Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
meble na zamówienie
Rozpoczęty przez magdda, 24 maj 2009 10:20
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maj 2009 - 10:20
Witajcie!
Właśnie planuję większy remont w domu i chciałabym urządzić sobie kuchnię w wysokim standardzie, żeby była ona nie mniej eleganckim miejscem domu niż salon. Słyszałam, że zamiast kupować meble w zwykłym salonie lepiej zamówić meble na wymiar, bo wówczas można firmie podsunąć pewne pomysły i wówczas otrzyma się coś unikalnego, co w pewnym stopniu będzie odzwierciedleniem twojego charakteru. Czy ma ktoś z Was doświadczenia w tej dziedzinie? Ile takie coś kosztuje, gdzie zamówić, jak długo się czeka na takie meble?
Właśnie planuję większy remont w domu i chciałabym urządzić sobie kuchnię w wysokim standardzie, żeby była ona nie mniej eleganckim miejscem domu niż salon. Słyszałam, że zamiast kupować meble w zwykłym salonie lepiej zamówić meble na wymiar, bo wówczas można firmie podsunąć pewne pomysły i wówczas otrzyma się coś unikalnego, co w pewnym stopniu będzie odzwierciedleniem twojego charakteru. Czy ma ktoś z Was doświadczenia w tej dziedzinie? Ile takie coś kosztuje, gdzie zamówić, jak długo się czeka na takie meble?
Kasia R.
Napisano 25 maj 2009 - 08:32
Jeżeli nie jest się architektem lub artystą to najlepiej wynajmij profesjonalną firmę zajmującej się aranżacją wnętrz. Oni zaprojektują Ci naprawdę godne mieszkanie. A potem udaj się do firmy robiącej meble na zamówienie, gdzie zrealizują wizję projektanta. Efekt gwarantowany. Co do ceny to jak zawsze - im lepsze, tym droższe. Ale jeżeli chcesz mieć naprawdę wyjątkową kuchnię, to to jest najlepsza metoda na osiągnięcie tego celu.
Napisano 27 maj 2009 - 08:54
Dziękuję za radę!
Tylko tych firm od aranżacji i od robienia mebli na wymiar jest w internecie od zatrzęsienia! Może ktoś zna godnych polecenia fachowców z Warszawy lub okolicy?
Tylko tych firm od aranżacji i od robienia mebli na wymiar jest w internecie od zatrzęsienia! Może ktoś zna godnych polecenia fachowców z Warszawy lub okolicy?
Napisano 29 maj 2009 - 10:14
Bardzo ładne meble na wymiar robi firma KAMA Design z Warszawy. Kuchnia od nich prezentuje się rzeczywiście nie mniej godnie od dobrze urządzonego salonu. Cenne jest także profesjonalne podejście do kontaktów z klientem. Szczerze polecam.
Napisano 30 maj 2009 - 12:29
Też kiedyś korzystałem z usług tej firmy i zgadzam się z przedmówcą. Cenowo też nie można narzekać, zwłaszcza biorąc pod uwagę jakość produktu.
Kasia R.
Napisano 01 czerwiec 2009 - 13:55
A są może jakieś namiary na tę firmę? Czy mam szukać w Panoramie Firm?
Napisano 03 czerwiec 2009 - 09:50
Wystarczy przecież wpisać w wyszukiwarce
Miałem też pod ręką, więc oszczędzę Ci trochę czasu: 22 817 95 54
Napisano 13 czerwiec 2009 - 14:17
Melduję nawiązanie współpracy z polecaną przez Was firmą
Faktycznie to, co zaproponowali pobudziło moją wyobraźnię odnośnie tego, jak ekskluzywnie może wyglądać kuchnia. Już nie mogę się doczekać, kiedy skończą zlecenie
Napisano 17 czerwiec 2009 - 08:47
Przypomniałaś mi moje podekscytowanie, kiedy sobie zmieniałam kuchnię. Jak człowiek dreptał z nogi na nogę w oczekiwaniu na zakończenie pracy. To był bardzo przyjemny czas. No i nie można zapomnieć o późniejszych miesiącach cieszenia się z ładnych mebli.
P.S Oczywiście cieszę się też, że pomogliśmy z tą Kamą Design
P.S Oczywiście cieszę się też, że pomogliśmy z tą Kamą Design
Napisano 13 grudzień 2009 - 22:17
Warto zamówić sobie meble, ale trzeba najpierw znaleźć dobrego fachowca. Ja znalazłam pana, który nie dość, że mi doradził, to jeszcze polecił sklepy z najlepszym sprzętem agd. Kupiłam na redcoon.pl fajną kuchenkę mikrofalową, w bardzo dobrej cenie, super jakość i znana marka. Jestem bardzo zadowolona, bo to jeden z najpotrzebniejszych sprzętów u mnie w domu. Polecam wszystkim sklep.
Napisano 28 grudzień 2009 - 01:00
Nie wiem czy jest sens kupowania mebli na zamówienie. Zawsze możesz poszukać jakichś ciekawych rozwiązań w sklepach internetowych. Ja np. jak urządzałem mieszkanie bardzo sobie pomagałem zakupami na myin.pl - może i Ty znajdziesz tam coś ciekawego dla siebie. A meble na zamówienie, to niestety zazwyczaj jest przepłacanie.
Napisano 25 maj 2010 - 21:08
Myślę że warto zamówić meble na wymiar i na zamówienie żeby możliwie jak najlepiej dopasować się do posiadanego wnętrz oraz potrzeb. Nie warto kupować mebli masowych trzeba mieć własne JA. Jeżeli chodzi o kuchnie na wymiar i na zamówienie a zwłaszcza jeżeli ktoś jest ze śląska lub małopolski to polecam firmę znajomego www.kuchniemalczyk.pl. Mam od niego 2 kuchnie jestem na prawdę zadowolony.
meble tapicerowane i wypoczynkowe, krzesła i stoły Kalwaria www.meble-kalwaria.pl
Napisano 25 październik 2010 - 12:07
Ja się już praktycznie nie spotykam z tym, żeby ktoś kupował meble. Cała moja rodzina, znajomi - wszyscy zamawiają na wymiar, bo tak jest wygodniej, praktyczniej i taniej. Można mieć naprawdę fajne meble, za niewielkie pieniądze. Sama niedawno czytałam sobie taka ofertę z meblopol.net - widzę teraz jak dużo przy zamówieniu mebli na wymiar się zaoszczędza.
Napisano 29 październik 2010 - 11:38
Jak masz sporo wolnej gotówki to dlaczego by nie. Tanie meble będą na pewno sporo droższe. Mój sąsiad zamawiał sypialnię na wymiar [meble i łóżko]. Mógł w każdej chwili pojechać do zakładu i śledzić wykonywanie swoich mebelków i ew. zgłaszanie poprawek.
Napisano 01 styczeń 2011 - 23:51
Zajmuje się wykonywaniem mebli na zamówienie, oraz mebli stylizowanych i kopii antyków. Kuchnia robiona na zamówienie to świetny pomysł, podkreśla indywidualny charakter wnętrza domu. Ostatnio coraz większym zainteresowaniem cieszą się kuchnie stylizowane na stare z piecami kaflowymi itp. Można w nich połączyć stare meble po renowacji z nowymi stylizowanymi na stare. Taka kuchnia na pewno będzie wyjątkowa. Lecz renowacja mebli kuchennych i ich wyszukiwanie zajmuje dużo czasu i jest kosztowne i niezbędna jest wizja całości kuchni i pomysł na jej wystrój
Kasia R.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 10:47
Ja baaardzo polecam Pana Jana Spórna z Pcimia (koło Myślenic). Jest to osoba naprawde solidna, dokładna, posiada spore doswiadczenie, dysponuje naprawde duza iloscia probek, gazet itd, 3 lata temu robil mi kuchnie i jestem baaardzo zadowolona, paru moim znajomym tez robil meble i kazdy podziela moje zdanie. A co najlepsze wcale nie ma wygorowanych cen! W porownaniu z roznymi firmami albo prywatnymi osobami z wiekszych miast to.. nie ma co porownywac. naprawde polecam. No i dojezdza do klienta . jesli ktos jest zainteresowany to jesgo nr kom 504 053 244.
Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- kuchnie na wymiar kraków forum
- kuchnie na wymiar malopolska forum
- jakie tanie meble kuchenne warszawa
- meble kuchenne na wymiar śląsk opinie
- meble na wymiar ile kosztują
- czy ktoś robił ostatnio kuchnię na wymiar ile kosztuje
- meble na wymiar kraków forum
- ile kosztuje szafa na zamówienie forum
- forum meble na wymiar
- kuchnie na wymiar kraków opinie