No więc mam na imię Kamil i jestem z Kielc. Mam 16 lat.. dobra może po prostu sami napiszcie co jeszcze chcecie wiedzieć
Strona 1 z 1
Atak w ogóle to witam:D
#0 Panna M.
Napisano --
Kliknij tu i wypełnij ankietę stomatologicznę - wspieraj badania studentów - Twoje doświadczenia są dla nas ważne.
Napisano 29 lipiec 2009 - 15:52
Z muzyki to w zasadzie różnie. Zwykle metal i rock. Ostatnio słucham też Bajmu (też nie wiem co się ze mną dzieje xD). A jeśli o konkretne zespoły chodzi to tak: Nightwish, Hammerfall, Within Temptation, Evanescene, Distorbed, Pain. Oczywiście jest tego o wiele więcej ale tych wymienionych słucham najczęściej.
Nie jestem jakimś fanem seriali. Jak na coś przypadkiem trafię to oglądam. Lubię "Doktora House'a", jak pewnie 90% forumowiczów, ale nie jestem jakimś zagorzałym fanem. Przyjemnie się też ogłada "Gotowe na wszystko"(nie śmiac się! Całkiem fajny serial xD) i w zasadzie to chyba tyle.
A co do jedzenia to chyba łatwiej byłoby wymienić czego nie lubię...xD. A więc nie tknę niczego co ma w sobię cebulę lub czosnek. Po prostu jak poczuję coś takiego to zbiera mi się na wymioty :|
Nie jestem jakimś fanem seriali. Jak na coś przypadkiem trafię to oglądam. Lubię "Doktora House'a", jak pewnie 90% forumowiczów, ale nie jestem jakimś zagorzałym fanem. Przyjemnie się też ogłada "Gotowe na wszystko"(nie śmiac się! Całkiem fajny serial xD) i w zasadzie to chyba tyle.
A co do jedzenia to chyba łatwiej byłoby wymienić czego nie lubię...xD. A więc nie tknę niczego co ma w sobię cebulę lub czosnek. Po prostu jak poczuję coś takiego to zbiera mi się na wymioty :|
Napisano 18 listopad 2009 - 01:04
Napisano 22 listopad 2009 - 16:12
witam na forumowisko
Strona 1 z 1

Logowanie
Dodaj odpowiedź