Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Co-Robie.pl - pisz co robisz w danym momencie
Rozpoczęty przez angel, 06 cze 2009 21:28
48 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 sierpień 2009 - 12:28
Ja mam konto na Blipie i jest OK. Nie wiem czy kogoś interesuje co robię, ale piszę to tak sobie. Może faktycznie dlatego, że nie mam co robić
Jak ktoś zechce, to przeczyta, a jak nie to nie. To sama będę później czytać te pierdouki
Kasia R.
Napisano 08 listopad 2009 - 16:55
sama stronka "co robie"
hmmmm
a kogo to obchodzi?
niby można o tym tam pogadać otrzymać wsparcie...
mnie się wydaje że już istnieje wystarczająco dużo portali z tym związanych że nie potrzeba nowych
jest dużo forum związanych wyłącznie z zainteresowaniami...
ale wiadomo to jest internet, tu można wszystko umieścić, gdzie popyt zawsze przewyższa podaż.
hmmmm
a kogo to obchodzi?
niby można o tym tam pogadać otrzymać wsparcie...
mnie się wydaje że już istnieje wystarczająco dużo portali z tym związanych że nie potrzeba nowych
jest dużo forum związanych wyłącznie z zainteresowaniami...
ale wiadomo to jest internet, tu można wszystko umieścić, gdzie popyt zawsze przewyższa podaż.
Napisano 03 grudzień 2010 - 21:25
witam! w tym momencie no to wiadomo co robię , siedze przed komputerem i przegladam wasze forum .jest tu milo i sympatycznie .postaram się tu zaglądac częsciej.....
pozdrawiam
Napisano 22 grudzień 2010 - 17:34
co-robie czy tweeter to jest jedno i to samo ja tam raczej wole facebooka
Kasia R.
Napisano 09 luty 2011 - 15:15
przegladam forum
Napisano 30 maj 2011 - 19:23
a jest gdzieś forum dla facebookowiczów?
Napisano 13 czerwiec 2011 - 13:32
Aktualnie obijam się czyli: leżę w łóżku z laptopem na kolanach, przeglądam codzienną prasę na portalach informacyjnych, sprawdzam pocztę swoją i męża, zaglądam do znajomych na facebooku. Ale za chwilę się to skończy - muszę wziąć prysznic i udać się po dziecko do przedszkola.
Kasia R.
Napisano 13 czerwiec 2011 - 13:38
Ten temat nie służy do wypisywania co w danej chwili robicie -_-
Tak trudno zauważyć, że zwrot "pisz co robisz w danym momencie" odnosi się do strony www.co-robie.pl ?
<censored>
Tak trudno zauważyć, że zwrot "pisz co robisz w danym momencie" odnosi się do strony www.co-robie.pl ?
<censored>
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty