Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Podniebienie ból opuchnięte

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 MoskiT

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 12 lipiec 2009 - 15:13

Tak jak w temacie Cala jama ustna mnie boli tzn mam taki tępy ból i nie mogę ułożyć szczęki w każdym położeniu boli
Podniebienie mam napuchnięte

Prawdopodobnie z pica zimnej wody

Plukam Dentoseptem smaruje Sacholem Ale nie wiele pomaga jak ktoś coś takiego miał to wdzięczny bym był jak by mi powiedział ile dni takie coś dokucza

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 scandal

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 248 postów

Napisano 12 lipiec 2009 - 16:04

To jest obrzydliwe ale pomaga: woda plus sól - wypłukać gardło. Lepiej nie połykać ;) Po dwóch dniach powinno przejść. Detosept powinien pomóc - ja go stosowałam przy urwanym zębie żeby nie zrobił mi się stan zapalny. Ale jak długo Cię będzie trzymało to nie wie nikt :)
Wszystkie te neo anginy i inne w spreyu nie leczą tylko znieczulają więc nie polecam.
Czytam: gry mmorpg

#3 MoskiT

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 12 lipiec 2009 - 16:38

Znieczulacze na 5 min to ja wole Ibum zażyć i mam 2 godziny spokoju :D

Ale boje się tej wody z sola bo jak nie pomorze a po gorszy to jest naprawdę paskudne jama ustna i buzia boli tępawym bólem i jak mam zamknięta buzie to zaczynają policzki mnie bolec tępawym bólem

Żeby było łagodniej muszę mieć mięśnie buzi poluzowane

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 MoskiT

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 29 lipiec 2009 - 09:28

Już wiem co to jest zrobiło mi się to od jednego zepsutego zęba jest to brodawka
U mnie ma guzek malutki na policzku w jamie ustnej
Kazali mi usunąć zęba i przepłukiwać dentoseptem i po każdym posiłku przepłukiwać Listerine i znikinie

Pisze bo może się to komuś przydać :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych