Witam,
jak wiadomo format naszej gazetki, to .pdf, najlepszym programem do odczytywania tego formatu jest Adobe Reader, pobrać go możemy
Stąd
Pozdro
Program do otworzenia gazetki
Rozpoczęty przez Fray, 07 cze 2009 10:05
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 czerwiec 2009 - 10:05

Kasia R.
dentysta Gliwice
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!
Napisano 07 czerwiec 2009 - 16:27
Dziwne, bo gdy pobrałem gazetkę była w formacie .7z i potrzebowałem konwertera.
Visca el Barça!!!

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^
Napisano 07 czerwiec 2009 - 17:41
Po ściągnięciu musisz ją wypakować, masz 7zip'a pewnie, ale i tak nic nie musiałeś "konwertować", po rozpakowaniu ukazuje się Twoim oczom plik FNEWS.pdf
o ten plik mi chodziło.

Napisano 07 czerwiec 2009 - 19:58
Dokładnie tak jak pisał Reque - plik 7z jest archiwum, po którego wypakowaniu otrzymujemy PDF. Prócz Acrobat Readera polecam też Foxit Reader - darmowy, fajny programik
Napisano 23 czerwiec 2009 - 16:26
A nie lepiej byłoby to pakować WinRarem? Wówczas archiwum miałoby format .zip albo .rar
Czym się zajmuję? Obecnie tworzę stronę poświęconą takim tematom jak motywacja, niezależność finansowa, sukces. Zapraszam!
Nie boję się mówić!
do 40% w Zlotym Programie Partnerskim
Nie boję się mówić!
do 40% w Zlotym Programie Partnerskim
Kasia R.
Napisano 01 grudzień 2009 - 20:50
Użytkownik Krzysztof Trybulski dnia 23 czerwiec 2009 - 16:26 napisał
A nie lepiej byłoby to pakować WinRarem? Wówczas archiwum miałoby format .zip albo .rar
Jedno i to samo. Czy rozpakujesz tak, czy inaczej, będziesz miał .pdf, lecz bardziej rozpowszechniony jest WinRar.
Profil usunięty.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych