Jestem zainteresowany współpracą z F-News. Mam 24 lata, jestem absolwentem studiów dziennikarstwa i komunikacji społecznej, obecnie zajmuję się studiowaniem prawa. Publikowałem swoje teksty na kilku portalach internetowych, na zasadzie non profit - chociaż nie tak do końca, dostawałem akredytację i gadżety. ;D Na zawodową karierę nie mogę sobie pozwolić, gdyż obecne studia nie pozwalają mi na to. Tyle o mnie.
Każda osoba, która piszę teksty na odpowiednim poziomie musi mieć specjalizację. Moją są felietony, recenzje oraz relacje. Tematyka moich prac na ogół skupia się wokół tenisa ziemnego, polskiej i szczególnie angielskiej piłki nożnej, muzyki alternatywnej, sceny politycznej oraz szarości dnia codziennego, którą to tak dobrze znamy. Mówiąc o współpracy z Wami, mam dwa pomysły: cykl felietonów luźno ze sobą powiązanych oraz publikacja tekstów z zakresu muzyki alternatywnej bądź też sportu, o którym pisałem powyżej.
Przesyłam na Waszego maila cztery teksty: recenzję, felieton, relację oraz luźną notkę informacyjną. Zastrzegam, że prace nie są pisane w tym samym czasie, jest to raczej zarys wstępny umiejętności. Jeśli będziecie zainteresowani współpracą - czekam na kontakt.