Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Książki o miłosci dla nastolatków
Rozpoczęty przez Doma-mika, 24 cze 2009 13:20
21 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 czerwiec 2009 - 13:20
Znacie jakieś książki o miłosci dla młodzeży nie typowe romanse harlekiny itp. tylko takie młodzieżowe
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Kasia R.
Napisano 09 lipiec 2009 - 13:46
pusty pokój Paula Coelho chyba ;]
swietna ;d
swietna ;d
Klik ! - Zarabianie w intern przez program
www.przezszkielko.photoblog.pl -PRZERABIAM ZDJĘCIA.
Teraz wiem, że gdybym mógł
Zostałbym na zawsze tu
Nawet jeśli miałbym kraść
Z Tobą byłbym więcej wart
Carpe diem.
..bez cukru życie poznać znów
www.przezszkielko.photoblog.pl -PRZERABIAM ZDJĘCIA.
Teraz wiem, że gdybym mógł
Zostałbym na zawsze tu
Nawet jeśli miałbym kraść
Z Tobą byłbym więcej wart
..bez cukru życie poznać znów
Kasia R.
Napisano 13 lipiec 2009 - 18:03
"Letnia akademia uczuc" bodajże Hanny Kowalewskiej.
Napisano 18 lipiec 2009 - 21:53
dziekuję wam .Oczekuje na więcej wypowiedzi
Napisano 19 sierpień 2009 - 11:35
ja Paolo Coelho nie lubię, ale wiele osób się nim zaczytuje, więc może tobie się spodoba także. Możesz zajrzeć sobie na goneta.net. Tematyka książek jest tam dość zróżnicowana, ale dzięki recenzjom do każdej, z pewnością uda ci się trafić na tę, która cię zainteresuje najbardziej. Ja czytywałam kiedyś Musierowicz oraz Siesicką. One także mają powieści o miłości dla nastolatek.
Napisano 26 sierpień 2009 - 10:10
Dobrych parę lat temu (tak z 6-7) zaczytywałam się w książce "Tabliczka marzenia". Kurcze, nie pamiętam autorki. Dobra, już znalazłam - Snopkiewicz Halina. Ta książka była dla mnie niesamowita, choć krótka, ale mogłam codziennie otwierać ją w dowolnym miejscu, czytać i przeżywać jeszcze raz. Pewnie teraz jakbym ją przeczytała, to stwierdziłabym, że to banał dla nastolatek, ale wtedy aż mi ciarki przechodziły. I jeszcze chętnie czytałam książki Krystyny Siesickiej.
Napisano 11 wrzesień 2009 - 20:24
Możesz sięgnąć po książki Danielle Steel. Powieści o miłości, łatwe i przyjemne. Jak byłam nastolatką to też je czytałam namiętnie. Uwielbiam język, jakim autorka pisze swoje książki. Teraz już mnie raczej nie kręcą książki o takiej tematyce, ale z mogę je polecić. Czasami nawet się na nich wzruszałam.
Napisano 12 wrzesień 2009 - 11:05
Osobiście polecam książki Grocholi czy też ... 'S@motność w sieci' (naprawdę świetna książka i ciekawie napisana).
'Zmierzch'(i cała reszta sagi) również są ok. Przeczytałam 'Zmierzch' i do połowy 'Księżyc w nowiu' i są bardzo wciągające, jednak wolę innego typu historie
'Zmierzch'(i cała reszta sagi) również są ok. Przeczytałam 'Zmierzch' i do połowy 'Księżyc w nowiu' i są bardzo wciągające, jednak wolę innego typu historie
'Nie muszę być jajkiem na patelni,
by móc opisać jajecznicę' Gustaw Flaubert
by móc opisać jajecznicę' Gustaw Flaubert
Napisano 18 październik 2009 - 14:02
Moja siostra kupiła sobie niedawno (i co ważniejsze przeczytałam jednym tchem:))"Niebieskie nitki" Małgorzaty Gutowskiej- Adamczyk selkar.pl/niebieskie_nitki_gutowskaadamczyk_malgorzata_p_93952.html. Piszę o tej książce, bo to jedna z nielicznych, do której mojej młodszej siostrzyczki nie trzeba było namawiać. "Niebieskie nitki" opowiadają historię młodych ludzi, którzy mają swoje miłości, problemy i radości. A poza tym książka napisana jest w bardzo ciekawy i przystępny sposób.
Napisano 02 listopad 2009 - 17:55
cała Jeżycjada Musierowicz, genialne książki nie tylko o miłości, ale jednak miłość odgrywa w nich największą rolę..oprócz tego mniej znana książka, z rodzaju tych lekkich to może Księżniczki Z Portobello Cię zainteresują, z tego co się orientuję to też już powstała cała seria książek, mówią o przyjaciółkach z liceum i ich rozterkach miłosnych...takie książki do przeczytania i szybkiego zapomnienia, bez rewelacji, ale tak dla oderwania się od rzeczywistości można poczytać
Napisano 26 listopad 2009 - 14:02
Już nikt nie pamięta o Krystynie Siesickiej?
Polecam Ci wszystkie jej książki,a najbardziej "Jezioro Osobliwości" oraz "Zapałkę na zakręcie"
Świetne książki
Dla trochę starszej młodzieży (Bo nie wiem ile masz lat,więc ciężko coś polecić
) To Sparks 
Miłej lektury !
Polecam Ci wszystkie jej książki,a najbardziej "Jezioro Osobliwości" oraz "Zapałkę na zakręcie"
Świetne książki
Dla trochę starszej młodzieży (Bo nie wiem ile masz lat,więc ciężko coś polecić
Miłej lektury !
Księżniczka wyszła z bajki palić zielsko i fajki.
Napisano 31 marzec 2010 - 10:36
To może Szalone życie Rudolfa? Chociaż ono jest głównie o jego miłości własnej
Acz polecam jak najbardziej! A jak nie to najlepiej Meg Cabot ewentualnie z polskich Martę Fox
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- książki o miłości dla młodzieży
- książki dla młodzieży o miłości
- książki dla nastolatków o miłości
- książka o miłości nastolatków
- książki o miłości nastolatków
- książki młodzieżowe o miłości
- książki o miłości dla nastolatków
- młodzieżowe książki o miłości
- książka o miłości dla młodzieży