Użytkownik wroneczki4 dnia 9.08.2009, 13:33 napisał
Zastanowiłeś się co piszesz?
No wiadome, one wszystkie są mega piękne same z siebie, ale muszą siedzieć po 2h żeby im zrobiono makijaż.
Oczywiście, że im zazdroszczę, bo też mam czego. Jeśli już to jedynie kasy, ale i to mi lata. Zrobiły jakąś tam karierę i spływa to po mnie.
Zwykle wiem co piszę, i rzadko kiedy tego żałuję. Jestem zdecydowany i nie zmieniam zdania, ale ty jak widzę robisz to bardzo szybko... W pierwszym zdaniu podważasz moją wypowiedź, a w argumentacji ani jednego sprzeciwu. Właściwie, to nawet nie wiem po co to napisałeś, nic tym nie wniosłeś.
Użytkownik wroneczki4 dnia 9.08.2009, 13:33 napisał
Zapewne ładniejsza, od dody, ale to jeszcze nie to. Może zamiast jarać się na laski z neta, czas wyrwać taką normalnie?
Może zamiast krytykować i wytykać to co inni robią, idź zrób coś konstruktywnego...
Ja już zdania na ten temat nie wypowiadam, bo nie będę nabijał przebiegu mojej klawiaturze na coś czego dla mnie nie ma. To co miałem powiedzieć powiedziałem... Kłócić też się nie chcę.
Pisanie mojego nicku z dużej litery traktuję jak obelgę. Dodatkowe używanie znaków diakrytycznych uważam za obrazę moich przodków. Jestem jedynym przedstawicielem gatunku dlubaczy, z rodzaju dlubaczy, rodziny dlubaczy i gromady dlubaczy na tej planecie, nie utożsamiam się z istotami gatunku homo sapiens sapiens, ponieważ są to istoty nie sapiens :P
Co kraj to obyczaj, ja mam swój i swoje obyczaje.
"Ty masz swój świat i swoje kredki" - Asia o mnie... Asiu właściwie, to mam flamastry ;)