SzydeŁkiem
Napisano 03 kwiecień 2006 - 22:00
Z GÓRY DZIĘKUJĘ
VIVIEN:)
Kasia R.
Napisano 07 kwiecień 2006 - 15:43
ta laleczka to mojego własnego pomysłu
Napisano 07 kwiecień 2006 - 20:04
Użytkownik sofinetka dnia 7.04.2006, 17:43 napisał
ta laleczka to mojego własnego pomysłu
ooo dzięki za odpowiedź. wiesz co mnie interesuje wszystko co tylko można zrobić na szydełku. jeśli mogłabyś mi coś przesłać to byłabym wdzięczna: serwetki obrusy firanki bieżniki może coś wielkanocnego? obojętnie. a laleczka super. ja niestety nie umiem sobie wyobrazić co mogłabym zrobić musze korzystać ze wzorów. a na jakich stronkach można znaleźć wzory? bo jak szukałam to tylko gotowe fotki wyszydełkowanych serwetek znalazłam a wzorów nie. a co do twoich wzorów z szuflady to może mi zkserujesz i wystawisz na allegro albo świstaku i mogłabym kupić? przesłałabym kasę na konto i wysłałabyś listem? pozdrawiam:)
Napisano 08 kwiecień 2006 - 22:33
Użytkownik Marlos dnia 8.04.2006, 21:14 napisał
dziękuję za odpowiedź interesuje mnie wszystko co można zrobić na szydełku kurki serwetki (niekoniecznie wielkanocne) byłabym wdzięczna jeśli Pani by mi coś przesłała:) z góry dziękuję i pozdrawiam
mój mail: jusnach@gmail.com
Użytkownik Marlos dnia 8.04.2006, 21:14 napisał
Kasia R.
Napisano 10 kwiecień 2006 - 19:10
Użytkownik Vivien dnia 9.04.2006, 00:33 napisał
mój mail: jusnach@gmail.com
aha i niestety muszę mieć wzór to znaczy schemat bo jestem początkująca w szydełkowaniu i nie wiem czy poradzę sobie z opisem, a na wzorze to zawsze lepiej bo widać
kilka stron ze schematami różnych prac na szydełko
Napisano 11 kwiecień 2006 - 14:12
Najnowszy post - "Zmęczenie materiału" - mój blog stał się dokładnie tym czym chciałem, aby nigdy się nie stał - moim marudzeniem.
http://hatefullguy.w...ycie-materialu/
Dlaczego ludzie tyją ? http://kwejk.pl/obra...dzie,tyją?.html
Napisano 18 maj 2006 - 09:41
O! widzę że tu temat w sam raz dla mnie.
Ja też szydełkuję.... Robię różne rzeczy, bluzki , serwety ,bieżniki ,zrobiłam jedną sukienkę, a ostatnio ze 30 stringów koniakowskich.
Korzystam jedynie ze wzorów i schematów w czasopismach, ale to tylko różnego rodzaju serwety.
Ubrania robię tak po prostu z głowy, czasem zaczynam coś nie wiedząc do końca jak to ma w finale wyglądać.
W swoim czasie robiłam też inne rzeczy : haft richelieu (sorry jeśli źle to napisałam) :Haftowane krzyżykami obrazy, ale to hobby okazało się zbyt kosztowne.
Jeszcze się tu pokarzę
Użytkownik reni33 edytował ten post 18 maj 2006 - 09:42
Napisano 28 czerwiec 2006 - 11:36
z góry dziękuję
Napisano 29 marzec 2007 - 08:53
Masz szczęście - jesteś człowiekiem :)
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
SZALONA WREDZIA ATAKUJE!!!! :P
Kasia R.
Napisano 11 lipiec 2009 - 20:57
Etno design Poznaj piękno folkoru! Oryginalna i niepowtarzalna biżuteria hand made. Niskie ceny.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych