Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Prezent na 24-urodziny dla faceta.
Rozpoczęty przez khoelia, 21 sie 2009 13:21
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 sierpień 2009 - 13:21
Niedługo mój narzeczony bedzie miał urodziny. Nie mam pojecia co mogłabym mu kupic. Dzis na rynku widziałam super zegar na sciane oto link do niego http://www.zegary.rz...y-OPONA-M.html. Mój narzeczony jezdzi samochodem ciezarowym wiec pomyslalam ze taki prezent powinien mu sie spodobac. Co wy na to? Myslicie ze pasuje kupic mu cos takiego?
3D WHITE - Proszę o kliki :)
SŁODYCZE - Zarejestruj się aby otrzymac paczkę z darmowymi słodyczami
MENEL - Proszę o kliki na mojego menelka :)
JUNGLE - Zarejestruj się i zbieraj monety które póżniej możesz wymienic na nagrody :)
MÓJ BLOG ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
OTINEO - Zarejestruj się i zbieraj kase na doładowanie do telefonu :) Jako numer osoby polecającej wpisz 516439555
SŁODYCZE - Zarejestruj się aby otrzymac paczkę z darmowymi słodyczami
MENEL - Proszę o kliki na mojego menelka :)
JUNGLE - Zarejestruj się i zbieraj monety które póżniej możesz wymienic na nagrody :)
MÓJ BLOG ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
OTINEO - Zarejestruj się i zbieraj kase na doładowanie do telefonu :) Jako numer osoby polecającej wpisz 516439555
Kasia R.
Napisano 01 wrzesień 2009 - 14:46
Użytkownik DiamondLady dnia 29 sierpień 2009 - 22:26 napisał
a mi się wydaje ze trochę za 'dziecinny' jak dla faceta 24 lata, prezenty to przerąbana sprawa, nigdy nie wiadomo co kupić 
Czemu dziecinny?
Mi się wydaje, że fajny pomysł, szczególnie jeśli ktoś lubi gadżety.
Najlepiej by było jakbyś kupiła mu coś co wiesz, że on chce, a na razie uważa że zakup tej rzeczy to zbędny wydatek.
U mnie sprawdziła się zwykła myszka komputerowa - tylko bardzo dokładna (z tych droższych), bo takiej chłopak potrzebował, ale sam sobie nie kupił, bo twierdził, że skoro stara myszka działa to nie ma co szaleć...
Kasia R.
Napisano 09 wrzesień 2009 - 18:04
haha, rozbawil mnie ten 'tort z puszek'
trzeba miec poczucie humoru, tak samo jak przy prezencie: kurs jazdy koparka. sami zobaczcie http://www.wyjatkowy...ratorem-koparki fajne fajne
Napisano 23 listopad 2009 - 21:29
Jeżeli chodzi o kupno zegara/zegarka to polecam sklep http://www.zegarki.com.pl/ Mają bardzo atrakcyjną ofertę, najwyższą jakość oferowanych produktów, wykonanych z najwyższej jakości materiałów. Sklep posiada szeroki asortyment, co gwarantuje możliwość dużego wyboru, a to wszystko przy atrakcyjnych cenach.
Napisano 19 grudzień 2009 - 00:55
a może jakiś wyjazd razem? myśle, ze taki dzien na długo by pozostał mu w pamięci. Podejrzewam, że były by to jego najlepsze urodzinki
Napisano 09 lipiec 2011 - 17:03
Blog polityczny publicysta.blogspot.com - inne spojrzenie na rzeczywistość.
Kasia R.
Napisano 10 lipiec 2011 - 12:31
Ja mam 24 lata i jeżdżę ciężarowym i najlepszym prezentem była by po prostu dobra harmonijka XD
Tak więc uzależnij prezentowany przedmiot od jego pasji, zainteresowań, a nawet tym co faktycznie może jemu się przydać. Jak kierowca to torba na niezbędne rzeczy, typu dokumenty, śniadanie, podręczne śrubokręty, klucze, latarka, nawigację, mapa, i parę innych rzeczy.
Coś co mu się faktycznie przydać i co mogło by o Tobie jemu przypominać
. Transmiter FM, kubek termoizolacyjny, laczki XD do jazdy, lewarek XD, paleciak XD hehe, okulary polaryzacyjne z autorefleksem (to trzeba z nim na zakupy iść)
Tak więc uzależnij prezentowany przedmiot od jego pasji, zainteresowań, a nawet tym co faktycznie może jemu się przydać. Jak kierowca to torba na niezbędne rzeczy, typu dokumenty, śniadanie, podręczne śrubokręty, klucze, latarka, nawigację, mapa, i parę innych rzeczy.
Coś co mu się faktycznie przydać i co mogło by o Tobie jemu przypominać
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- co kupić chłopakowi na urodziny
- prezent na 24 urodziny
- prezent dla chłopaka na 24 urodziny
- prezent dla chłopaka na urodziny forum
- prezent na 24 urodziny dla chłopaka
- 24 urodziny
- prezent na urodziny dla mężczyzny forum
- prezent dla chłopaka na urodziny 24
- prezent dla mężczyzny na urodziny forum