Chcialabym podjac nauke na AP Edukacja, z tego co widze na ich stronie otwieraja szkole w Gorzowie, ale nie ma wiecej info, czy ktos cos wiecej moze wie? i ogolem szukam info o samej szkole, czy warto?
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
AP Edukacja - Gorzów
Rozpoczęty przez gosia_gw, 23 maj 2009 20:45
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 maj 2009 - 20:45
Hej,
Chcialabym podjac nauke na AP Edukacja, z tego co widze na ich stronie otwieraja szkole w Gorzowie, ale nie ma wiecej info, czy ktos cos wiecej moze wie? i ogolem szukam info o samej szkole, czy warto?
Kasia R.
Napisano 23 maj 2009 - 22:53
hej!
No wlasnie zastanawiam sie nad tym samym, ale z tego co udali mi sie dowiedziec, to AP jest dobra i polecana
No wlasnie zastanawiam sie nad tym samym, ale z tego co udali mi sie dowiedziec, to AP jest dobra i polecana
Napisano 24 maj 2009 - 09:54
Użytkownik madam dnia 23.05.2009, 23:53 napisał
hej!
No wlasnie przymierzam sie zeby tam zadzwonic
Napisano 25 maj 2009 - 18:51
to ja sie wypowiem, jako obecna sluchaczka AP Edukacji
jezelei tylko spodoba sie wam kierunek to walcie na AP smialo, warto, jezeli sa jakies pytania to chetnie odpowiem
Napisano 25 maj 2009 - 22:04
hej!
milo ze jest ktos, kto ma dosiwadczenie z AP
wprawdzie nie w gorzowie, ale zawsze
moglabys napisac kilka zdan o poziomie i tym co ze szkola zwiazane?
milo ze jest ktos, kto ma dosiwadczenie z AP
wprawdzie nie w gorzowie, ale zawsze
moglabys napisac kilka zdan o poziomie i tym co ze szkola zwiazane?
Kasia R.
Napisano 26 maj 2009 - 22:26
No cóż.. szkola moim zdaniem bardzo fajna, poziom wysoki, nawet wyzszy niz przypuszczalam, wiec jest dobrze, atmosfera i nauczyciele rowniez ponad norme 
Pomoga, pojda na reke, wiec same pozytywy.
Pomoga, pojda na reke, wiec same pozytywy.
Napisano 28 maj 2009 - 21:47
a jak to wyglada z zaliczeniami? latwo, ciezko? no i jak to ogolem wyglada?
Napisano 29 maj 2009 - 18:41
Ja mam zajecia w weekend (wiec mam czas i na prace w tygodniu
) i tak pod koniec semestru zaczynaja sie zaliczenia, ale sa tak rozlozone w czasie, ze nie ma problema
Napisano 30 maj 2009 - 19:27
a tak w ramach uzupelnienia tematu 
jutro wlasnie mam egzamin - ustny, wiec jest milo i przyjemnie
jutro wlasnie mam egzamin - ustny, wiec jest milo i przyjemnie
Napisano 31 maj 2009 - 12:14
hm.. brzmi przyjemnie 
jutro zadzwonie do AP i sie dowiem jakie sa tam kierunki
jutro zadzwonie do AP i sie dowiem jakie sa tam kierunki
Użytkownik madam edytował ten post 31 maj 2009 - 12:15
Napisano 28 grudzień 2009 - 18:42
Ja skończyłam w tym roku liceum 3-letnie ogólnokształcące dla dorosłych w AP Edukacji w Krakowie. Krótko ujmując: było OK
Kasia R.
Napisano 29 lipiec 2010 - 13:12
Ja uczyłem się w AP Edukacji w Krakowie. Wszystko było ok więc mogę polecić. Właściwie to szkoda tylko że wcześniej nie robili takich promocji z niektórymi kierunkami. Teraz np logistyka, bhp czy jeszcze kilka jest tam za darmo
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych