Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Redakcja F-News

185 odpowiedzi w tym temacie

#181 aDuee

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 16:16

Witam serdecznie załogę redakcyjną. Dołączona grafika

Jestem zainteresowany współpracą z F-News. Mam 24 lata, jestem absolwentem studiów dziennikarstwa i komunikacji społecznej, obecnie zajmuję się studiowaniem prawa. Publikowałem swoje teksty na kilku portalach internetowych, na zasadzie non profit - chociaż nie tak do końca, dostawałem akredytację i gadżety. ;D Na zawodową karierę nie mogę sobie pozwolić, gdyż obecne studia nie pozwalają mi na to. Tyle o mnie.

Każda osoba, która piszę teksty na odpowiednim poziomie musi mieć specjalizację. Moją są felietony, recenzje oraz relacje. Tematyka moich prac na ogół skupia się wokół tenisa ziemnego, polskiej i szczególnie angielskiej piłki nożnej, muzyki alternatywnej, sceny politycznej oraz szarości dnia codziennego, którą to tak dobrze znamy. Mówiąc o współpracy z Wami, mam dwa pomysły: cykl felietonów luźno ze sobą powiązanych oraz publikacja tekstów z zakresu muzyki alternatywnej bądź też sportu, o którym pisałem powyżej.

Przesyłam na Waszego maila cztery teksty: recenzję, felieton, relację oraz luźną notkę informacyjną. Zastrzegam, że prace nie są pisane w tym samym czasie, jest to raczej zarys wstępny umiejętności. Jeśli będziecie zainteresowani współpracą - czekam na kontakt. Dołączona grafika
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#182 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8587 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 18:13

Witam,

Dzięki za złożenie kandydatury. Na pewno świeża krew się przyda a miejsca wystarczy dla kogoś nowego. Generalnie procedura jest taka, że musisz coś dwa razy napisać do F-News i jeśli oba arty będą dobre to możesz wejść na stałe do redakcji (jeśli chcesz). Możesz też podjąć współpracę ad hoc, ale wtedy nie ma się statusu redaktora.

Tutaj kilka ważnych informacji:
http://www.forumowis...agi-redakcyjne/

Nie wiem gdzie przesłałeś tego maila, ale skrzynki się zmieniały na przestrzeni czasu, więc może nie trafiłeś w tę aktualną. Temat podany w powyższym linku zawiera aktualny adress.

Pozdrawiam

Użytkownik Bishop986 edytował ten post 25 marzec 2011 - 18:15

#183 aDuee

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 18:16

Wysłałem na fnews@poczta.fm.
Dołączona grafika

#184 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8587 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 18:17

No to źle wysłałeś :)

#185 aDuee

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 42 postów

Napisano 25 marzec 2011 - 18:24

Poszło na właściwy. ;)
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#186 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8587 postów

Napisano 28 kwiecień 2011 - 22:13

piszesz coś dalej czy to była jednorazowa przygoda?

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych