Tak jak w temacie Cala jama ustna mnie boli tzn mam taki tępy ból i nie mogę ułożyć szczęki w każdym położeniu boli
Podniebienie mam napuchnięte
Prawdopodobnie z pica zimnej wody
Plukam Dentoseptem smaruje Sacholem Ale nie wiele pomaga jak ktoś coś takiego miał to wdzięczny bym był jak by mi powiedział ile dni takie coś dokucza
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Podniebienie ból opuchnięte
Rozpoczęty przez MoskiT, 12 lip 2009 15:13
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 lipiec 2009 - 15:13
Kasia R.
Napisano 12 lipiec 2009 - 16:04
To jest obrzydliwe ale pomaga: woda plus sól - wypłukać gardło. Lepiej nie połykać
Po dwóch dniach powinno przejść. Detosept powinien pomóc - ja go stosowałam przy urwanym zębie żeby nie zrobił mi się stan zapalny. Ale jak długo Cię będzie trzymało to nie wie nikt 
Wszystkie te neo anginy i inne w spreyu nie leczą tylko znieczulają więc nie polecam.
Wszystkie te neo anginy i inne w spreyu nie leczą tylko znieczulają więc nie polecam.
Czytam: gry mmorpg
Napisano 12 lipiec 2009 - 16:38
Znieczulacze na 5 min to ja wole Ibum zażyć i mam 2 godziny spokoju 
Ale boje się tej wody z sola bo jak nie pomorze a po gorszy to jest naprawdę paskudne jama ustna i buzia boli tępawym bólem i jak mam zamknięta buzie to zaczynają policzki mnie bolec tępawym bólem
Żeby było łagodniej muszę mieć mięśnie buzi poluzowane
Ale boje się tej wody z sola bo jak nie pomorze a po gorszy to jest naprawdę paskudne jama ustna i buzia boli tępawym bólem i jak mam zamknięta buzie to zaczynają policzki mnie bolec tępawym bólem
Żeby było łagodniej muszę mieć mięśnie buzi poluzowane
Kasia R.
Napisano 29 lipiec 2009 - 09:28
Już wiem co to jest zrobiło mi się to od jednego zepsutego zęba jest to brodawka
U mnie ma guzek malutki na policzku w jamie ustnej
Kazali mi usunąć zęba i przepłukiwać dentoseptem i po każdym posiłku przepłukiwać Listerine i znikinie
Pisze bo może się to komuś przydać
U mnie ma guzek malutki na policzku w jamie ustnej
Kazali mi usunąć zęba i przepłukiwać dentoseptem i po każdym posiłku przepłukiwać Listerine i znikinie
Pisze bo może się to komuś przydać
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych