Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Internat/bursa w Krakowie
Rozpoczęty przez gossiek004, 18 maj 2009 13:41
88 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 19 maj 2009 - 14:18
Znam dwie: na ul. Focha i Felicjanek na ul.Smoleńsk.
U sióstr z tego, co wyczytałam na ich stronie jest tak, że nawet godziny "modlitwy wspólnotowej" masz wyznaczone, więc o imprezach możesz pomarzyć.
Zaletą jest cena i położenie (bliziutko Rynku), ale chyba nie warto się aż tak poświęcać.
Na Focha ludzkie warunki.
A nie myślałaś o jakiejś bursie koedukacyjnej? Wydaje mi się, że tam luz mają największy... Koleżanka mieszka na Ułanów i jest zadowolona.
U sióstr z tego, co wyczytałam na ich stronie jest tak, że nawet godziny "modlitwy wspólnotowej" masz wyznaczone, więc o imprezach możesz pomarzyć.
Na Focha ludzkie warunki.
A nie myślałaś o jakiejś bursie koedukacyjnej? Wydaje mi się, że tam luz mają największy... Koleżanka mieszka na Ułanów i jest zadowolona.
Napisano 19 maj 2009 - 19:06
Do V na biolchem
a Ty?
Opcja z Felicjankami też była, ale na szczęście wybiłam jej to z głowy. Ja jeszcze mogłabym mieszkać u znajomych, ale mama ich nie zna w ogóle nie mamy o czym rozmawiać. No cóż...
A wiesz ile płaci się za miesiąc na focha? I jeszcze najważniejsze można tam zostać na weekend?
Opcja z Felicjankami też była, ale na szczęście wybiłam jej to z głowy. Ja jeszcze mogłabym mieszkać u znajomych, ale mama ich nie zna w ogóle nie mamy o czym rozmawiać. No cóż...
A wiesz ile płaci się za miesiąc na focha? I jeszcze najważniejsze można tam zostać na weekend?
;)
Kasia R.
Napisano 19 maj 2009 - 22:08
Ale jaja! Wiesz, może będziemy w jednej klasie
z er-zetem zapewne. Ja jeszcze się waham tylko między biol-chemem a mat-chem-fizem, ale chyba wybiorę biol-chem.
Co do opłat to trzysta coś na miesiąc. Jeśli chcesz wiedzieć ile dokładnie, to poszukaj strony bursy, wszystko tam jest. Na weekendy na szczęście można zostawać. Głupio by było tak co piątek przymusowo emigrować do domu, zwłaszcza jak ktoś ma daleko.
A właśnie, skąd jesteś, jeśli to nie tajemnica?
Co do opłat to trzysta coś na miesiąc. Jeśli chcesz wiedzieć ile dokładnie, to poszukaj strony bursy, wszystko tam jest. Na weekendy na szczęście można zostawać. Głupio by było tak co piątek przymusowo emigrować do domu, zwłaszcza jak ktoś ma daleko.
A właśnie, skąd jesteś, jeśli to nie tajemnica?
Napisano 03 czerwiec 2009 - 15:31
Idziesz do V na biol-chem ? To prawdopodobinie się tam spotkamy we wrzesniu
:P do klasy F?
Ja tez pewnie bede mieszkac na Focha -mieszkam 2 h jazdy od krakowa i troche sie boje bo ide tam sama - nikt z moich znajomych sie nie dostał
Ja tez pewnie bede mieszkac na Focha -mieszkam 2 h jazdy od krakowa i troche sie boje bo ide tam sama - nikt z moich znajomych sie nie dostał
Użytkownik Kika1993 edytował ten post 03 czerwiec 2009 - 15:37
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych