Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Nuvaring

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 cinimin123

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 30 postów

Napisano 15 lipiec 2009 - 09:51

witam

widzę, że na forum jest pełno opini co do tabletek antykoncepcyjnych. ja chcę opowiedzieć o Nuvaringu. jak dla mnie to rewolucja w antykoncepcji! są wygodne, pewne i co najważniejsze nie trzeba o nich pamiętać co dzień a co 28;]

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Justyśkaa

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2477 postów

Napisano 15 lipiec 2009 - 18:31

stosuje nuva ring dosc dlugo, jestem zadowolona troszke za wysoka cena

#3 Proofa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 27 wrzesień 2009 - 20:49

Ja uzywalam wczesnie Yasminelle, a potem krotko Evre, wiec cena NR jakos mnie nie przybila. Ale naprawde duzo wygodniejsze. Mam tylko pytanie... jak dlugo trwa u Was miesiaczka przy NR? bo mi z miesiaca na miesiaca skraca sie coraz bardziej. Nie wiem czy sie martwic czy cieszyc. Pozdraiwma

#4 Proofa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 10 listopad 2009 - 11:22

Podbijam pytanie. Czy nie ma tu żadnej użytkowniczki?!!!! Mój okres jest 2 dniowym plamieniem, poza tym wszystko w porządku. Ale przy moich 8dniowych "powodziach" obawiam się ze cos może byc nie tak. Odpowiedzcie, proszę.

#5 darianek90

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 25 lipiec 2010 - 09:42

Mam plamienia przy stosowaniu Nuvaring. Współżyłam z chłopakiem podczas tych plamień a następnego dnia dowiedziałam się od ginekologa,że mogą zmniejszać ochronę. Czy może być to prawda?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 miss.sunshine

pusta dziewczynka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1256 postów

Napisano 04 sierpień 2010 - 16:04

Założyłam jakiś tydzień temu krążek Nuvaring, a teraz cały czas jestem głodna, nie to że mam ochotę coś przekąsić, po prostu ssie mnie z głodu. Zazwyczaj jem niewiele, szybko się 'napełniam', a z krążkiem pój godziny po solidnym obiedzie, mam ochotę na drugi... W obawie o swoją wagę i dobre samopoczucie mam do Was pytanie:
czy przy stosowaniu nuvaring miałyście problemy z apetytem?
Czy słusznie obwiniam krążek, czy przyczyna jest gdzie indziej?
Bo kocham na siebie patrzeć

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych