Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Prezent na 24-urodziny dla faceta.

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 khoelia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 21 sierpień 2009 - 13:21

Niedługo mój narzeczony bedzie miał urodziny. Nie mam pojecia co mogłabym mu kupic. Dzis na rynku widziałam super zegar na sciane oto link do niego http://www.zegary.rz...y-OPONA-M.html. Mój narzeczony jezdzi samochodem ciezarowym wiec pomyslalam ze taki prezent powinien mu sie spodobac. Co wy na to? Myslicie ze pasuje kupic mu cos takiego?
3D WHITE - Proszę o kliki :)
SŁODYCZE - Zarejestruj się aby otrzymac paczkę z darmowymi słodyczami
MENEL - Proszę o kliki na mojego menelka :)
JUNGLE - Zarejestruj się i zbieraj monety które póżniej możesz wymienic na nagrody :)
MÓJ BLOG ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
OTINEO - Zarejestruj się i zbieraj kase na doładowanie do telefonu :) Jako numer osoby polecającej wpisz 516439555

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Kass17

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 157 postów

Napisano 29 sierpień 2009 - 22:22

Jeżeli problem nadal aktualny, to powiem Ci że ten zegar jest nawet fajny. O ile facet interesuje się choc trochę samochodami, no ale skoro jest kierowcą, to pewnie tak ;)

Powrót xD

#3 DiamondLady

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 389 postów

Napisano 29 sierpień 2009 - 22:26

a mi się wydaje ze trochę za 'dziecinny' jak dla faceta 24 lata, prezenty to przerąbana sprawa, nigdy nie wiadomo co kupić :/
Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie.

#4 snuffman

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 01 wrzesień 2009 - 14:46

Wyświetl postUżytkownik DiamondLady dnia 29 sierpień 2009 - 22:26 napisał

a mi się wydaje ze trochę za 'dziecinny' jak dla faceta 24 lata, prezenty to przerąbana sprawa, nigdy nie wiadomo co kupić :/

Czemu dziecinny?
Mi się wydaje, że fajny pomysł, szczególnie jeśli ktoś lubi gadżety.
Najlepiej by było jakbyś kupiła mu coś co wiesz, że on chce, a na razie uważa że zakup tej rzeczy to zbędny wydatek.
U mnie sprawdziła się zwykła myszka komputerowa - tylko bardzo dokładna (z tych droższych), bo takiej chłopak potrzebował, ale sam sobie nie kupił, bo twierdził, że skoro stara myszka działa to nie ma co szaleć...

#5 GummiBear

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 318 postów

Napisano 01 wrzesień 2009 - 15:47

Może skrzynka piwa z 24 browarami i ze świeczkami na nich. Ja na przykład bym chciał taki prezent :D

Dołączona grafika

Piję żeby paść,
Padam żeby wstać,
Wstaję żeby pić!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 DiamondLady

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 389 postów

Napisano 01 wrzesień 2009 - 21:24

Wyświetl postUżytkownik GummiBear dnia 01 wrzesień 2009 - 15:47 napisał

Może skrzynka piwa z 24 browarami i ze świeczkami na nich. Ja na przykład bym chciał taki prezent :D

a z każdymi kolejnymi urodzinami jeszcze bardziej upragniony prezent co nie? :D
Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie.

#7 anna.marianna

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 09 wrzesień 2009 - 18:04

haha, rozbawil mnie ten 'tort z puszek' ;) trzeba miec poczucie humoru, tak samo jak przy prezencie: kurs jazdy koparka. sami zobaczcie http://www.wyjatkowy...ratorem-koparki fajne fajne :)

#8 mella

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 23 listopad 2009 - 21:29

Jeżeli chodzi o kupno zegara/zegarka to polecam sklep http://www.zegarki.com.pl/ Mają bardzo atrakcyjną ofertę, najwyższą jakość oferowanych produktów, wykonanych z najwyższej jakości materiałów. Sklep posiada szeroki asortyment, co gwarantuje możliwość dużego wyboru, a to wszystko przy atrakcyjnych cenach.

#9 Girl_

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 24 listopad 2009 - 19:53

Ten kurs jazdy koparką jest świetny!! ;D Sama bym chciała taki dostać hehe ;D

#10 maciek85

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 10 grudzień 2009 - 13:33

Skrzynka browarów, moim zdaniem, idealna!:) Za parę miesięcy mam 24. urodziny, to zasugeruję dziewczynie, albo komuś innemu taki prezent:)

#11 Słodka Nieznajoma

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 19 grudzień 2009 - 00:55

a może jakiś wyjazd razem? myśle, ze taki dzien na długo by pozostał mu w pamięci. Podejrzewam, że były by to jego najlepsze urodzinki :)
Czasem przychodzą słone dni dla słodkich ludzi .

www.hhstyle.bloog.pl

#12 hajer

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 302 postów

Napisano 09 lipiec 2011 - 17:03

witam

polecam ten artykuł: prezent na urodziny dla chłopaka wiele ciekawych porad

Blog polityczny publicysta.blogspot.com - inne spojrzenie na rzeczywistość.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#13 Mechanizator

Forumator

• HalfMod
  • 1994 postów

Napisano 10 lipiec 2011 - 12:31

Ja mam 24 lata i jeżdżę ciężarowym i najlepszym prezentem była by po prostu dobra harmonijka XD

Tak więc uzależnij prezentowany przedmiot od jego pasji, zainteresowań, a nawet tym co faktycznie może jemu się przydać. Jak kierowca to torba na niezbędne rzeczy, typu dokumenty, śniadanie, podręczne śrubokręty, klucze, latarka, nawigację, mapa, i parę innych rzeczy.
Coś co mu się faktycznie przydać i co mogło by o Tobie jemu przypominać :sexy: . Transmiter FM, kubek termoizolacyjny, laczki XD do jazdy, lewarek XD, paleciak XD hehe, okulary polaryzacyjne z autorefleksem (to trzeba z nim na zakupy iść)
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych