Koniec tego tygodnia najpóźniej początek przyszłego. Promotorka mnie zagoniła do roboty nad magisterką i trochę mi to z życia zabrało + sesja pbf i mi dużo czasu zeszło.
- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Postęp prac nad kolejnym numerem F NEWS
#0 Panna M.
Napisano --
Kliknij tu i wypełnij ankietę stomatologicznę - wspieraj badania studentów - Twoje doświadczenia są dla nas ważne.
Napisano 08 listopad 2009 - 16:08
Mógłby ktoś podać maila na którego można wysyłać teksty? Nie chce mi się szukać po temacie
Napisano 15 listopad 2009 - 10:08
doszło to ode mnie? piszę teraz z o2 bo z gmaila nie mogłem wysyłać, to jeden z pierwszych maili słanych z o2 więc chce się upewnić (cholera wie jak to wszystko działa, że interia nawala to już wiem
)
-What are you talking abaut?! I can't help myself - even just thinking about it want to hug this beautiful slender girl!
- Are you realy blind?
- Hey, waht! You're afraid of me?
- Of course you pedophile priest

- Are you realy blind?
- Hey, waht! You're afraid of me?
- Of course you pedophile priest

Napisano 15 listopad 2009 - 21:08
Jest jest
.
BTW jako że z regularnym wydawaniem pisma są trudności, F-News nie będzie oficjalnie miesięcznikiem. Co prawda mam zamiar wydawać go mniej więcej co miesiąc, ale w przypadku takiego projektu ciężko czasem o konkrety. Czyli wyjdzie jak będzie ;p.
Do piszących: jutro się zabieram za składanie więc na dniach jeszcze mi arty przysyłajcie.
BTW jako że z regularnym wydawaniem pisma są trudności, F-News nie będzie oficjalnie miesięcznikiem. Co prawda mam zamiar wydawać go mniej więcej co miesiąc, ale w przypadku takiego projektu ciężko czasem o konkrety. Czyli wyjdzie jak będzie ;p.
Do piszących: jutro się zabieram za składanie więc na dniach jeszcze mi arty przysyłajcie.
Użytkownik Caleb edytował ten post 15 listopad 2009 - 21:27
Go to work. Send your kids to school. Follow fashion. Act normal. Walk on the pavements. Watch TV. Save for your old age. Obey the law. Repeat after me: I am free.
Pentagram
Napisano 01 grudzień 2009 - 00:42
Ciężko powiedzieć. Przyznam się, że ostatnio trochę się opuściłem, ale od środy znów przysiadam na poważnie.
Go to work. Send your kids to school. Follow fashion. Act normal. Walk on the pavements. Watch TV. Save for your old age. Obey the law. Repeat after me: I am free.
Pentagram
- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Logowanie