Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Horror
Rozpoczęty przez mała*czarna, 21 mar 2006 21:30
263 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 marzec 2006 - 21:30
Mam do Was prośbę znawcy filmów. Poradźcie mi jaki horror jest najlepszy ?? Ja lubie takie schizowe. Gdzie można sie po prostu zesrać ( brzydko mówiąc ) ze strachu.Błagam HELP ! Jestem spragniona dobrego horroru
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 21 marzec 2006 - 23:32
Użytkownik -=LEchU=- dnia 21.03.2006, 22:13 napisał
Nie chodzi mi o produkcje japonia-USA, tylko typowe japońskie horrory psychologiczne. Jak oryginalna "Klątwa".
z resztą amerykańska też lipna.. jak kazda podróba filmów japońskich...
Amerykańcy myśla że jak dadzą znanych aktorów to film bedzie lepsiejszy.. Tak nie jest...
A poza tym niewiem jaki horror może być na tyle mocny by wywołać ową fizjologiczną reakcję
Użytkownik mała*czarna dnia 21.03.2006, 21:30 napisał
można sie po prostu zesrać ( brzydko mówiąc ) ze strachu.
Podobno Hostel jest mocny... Ale niewiem..nie oglądałam...
Mi osobiście podobała się "Teksańska masakra piłą mechaniczną"
No i oczywiście Laleczka Chuckie
Po tym filmie to się bałam zasnąc
Ale go to chyba każdy zna
Napisano 22 marzec 2006 - 19:22
Ja sie na "Klatwie" nie bałam wogole, ale za to polecam Ci film "Ciemność" taki w miare straszny.
"Na poligonach chłopcy ucza sie zabijać, artyści poszukuja swojego JA. Dookoła ludzie umierają, dookoła ludzie rodzą sie. Dookoła ludzie sie kochają, dookoła nas coś dzieje sie. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. Outsider ojojoj Outsider."
Napisano 24 marzec 2006 - 17:36
większosć horrorów jest przerażających, jak sie stworzy odpowiedni schizofreniczny klimat pt: późny wieczór, ciemny samotny pokój i słuchawki na uszach, ewentualnie kino
...bo nawet najlepszy horror nie robi wrażenia jak sie go ogląda w 20 osób przy piwie...
..ja polecam "The Shutter" najstraszniejszy film jaki widziałem..w niektórych momentach cisnienie moze skoczyć nawet o 100 jednostek
..
tu jest recenzja i parę fotek:
http://horror.com.pl...ecka.php?id=778
..ja polecam "The Shutter" najstraszniejszy film jaki widziałem..w niektórych momentach cisnienie moze skoczyć nawet o 100 jednostek
tu jest recenzja i parę fotek:
http://horror.com.pl...ecka.php?id=778
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy umrzesz. Julian Tuwim
Ветер надежды, теплый и нежный
И бегу я по волнам
К солнцу и свету, следом за ветром
Я лечу на крыльях сна
GyGy 950090
Ветер надежды, теплый и нежный
И бегу я по волнам
К солнцу и свету, следом за ветром
Я лечу на крыльях сна
GyGy 950090
Napisano 25 marzec 2006 - 11:17
Ja ostatnio ogladałam dość stary horror ale bardzo dobry... a mianowicie "Lśnienie". Goraco polecam. Dobry tez jest "Shutter" i troche zaskakujący.
Wczoraj natomiast ogladałyśmy z koleznaką "One missed call" i musze przyznać że też trzyma w napięciue;)
pozdrawiam
Wczoraj natomiast ogladałyśmy z koleznaką "One missed call" i musze przyznać że też trzyma w napięciue;)
pozdrawiam
Napisano 25 marzec 2006 - 11:53
Użytkownik AniA 11 dnia 22.03.2006, 11:19 napisał
Najstraszniejsza była "Klątwa"
Fajny jest The Ring 1 i 2 ale amerykańskie
Klątwa straszna ?? ... Dla mnie to była zwykła bajka
Według mnie najlepszy horror to Koszmar z ulicy Wiązów =)
Egzorcysta, Ring, Piątek 13, Piła, Oszukać przeznaczenie też są niezłe
Kasia R.
Napisano 25 marzec 2006 - 15:13
Mi się podobał "Koszmar minionego lata" może nie był taki straszny ale fajnie się go oglądało
a 2 jeszcze lepsza 
No i... Oszukać przeznaczenie
A oglądał ktoś Amitaville? Warto to zobaczyć?
No i... Oszukać przeznaczenie
A oglądał ktoś Amitaville? Warto to zobaczyć?
"Biały puch zasypał wszystko wokół. Coraz krótsze dni i czasu mniej do zmroku..."
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych