Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
ciekawe miejsca
Rozpoczęty przez Ameliaa, 25 cze 2009 18:28
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:28
od dluzszego czasu zastanawiam sie co by tu mozna zwiedzic w woj.warm-maz. chcialabym gdzies sie wybrac na jednodniowa wycieczke tam gdzie mozna troche pozwiedzac. Znacie moze jakies ciekawe miejsca tu poza gizyckiem, olsztynem,mragowem,mikolajkami,girlozem,stanczykami,fromborkiem ? ;D
Kasia R.
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:31
Lidzbark Warmiński
A Ty kim jesteś żeby mnie oceniać ??
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:35
Stoczek Klasztorny, tylko kościół ale za to jaki 
a i jeszcze polecam Ryn
świetne miasteczko, w tym roku jade tam po raz drugi
a i jeszcze polecam Ryn
Kasia R.
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:40
Hmm to chyba już wszędzie byłaś gdzie było możiwe 
Ruszaj gdzies dalej niż tylko war-maz
Ruszaj gdzies dalej niż tylko war-maz
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:51
Gdańsk, Toruń to przecież nie daleko rano wyjechac i na wieczór wrócic ;]
Napisano 25 czerwiec 2009 - 18:54
co racja to racja
tak sobie pomyslalam o Malborku wlasnie i tam mam zamiar sie wybrac
Napisano 18 maj 2010 - 23:27
Polecam Szymbark pod Gdańskiem. Ten z domem do góry nogami
Rewelacja
Napisano 18 grudzień 2011 - 20:50
A w Ostródzie zawitałaś? 
W samym centrum Ostródy rozpościera się widok na ogromne jezioro - Jezioro Drwęckie.
Prosto z ulicy można wejść na drewniane molo i bulwar.
Z molo kilka kroków jest do Ostródzkiego Zamku - Historia tej budowli liczy przeszło 650 lat.
Z zamku blisko jest na Plac tysiąc lecia gdzie stoi fontanna (Trzech Cesarzy) i kilak ławek.
Możesz przejść się także ulicami - Mickiewicza, Sienkiewicza, Jana Pawła 2, Czarnieckiego - najdłuższa ulica miasta) aby podziwiać kamienice.
Idąc ulicą Sienkiewicza POWINNAŚ wstąpić na punkt widokowy (Kościół Ewangelicka-Metodystyczny) przy ul. Sienkiewicza 22 - nie zawsze jest otwarty.
Jeżeli chcesz inaczej spędzić czas (basen, kręgle, zakupy) - to udaj się do Centrum Rekreacji "Perła".
W samym centrum Ostródy rozpościera się widok na ogromne jezioro - Jezioro Drwęckie.
Prosto z ulicy można wejść na drewniane molo i bulwar.
Z molo kilka kroków jest do Ostródzkiego Zamku - Historia tej budowli liczy przeszło 650 lat.
Z zamku blisko jest na Plac tysiąc lecia gdzie stoi fontanna (Trzech Cesarzy) i kilak ławek.
Możesz przejść się także ulicami - Mickiewicza, Sienkiewicza, Jana Pawła 2, Czarnieckiego - najdłuższa ulica miasta) aby podziwiać kamienice.
Idąc ulicą Sienkiewicza POWINNAŚ wstąpić na punkt widokowy (Kościół Ewangelicka-Metodystyczny) przy ul. Sienkiewicza 22 - nie zawsze jest otwarty.
Jeżeli chcesz inaczej spędzić czas (basen, kręgle, zakupy) - to udaj się do Centrum Rekreacji "Perła".
Kasia R.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych