Poszukuję pracowników przy obsłudze e-mail, elastyczne godziny pracy. Można sobie pracować między innymi zajęciami. Zarobki uzależnione od zaangażowania, sięgające nawet 4000 zł miesięcznie lub więcej. Oczekuję zgłoszeń poważnych osób chcących zarobić poważne pieniądze. Proszę pisać na adres zarabiajbezryzyka@gmail.com
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Praca jak marzenie!
Rozpoczęty przez Zarobiony7, 23 cze 2009 17:13
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 czerwiec 2009 - 17:13
Kasia R.
Napisano 08 kwiecień 2011 - 11:22
Praca jak marzenie to bylo pilnowanie wyspy i jej posiadłości obok Australii za grube tysiące usd. A nie pisanie i obsługa maili ;-)
Choć, marzenia bywają rózne.
Choć, marzenia bywają rózne.
Napisano 22 sierpień 2011 - 17:42
jakby można było tyle zarabiać siedząc przed kompem to już chyba połowa ludzi rzuciła swoją prace.
Ja podziękuję, już nie raz dostawałam w odpowiedzi że mam zakupić jakiś poradnik, który odsprzedaję następnym osobom.
Ja podziękuję, już nie raz dostawałam w odpowiedzi że mam zakupić jakiś poradnik, który odsprzedaję następnym osobom.
ŁOWCA OKAZJI - Darmowe próbki perfum, kosmetyków, gadżetów i nie tylko
http://konkursy-info.blogspot.com/
Największa galeria bukietów ślubnych, fryzur, tortów i nie tylko
http://konkursy-info.blogspot.com/
Największa galeria bukietów ślubnych, fryzur, tortów i nie tylko
Napisano 14 wrzesień 2011 - 16:43
Użytkownik Zarobiony7 dnia 23 czerwiec 2009 - 17:13 napisał
Poszukuję pracowników przy obsłudze e-mail, elastyczne godziny pracy. Można sobie pracować między innymi zajęciami. Zarobki uzależnione od zaangażowania, sięgające nawet 4000 zł miesięcznie lub więcej. Oczekuję zgłoszeń poważnych osób chcących zarobić poważne pieniądze. Proszę pisać na adres zarabiajbezryzyka@gmail.com
bardzo ciekawe ale czy prawdziwe?
Kasia R.
Napisano 06 kwiecień 2012 - 14:25
To ściema. Jakby można było 4 tys. wyciągnąć, to kolo sam by tam robił albo rodzinę zatrudniał i kokosy golił. Nie lubię takich ogłoszeń. Ludzie, nie zgłaszajcie się, bo Was oszukają i oskubią.
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa
Kasia R.
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych