Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
pierwszy raz bez blony dziewiczej
Rozpoczęty przez iiwaa, 02 lip 2009 22:19
20 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 lipiec 2009 - 22:19
witam!
niedlugo planuje swoj pierwszy stosunek, ale mam pewne obawy.dwa lata temu w wyniku masturbacji stracilam blone dziewicza i do tej pory nie powiedzialam o tym swojemu chlopakowi.przez jakis czas nie moglismy byc razem i prowadzilismy zwiazek na odleglosc.boje sie, ze po pierwszym razie pomysli, ze go zdradzilam. czy powiedziec mu prawde przed stosunkiem? to dla mnie dosc krepujacy temat i nie wiem co robic!
a co do antykoncepcji- czy prezerwatywy durex extra safe sa odpowiednie? z jednej strony maja srodek nawilzajacy, ale z drugiej nie maja plemnikobojczego.
niedlugo planuje swoj pierwszy stosunek, ale mam pewne obawy.dwa lata temu w wyniku masturbacji stracilam blone dziewicza i do tej pory nie powiedzialam o tym swojemu chlopakowi.przez jakis czas nie moglismy byc razem i prowadzilismy zwiazek na odleglosc.boje sie, ze po pierwszym razie pomysli, ze go zdradzilam. czy powiedziec mu prawde przed stosunkiem? to dla mnie dosc krepujacy temat i nie wiem co robic!
a co do antykoncepcji- czy prezerwatywy durex extra safe sa odpowiednie? z jednej strony maja srodek nawilzajacy, ale z drugiej nie maja plemnikobojczego.
Kasia R.
Napisano 02 lipiec 2009 - 22:55
powiedz mu o tym, tak po prostu. a jeśli uważasz że nie przejdzie ci to przez gardło to możesz napomknąć że nieostrożny ginekolog podczas badania naderwał ci błonę bądź urodzilaś sie bez takowej (zdarza się to ale bardzo rzadko)
ale czy dla tego chłopaka twoje dziewictwo naprawdę ma takie znaczenie? nieczęsto się to dzisiaj zdarza.
a na pierwszy i kolejny raz najlepsze są tabletki
ale czy dla tego chłopaka twoje dziewictwo naprawdę ma takie znaczenie? nieczęsto się to dzisiaj zdarza.
a na pierwszy i kolejny raz najlepsze są tabletki
Napisano 02 lipiec 2009 - 23:56
Błona może się przerwać na skutek intensywnych ćwiczeń, bardzo wysiłkowych sportów, a nawet jeśli urzywasz tamponów. Czasami przerywa się także na skutek zwykłej słabości. a tak w ogóle czy facet może wyczuć że przebija błonę dziewiczą??
Kasia R.
Napisano 03 lipiec 2009 - 12:08
wyluzuj:) rany.... ale będzie czuł przecież że jest przyjemnie ciasno:) to sie da wyczuć to skłania zaraz do myślenia "jesteś dziewica"
więc nie martw się;] ja np wyczułem że laska była dziewicą
a były na to dwa dowody:)
1. Przyjemnie ciasno
2. Podrapane plecy:D hahahahahah moje
nie pękaj, to sie da wyczuć, nie umiem dobrze wyjaśnić ale "to sie czuje"
1. Przyjemnie ciasno
robert gawliński grzesznicy
Napisano 03 lipiec 2009 - 13:45
wszystko zależy od budowy elastyczności i grubości błony dziewiczej. facet czasem musi sie użyc siły by pozbawić dziewczynę cnoty bo taki spotyka opór na wejściu bywa że konieczna jest interwencja ginekologa który nacina błonę. Jeśli ma ona natomiast kształt półksiężyca ból i krew praktycznie nie występują.
zgadzam się że ka krew to stereotyp który nie jednej kobiecie zrobił krzywdę. w niektórych krajach po nocy poślubnej młode mężatki miały zwyczaj wywieszać prześcieradło z plamami krwi na dowód swojej cnoty w dniu ślubu. dziewica która nie krwawiła miała kłopoty.
zgadzam się że ka krew to stereotyp który nie jednej kobiecie zrobił krzywdę. w niektórych krajach po nocy poślubnej młode mężatki miały zwyczaj wywieszać prześcieradło z plamami krwi na dowód swojej cnoty w dniu ślubu. dziewica która nie krwawiła miała kłopoty.
Napisano 03 lipiec 2009 - 14:13
Błona dziewicza u niektórych dziewczyn może być tak cienka że nawet użycie tamponu może ją z łatwością przebić i wcale podczas jej przebijania nie musi być krwi. Nie wiem jak ale faceci potrafią wyczuć czy to był pierwszy raz kobiety czy nie. A tak swoja drogą to jeśli decydujesz się na seks to chyba nie powinnaś się niczym krępować w obecności swojego chłopaka.
Napisano 04 lipiec 2009 - 21:28
Użytkownik Portos201 dnia 3.07.2009, 13:08 napisał
wyluzuj:) rany.... ale będzie czuł przecież że jest przyjemnie ciasno:) to sie da wyczuć to skłania zaraz do myślenia "jesteś dziewica"
więc nie martw się;] ja np wyczułem że laska była dziewicą
a były na to dwa dowody:)
1. Przyjemnie ciasno
1. Przyjemnie ciasno
;] da się wyczuć...
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 04 lipiec 2009 - 22:53
a niby skąd możesz wiedzieć że nie da się wyczuć??? no chyba ze masz penisa i to robiłaś;] nieznosze jak dziewczyna wypowiada się o rzeczach które dotyczą akurat w 100% faceta. Bo Ty tego NIE MOŻESZ WIEDZIEĆ... więc odpuść.
Tak ciasna, podrapane plecy... jak byś była troszkę rozgarnięta to byś sobie to ułożyła w swoim małym móżdżku;]
Tak ciasna, podrapane plecy... jak byś była troszkę rozgarnięta to byś sobie to ułożyła w swoim małym móżdżku;]
robert gawliński grzesznicy
Napisano 05 lipiec 2009 - 10:48
Portosie czy jakkolwiek się tam odmieniasz ,dla Twojej wiadomości bo widzę że język to masz cięty i do obrażania jesteś pierwszy ale wiedzę masz raczej nieimponującą więc się opanuj, po pierwsze - przestudiuj anatomie kobiet i dowiedz się że niektóre kobiety z natury są ciasne ,a po drugie podrapane plecy.. że tylko za pierwszym razem hahahahahahah sorry ale tego to już mi się nie chce komentować..bo brak mi słów.
btw. 1) mój móżdzek zostaw w spokoju bo z pewnością Twój nigdy mojemu w inteligencji nie dorówna.
2) tak mam penisa albo dwa
pozdrawiam
btw. 1) mój móżdzek zostaw w spokoju bo z pewnością Twój nigdy mojemu w inteligencji nie dorówna.
pozdrawiam
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Napisano 05 lipiec 2009 - 11:14
Użytkownik kika868686 dnia 5.07.2009, 11:48 napisał
Portosie czy jakkolwiek się tam odmieniasz ,dla Twojej wiadomości bo widzę że język to masz cięty i do obrażania jesteś pierwszy ale wiedzę masz raczej nieimponującą więc się opanuj, po pierwsze - przestudiuj anatomie kobiet i dowiedz się że niektóre kobiety z natury są ciasne ,a po drugie podrapane plecy.. że tylko za pierwszym razem hahahahahahah sorry ale tego to już mi się nie chce komentować..bo brak mi słów.
pozdrawiam
pozdrawiam
wooowww wypowiedź na poziomie;]
"nie chce komentować..bo brak mi słów." to po co się odzywasz??