Postęp prac nad kolejnym numerem F NEWS
Rozpoczęty przez Fray, 20 cze 2009 09:55
106 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 listopad 2009 - 09:36
Koniec tego tygodnia najpóźniej początek przyszłego. Promotorka mnie zagoniła do roboty nad magisterką i trochę mi to z życia zabrało + sesja pbf i mi dużo czasu zeszło.
Kasia R.
dentysta Gliwice
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!
Napisano 08 listopad 2009 - 15:08
Mógłby ktoś podać maila na którego można wysyłać teksty? Nie chce mi się szukać po temacie
Napisano 15 listopad 2009 - 09:08
doszło to ode mnie? piszę teraz z o2 bo z gmaila nie mogłem wysyłać, to jeden z pierwszych maili słanych z o2 więc chce się upewnić (cholera wie jak to wszystko działa, że interia nawala to już wiem
)

Dzikie Pola: Na zaścianku
Spoiler
Klanarchia: Omen krwią znaczony
Spoiler
Napisano 15 listopad 2009 - 20:08
Jest jest
.
BTW jako że z regularnym wydawaniem pisma są trudności, F-News nie będzie oficjalnie miesięcznikiem. Co prawda mam zamiar wydawać go mniej więcej co miesiąc, ale w przypadku takiego projektu ciężko czasem o konkrety. Czyli wyjdzie jak będzie ;p.
Do piszących: jutro się zabieram za składanie więc na dniach jeszcze mi arty przysyłajcie.
BTW jako że z regularnym wydawaniem pisma są trudności, F-News nie będzie oficjalnie miesięcznikiem. Co prawda mam zamiar wydawać go mniej więcej co miesiąc, ale w przypadku takiego projektu ciężko czasem o konkrety. Czyli wyjdzie jak będzie ;p.
Do piszących: jutro się zabieram za składanie więc na dniach jeszcze mi arty przysyłajcie.
Użytkownik Caleb edytował ten post 15 listopad 2009 - 20:27
Kasia R.
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych