993b5bcd1478baa3d1cf30958cf02

PŁATNE ANKIETY- jeśli masz ochotę to wyślij mi swojego maila a prześlę Ci zaproszenie.

#48 Ashley88

speedAshi

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1690 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 10:24

na gfk wybralam jednak doladowanie- poniewaz na kolejną ankiete pewnie bede musiala czekac ponad 2 miesiace :) na szczescie juz mozna zbierac punkty za znajomych :) jupi :))))

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#49 rodzynekkkk

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 11:50

Czy ktoś się orientuje do kiedy trwa konkurs na cokupic.pl? Bo na ich stronce wyczytałam,że prawdopodobnie do końca października :/
Wczoraj dostałam ze streetcomu emaila, abym potwierdziła adres do kampanii Winiary. Ale co mi wyślą, to nie wiem.

Dziś na cokupic.pl zaakceptowali mi chyba z 20 opinii :ok:

#50 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 12:38

Wyświetl postUżytkownik rodzynekkkk dnia 10 wrzesień 2009 - 11:50 napisał

Czy ktoś się orientuje do kiedy trwa konkurs na cokupic.pl? Bo na ich stronce wyczytałam,że prawdopodobnie do końca października :/
Wczoraj dostałam ze streetcomu emaila, abym potwierdziła adres do kampanii Winiary. Ale co mi wyślą, to nie wiem.
Dziś na cokupic.pl zaakceptowali mi chyba z 20 opinii :ok:

Tak, podobno do konca pazdziernika ;) Ale mi sie juz nawet nie chce tam nic pisac...

Na streetcomie, prawdopodobnie dostaniesz jakies zupki... Ja do nich maila napisze, albo na forum, co o nich mysle ;)
Wyslalam oswiadczenie z danymi wrazliwymi, uzupelnilam swoj profil i w zadnej akcji jeszcze nie uczestniczylam :/ Musze im napisac, o co im w koncu chodzi :)

#51 rodzynekkkk

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 13:40

Wyświetl postUżytkownik Marta_lobos dnia 10 wrzesień 2009 - 12:38 napisał

Tak, podobno do konca pazdziernika ;) Ale mi sie juz nawet nie chce tam nic pisac...

Na streetcomie, prawdopodobnie dostaniesz jakies zupki... Ja do nich maila napisze, albo na forum, co o nich mysle ;)
Wyslalam oswiadczenie z danymi wrazliwymi, uzupelnilam swoj profil i w zadnej akcji jeszcze nie uczestniczylam :/ Musze im napisac, o co im w koncu chodzi :)

Osobiście nie przepadam za zupkami w proszku :niepewny:
A nie załapałaś się do akcji z kawą? Bo chyba każdy z tego forum testował tą kawę.
Ja biorę udział w cokupic.pl, bo zbieram na prostownicę, może jeszcze dodadzą. :P

#52 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 14:03

Wyświetl postUżytkownik rodzynekkkk dnia 10 wrzesień 2009 - 13:40 napisał

Osobiście nie przepadam za zupkami w proszku :niepewny:
A nie załapałaś się do akcji z kawą? Bo chyba każdy z tego forum testował tą kawę.
Ja biorę udział w cokupic.pl, bo zbieram na prostownicę, może jeszcze dodadzą. :P

Niestety sie nie zalapalam ;) Jestem od bardzo dawna na streetcom, ale tylko moj brat kiedys zalapal sie tylko do kampanii play :)

Mi na Ck zablokowali konto do konca wrzesnia, ale jak odblokuja, to pewnie zablopkuja na stale :P Pisze na drugim koncie od chlopaka, ale tam tylko 11 opinii napisalam :ok:

#53 Misiosoft

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 82 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 14:58

Hej :)

na CK nagrody znikają w oczach, rano były 4 strony, teraz już tylko 3... będą coś jeszcze dokładać, orientuje się ktoś może?

#54 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 10 wrzesień 2009 - 15:16

Wyświetl postUżytkownik Misiosoft dnia 10 wrzesień 2009 - 14:58 napisał

Hej :)
na CK nagrody znikają w oczach, rano były 4 strony, teraz już tylko 3... będą coś jeszcze dokładać, orientuje się ktoś może?

Oni dokladają co jakis czas, wiec myślę, że nie dlugo doloza cos nowego :)

#55 Pempek

Kapitan BOMBA ;D

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 07:25

Powrócę do streetcom:

Cytat

Już niedługo na rynku ukaże się nowy magazyn „Enter” dla miłośników komputerów. Ma on wyjątkową formułę, bo jest w pełni tworzony przez czytelników.

Jako Ekspert Streetcom masz szansę otrzymać pierwszy numer z darmowym gadżetem do telefonu. Dzięki temu będziesz mógł również wziąć udział w konkursie i wygrać laptopa!

Magazyn otrzyma pierwsze 1000 osób, które na stronie www.streetcom.pl potwierdzi swój adres do wysyłki (ankieta „Potwierdzenie adresu Enter” w Strefie Eksperta).

Pozdrawiamy,
Streetcom i Enter
Takiego e-maila dostałem.
www.s1-alv.pl www.alv.nsx.pl www.dm-gaming.pl www.mc.s1-alv.pl www.radio.s1-alv.pl www.skracacz.s1-alv.pl www.img.s1-alv.pl www.facebook.com/przemyslaw.robak

#56 darus84

dariutka

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 585 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 09:44

Dziś 9 zakrętek coli ;)

#57 Pempek

Kapitan BOMBA ;D

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 18:11

Może ktoś wie, co i za ile otrzymuje się za polecenie osoby w mBanku ?
Może ktoś z tego korzystał?

#58 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 18:18

Wyświetl postUżytkownik Pempek dnia 11 wrzesień 2009 - 18:11 napisał

Może ktoś wie, co i za ile otrzymuje się za polecenie osoby w mBanku ?
Może ktoś z tego korzystał?

Za polecenie otrzymujesz 35-40 zł od osoby która z Twojego polecenia czyli np. za pośrednictwem Twej strony lub klikając na link nadesłany przez Ciebie założy konto. ;)

#59 Pempek

Kapitan BOMBA ;D

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2469 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 19:16

Wyświetl postUżytkownik Marta_lobos dnia 11 wrzesień 2009 - 18:18 napisał

Za polecenie otrzymujesz 35-40 zł od osoby która z Twojego polecenia czyli np. za pośrednictwem Twej strony lub klikając na link nadesłany przez Ciebie założy konto. ;)
A gdzie haczyk?

#60 Marta_lobos

Martita

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2081 postów

Napisano 11 wrzesień 2009 - 21:57

Wyświetl postUżytkownik Pempek dnia 11 wrzesień 2009 - 19:16 napisał

A gdzie haczyk?

Sczerze powiem, że nie wiem ;) Wiem tylko tyle, ile zarabiasz za polecenie banku komuś i że konto mBank jest darmowe, wiec nie placisz dodatkowych pieniędzy ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych