Witam
Czy jest ktoś na forum z Biłgoraja lub okolic?
Pytam z ciekawości ;p
Strona 1 z 1
Biłgoraj Piękne okolice
#0 Panna M.
Napisano --
Kliknij tu i wypełnij ankietę stomatologicznę - wspieraj badania studentów - Twoje doświadczenia są dla nas ważne.
Napisano 20 sierpień 2009 - 14:14
okolice
"Ktoś powiedział, że kochanie się jest teraz nieomal tak trudne technicznie jak pilotowanie helikoptera. Tymczasem pilotowanie helikoptera jest nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze nie wiotczeją nagle w najmniej spodziewanym momencie." :D yhym... :)
... because .!
... because .!
"Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem."
Turururu... :D
Napisano 12 luty 2010 - 15:54
Ja niestety nie jestem z tych okolic, ale miałam okazję być kilkakrotnie w Zamościu, Biłgoraju. Zgodzę się z wami, że to są bardzo piękne. Kiedyś byłam wycieczce ze znajomymi właśnie w tych okolicach. Mieszkaliśmy w hotelu Arkadia i tak mnie urzekło to miejsce, że zawsze będę tam chętnie wracać
To może powiecie mi co warto zobaczyć w okolicach Biłgoraja, gdzie można dobrze zjeść i przenocować
Napisano 18 luty 2010 - 13:16
Oj, to po co szukasz innych miejsc noclegowych skoro w Arkadii Ci się podobało
Ja tam byłam na weselu mojej kuzynki w tym Zajeździe i też mi się podobało. Nie wspominam już o samym weselu, który było jednym z lepszych, na których miałam okazję być, ale samo miejsce naprawdę fajne. Jedzenie - rewelacja, pokoje (zatrzymywałam siępo weselu w ich pokojach gościnnych bo mieszkam raczej daleko więc ciężko byłoby mi wracać) w wysokim standardzie, no i przemiła obsługa
A w Biłgoraju nigdy nie byłam
Strona 1 z 1

Logowanie